Blížime sa k vojne? Politická situácia desí občanov
Nikdy sme neboli bližšie k vojne ako teraz
@cyberk môžeš zakrývať oči. Rada by som bola, keby to bolo zbytočne. Dufam, že bude.
to kvôli tým bububu že keď bude K. prezident pošle našich mužov na ukrajinský front?
nie, nikam... nikde ma nikto nečaká - všade majú dosť svojich občanov ....
a nerob paniku, vojna nebude.... prečo aj
Rovno nápis, že všetci mame voliť Pelleho, veď toto je tak podprahová reklama až to pekne nie je
Každý deň téma o vojne……no vôbec ale vôbec to nie je napadne
@pribinak ja si myslím,že je to sklamaný volič Kotlebu,alebo Harabina,len trošku v promile 🤭😆 Píše krátko,nerozpisuje, nevládze písať ,, praUdu" 🤣🍿
už zase? dnes s tým ešte nikto nezačal 🤦♀️
a kam chceš ísť? myslíš, že práve na teba tam čakajú s krásnym ubytovaním, prácou snov a vôbec...
dnes je spln, pozor na želania 😉
Prosím ta človek, začni sa vzdelávať, čítať a sledovať overené zdroje. Sledovať dianie v širšom rozsahu a nie len pojmy vojna, Rusko, NATO. Potom niekto spraví bububu a všetkému uveris. Toto sú presne tí najľahšie získaní voliči. Čim je človek menej rozhladeny a menej vzdelaný, tým ľahšie sa nechá ovplyvniť a manipulovat sebou. Takých Fico potrebuje...
@nikaeli ak ti ide o zosmiešňovanie, s tým som tu tradične akosi rátala. No stále verím v dobro.
ano, riziko vojny tu bohuzial je, aj ked si to nepripustame a to, ze v susednej krajine je vojna uz nevniname. To rizko je ale pra nas krajina, ktora nas oznacuje za nepriatelsku, ktora hovori, ze chce obnovit usporiadanie sveta z minulosti a to je Rusko.
Ludia boli vystraseni, ked Rusko napadlo Ukrajinu, stali v radoch na pasy a pripravovali sa na najhorsie. Dnes Rusko stale vedie vojnu na Ukrajine, meni svoju ekonomiku na vojnovu a pripravuje sa, ze ju bude viest velmi dlho. Zaroven vedie hybridnu vojnu v celej Europe, nasu krajinu nevinimajuc, kde siria propagandu, pricom si ju osvojuju aj nasi politici. Ak by nebodaj casom boli uspesni, podpora Ukrajine by oslabla a Rusi by sa defacto nasi vychodni susedia, potom budeme mat vazny problem a realne riziko vojny
Opačne...nepi a uč sa dejepis,ale nie ten,čo ti pošlú so Súmračnej,či kde ,z akej centrály to gumuju mozgy 😉.

Uvažujete o odchode z krajíny? A kam?