Bojím sa, že ma Boh potrestá
Bojím sa že ma Boh potrestá za moje hrozné vtieravé myšlienky že by som zabila alebo ublizila mojej mame, čo mám robiť nesúdte ma prosím, strašne sa hanbím, chcem najradšej umrieť, pred rokmi som bola uplne v pohode baba , ale depresie a stresy som mala už od malička, bojim sa že ma to neprejde, vraj mam OCD ale už ani sama neviem. Ďakujem
@szimi556 Tomu sa hovori,vlastne aj to je, pokusenie od zleho ducha, Nevsimaj si to, a zacni sa modlit, Ak si veriaca spoved, knaz vzdy poradi, .Povedz mu ,ze ty stakymi myslienkami nesuhlasis.ja som si tiez s niecim podobnym presla, porozpravala vo sv spovedi, a povedala, ze ja s tym nesuhlasim ,knaz vysveltli,a uz ma ttake veci netrapili.Ono este stale na mysel kade co chodilo ale musis sa sustredit na prebiehajucu bohosluzbu,na taketo duchovne zataze su dobre duchovne cvicenia.Informuja sa ,kde sa robia,.Alebo sa zacni modlit,aj ked nie si veriaca.Pan Boh neskatulkuje veriaci neveriaci, Pan Boh bude sudit podla svedomia,.Mame slobodnu volu,takze si mozme vybrat, dobro ,alebo zlo.Ked si vyberes dobro, Pan Boh ta nema za co trestat,ale dokonca ta moze podla jeho vole odmenit tiez dobrom

@ahhola dakujem pekne