icon

Bojíte sa pádu vlády?

15. dec 2022

Bojíte sa pádu vlády? Ako nás to ovplyvní?

bloger
16. dec 2022

Bohu žiaľ stalo sa to realitou. Fakt netuším čo to prinesie. Vyzerá to ako z dažda pod odkvap.

autor
16. dec 2022

@euka210 jedno tl urcite nie je.Vzdy je mensie a vacsie zlo.a Fico a Pelle su najvacsie

vroni
16. dec 2022

Výborne. Vymeníme vládu bláznov za vládu kriminálnikov. Nemohli by byť vyhlásené voľby losovaním? Lebo horšie už to byť nemôže...

soldi
16. dec 2022

Ak sa k moci zas dostane fico, co by bolo teda ozaj na dogrcanie uz, tak kazdy normalny clovek bude hladat sposob ako z tohto hnoja odist

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
monika2012
16. dec 2022

Je to úplne jedno. Celosvetová "elitami" riadená Agenda 2030 pokračuje ďalej. A na jej konci je naša totálna kontrola, bieda a smrť.

iv007
16. dec 2022

@monika2012 odporucam dovzdelat sa a naucit kritickeho myslenia..ty agenda😀

soldi
16. dec 2022

@monika2012 made my day 🤣🤣🤣🤣

euka210
16. dec 2022

Ano, stale sa dalo volit mensie zlo.
Ale v sucasnej situacii ja mensie zlo nevidim a neviem ci budem mat koho normalneho najblizsie volit 🤔

autor
16. dec 2022

@monika2012 😂😅

slniecko5
16. dec 2022

Kto chce ísť pred zo Slovenska, nech spokojne ide, to je najľahšie. Kto chce vziať na svoje bedrá zodpovednosť za túto krajinu, nech ostane. Najmä takých tu treba, aby ostali.
Nezdupkame, nie sme zajace. A nebudem učiť svoje deti, že najlepšia cesta je unik. Pôjdem voliť a budem bojovať ďalej. Za lepšie Slovensko.
Som zvedavá, koľko z tých, čo to hovoria aj reálne odíde. Asi nikto. V tomto sa máme od Ukrajincov čo učiť, vzťah ku vlastnej krajine.

autor
16. dec 2022

@slniecko5 tak, patina Ukrajincov z krajiny odisla. to nie je o tom, ci si alebo nie si odvazna ostat, ale o to, ze to co nas caka asi nebude horsie od tej vojny...to uz bude skor otazka nevyhnutnosti.

vroni
16. dec 2022

@slniecko5, fakt? Máš na mysli tých Ukrajincov, z ktorých takmer polovica utiekla? Nie ze by som sa im čudovala, len sa pýtam. Mne je zase záhadou, načo zostávať v krajine, ktorá mi je svojím politickým i spoločenským smerovaním cudzia a ešte nechať v takom marazme vlastne deti. Áno, nie som patriot a som na to hrdá. Život mam len jeden a nemienim ho minút na boj proti lokálnym veterným mlynom. Mne by sa zase veľmi páčila taka predstava, nechať tu len politikov a ich verných, nech sa pozeru medzi sebou navzájom... Nereálna ale zaujímavá.

slniecko5
16. dec 2022

Pätina. To znamená väčšina ostala. V takýchto podmienkach, aké majú. Na Slovensku by pätina ostala. Dôchodcov.
Nie je to nevyhnutnosť.
Ale páči sa, treba sa zbaliť a ísť.

slniecko5
16. dec 2022

@vroni povedala som všetko, čo som považovala za nutné. A budem to žiť.

vroni
16. dec 2022

@slniecko5, v pohode. Keď sú to predstavy, že zo 40milionov Ukrajincov je necelých 17 miliónov pätina, tak je to úplne v poriadku.

slniecko5
16. dec 2022

@vroni a ver mi, nie som nijaka socka, čo nevie naratat do štyroch. Žila som mimo krajiny rok, manžel v USA rok a pol. Robil v tom, čo študoval.
Práve preto ostávam. Vidím v nás potenciál a chcem ho využiť na rozvoj TEJTO krajiny.

kofa77
16. dec 2022

Mne pocit hrdosti na Slovensko chyba. Nezazivam ho pri vitazstvach v sporte, mozno troska, ak citam o nejakom silovnom Slovakovi vedcovi a pod… ale aj ten je vacsinou vysledkom vzdelavania v zahranici.. ja nepojdem nikde, ale dieta pojde, aj keby som krumple s kapustou mala jest. Tato krajina nie je pre mladych, ani starych ani chorych..

valeria_h
16. dec 2022

@slniecko5 Však Ukrajinci zdrhli, všetci čo mohli. Že máme sa od nich čo učiť 😂

vroni
16. dec 2022

@slniecko5, držím ti palce. Úprimne a bez Ironie.

dominikamacakova
16. dec 2022

Prečo sa tak opúšťate? Normálne ja nechápem... 😅 Ja mám pocit, že niektorí si už drevené pyžamo chystajú 😂 Fico sa tam nedostane pre boha, to už čo by muselo byť... Zase tam bude nejaká banda pajácov a život ide ďalej

autor
16. dec 2022

@slniecko5 prepac, ale takto optimisticky moze byt len naivny clovek. v tejto situacii je asi najoptimistickejsi normalny pocit-vydrzat a nezblaznit sa. ked niekto pozera na to nadhladom aky si tu nacrtla, to nie je realita, ale totalna naivita. to akoby v despotickom rezime povedali ludia: "no, je to vlastne celkom ok. inde je aj horsie." toto ze inde ci uz ako vravis USA alebo ine krajiny nie je tiez idealne je velmi, velmi slaba utecha.

autor
16. dec 2022

@dominikamacakova Fico asi nie. ale fasisti si uz madlia ruky a s nimi dalsi mafiani ficovskeho razenia.

slniecko5
16. dec 2022

Život ukaze, čo je naivita a kto ju mal.
Z môjho pohľadu je totálna naivita si myslieť, že mi bude kdesi lepšie.
Možno keď ma človek 20, ok, ale nie v zrelom veku.
To je extrémna naivita pre mňa.
Tvrdím len to, že sa zbaľte a choďte🙂. Nikto vás tu nedrží.

autor
16. dec 2022

@slniecko5 ale jedno sa ti nemoze upriet. naivni ludia su vacsinou velmi stastni. toto ti zavidim😂

lucia851
16. dec 2022

Čo furt máte proti Ficovi a pelemu? určite lepšie ako táto vypatlana banda

valeria_h
16. dec 2022

@lucia851 To sa vážne pýtaš?

slniecko5
16. dec 2022

Super, že si si ulavila. Kľudne. Prežijem to.

autor
16. dec 2022

@valeria_h preto je na Slovensku na h...lebo ludia su nepoucitelni.ked sa niekto toto spyta ze co ma niekto proti Ficovi, tak amen-tma🙂