Bojím sa chodiť po tme von
29. jan 2023
Som z východu, odkedy zabili ženu v Michalovciach, mám panický strach chodiť von. Mám malé deti. Vždy sme chodili von doobeda a potom aj poobede. Teraz mám blok, úplne stiahnutý žalúdok, koľkokrát mi treba ísť aj do obchodu, tá predstava, že je všade tma, verejné osvetlenie slabé ako svätojánskej mušky, nikde nikoho.
Vždy som bola tá, ktorá išla aj cez les večer, chodila som v noci sama vlakom, no odkedy sa stali tie posledné tragédie, neviem sa prekonať.
Aj dnes som obliekla deti, a len vyšla pred bytovku a po 10minutach sme išli dnu.
Nemám muža, musím chodiť s deťmi sama všade
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@zoro9836 to moze povedať len clovek co si nezazil útoky romov na východe tejto republiky, biely den nevynimajuc... mna zbili a zaútočili romovia iks krát a som tu a nemam ani traumu. ale tieto vyroky ma vytacaju, nezazijes, nevieš. Na vychode je to ine ako v BA, takze tak. O toluene v akom množstve sa tam fetuje vratane malých detí ani nehovorím. Fetuju aj tehotné romky a v podstate cele osady. A este sa ide dakto cudovat ze niekto zaútočí pre pár eur????!!!Cele Slovensko pred tym zatvára oci.