icon

BMW 118d

7. okt 2022

Ahojte, bmw 118d, rok vyroby 2013, 106 000 km, biela koza, automat, cena 7000€ (Kupovat sa bude od rodiny)
Ano-nie?
Strasne sa mi to auticko paci, je take zenske. Budem to mat na zaucenie kedze si robim vodicak… potom by som kupovala vyssi rocnik…
Su tu majitelky takehoto auta? Ste spokojne? Ci by ste iz do takeho nesli. Neviem sa rozhodnut 🙈 manzel to nechava na mna. Ze on by toho nesiel, lebo je to diesel. Ale konecne slovo mam ja … velmi by mi pomohli vase skusenosti…
Dakujem krasne

Strana
z2
autor
8. okt 2022

@tamarkissova ono muz ma octaviu. Novu, dal si ju robit na “mieru” .On je taky skodovkovy. Ale ja som tam vcera sedela prvykrat a prvykrat jazdila a mne to auto nesedi 🤷‍♀️ Urcite chcem nieco mensie 😀

tamarkissova
8. okt 2022

Combi Octaviu ? Skús si kuknúť ešte ten Peugeot čo nato povieš, mne to pridw strašne ženské autíčko

autor
8. okt 2022

@tamarkissova nie combicko. Sedan. Ale aj tak je to velke auto 😂
Alebo teda ja som mala (doslovne).
Dakujem za rady. Vsetko to popozeram. Vyskusam si to bmw a uvidim. Lebo manzel poradi. Aj mi povie co ano co nie a preco. Ale vzdy mi povie, ze auto bude moje. Ja si ho platim, cize konecne slovo mam ja. Alibista, co ti poviem 😂😂😂😂

tamarkissova
8. okt 2022

Potom daj vedieť ako si sa rozhodla 😁

autor
8. okt 2022

@tamarkissova dam 🙂

annamalaga
8. okt 2022

Ako auto je to pekne, ale dávaj pozor na rýchlosť , lebo ľahký zadok a malé auto je onicom. Hlavne bez 4x4. To už by som išla do 3 rady, ta je oveľa bezpečnejšia.

Strana
z2