Bojíte sa, že začne tretia svetová vojna?
Bojíte sa že je možná 3.svetova vojna ?Alebo tomu neveríte a beriete to len ako dohady ? Čo myslíte že bude pokračovať ak Putin porazí Ukrajinu ?
Vojny sa nebojím a súhlasím s názorom,že bez mierových rokovaní to nepôjde.Cakat,že Rusi položia zbrane na základe vojenského tlaku zo západu je utopia.Oni nemajú čo stratiť a im je aj život vlastných úplne ukradnuti.
@krasavec007 ...no ale vykynožiť jednu z najväčších svetových jadrových veľmoci nie je len tak.Vsakze
Podla mna uz zacala...
Ano bojim sa vojny..statisticky je obrovska pravdepodobnost,ze sa este pocas nasho zivota nejaka vojna rozputa,tak preco nie v blizkej dobe?Druha vec je ako bolo spomenute,ze vo vojne uz pravdepodobne sme.Ten kto si zakryva oci a tvrdi ze uz ziadna vojna ako boli prva ci druha svetova nepridu,zije v rozpravke.Pocas vekov odkedy su ludia ludmi,boli vojny stale,to ako zijeme teraz,v blahobyte,v dostatku a v relativnom mieri to nie je normalny stav..Takze ano bojim sa
🧐🧐pááána,čo tu v poslednej dobe povyliezalo kadejakých krásavcov a Jožkov z lesa😬😬
Volíte a veríte americkým poskokom, vojnovým stvacom , ktorí vojnu podporujú, keď bude zle dúfam, že vám pomozu
@jozko_z_lesa Neviem, ci vobec mam na teba reagovat, lebo pises, s prepacenim, ako postihnty.
Mam a mala som aj pred "vojnou" ruske aj ukrajinske kamaratky. Od "vojny" som spoznala dalsie styri Ukrajinky, pardon pät Ukrajiniek s rodinami. A jedneho rusa a jedneho ukrajinca.
Nerozoznavam ich ako rusky alebo ukajinky, su o pre mna rusky hovoriace dievcata a musela by som porozmyslat, ktora je ktora.
Kamaratia sa aj medzi sebou.
Este poviem, ze vsetko mudri, sikovni, vzdelani, dobri ludia.
Ta kamaratka z Krymu, ktoru poznam, bola njprv ukrajinka, potom oslavovala, ze je ruska. Ze sa cely zivot citila byt ruskou a aj jej rodina je rada, ze su znova v rusku.
Nikto z nich nechce tie tvoje mierotvorne zbrane. Zabili by otca alebo brata niekoho z nich. Truchlili by sme vsetci, ty hrdina.
Uz si sa prihlasil, ze narukujes? Nevyhovaraj sa, ze nemozes. Poziadaj o vynimku a chod.
Ci mas ploche nohy?
Pre mna je vojnovy stvac, ten co vojnovo svojimi vojakmi a zbranami napada druhych, druhu krajinu, ktora mu nepatri, obcanov inej krajiny.
Odopriet pomoc napadnutemu nie je cesta k mieru, ale cesta ku kapitulaci a naslednemu vyvrazdovaniu napadnutej krajiny.
Škoda dačo vysvetľovať ľuďom,ktorí sú zmanipulovanými médiami a nemajú svoj mozog, kvôli takým sme tam kde sme.
Ja som tak premýšľala ze keďže v tejto smiešnej republike je to 50:50 že by sme si mohli pomoc a každý by si adoptoval jedného blbca lebo to sa len unavime 30ludi dohovára a vysvetľuje jednému trolovi. Načo? Ja som si včera chcela adoptovať miram111 len mi sa stratila. Tej by som nadávala ja sa ukludnim a blbec trol možno unaví🙂
A k otázke aj ja si myslim že vojna už začala tak to bolo aj s prvou svetovou vojnou veľa konfliktov po celom svete a začalo sa zbrojiť. Mordor zbroji, a takto ako teraz tým koncertom začali obidve čečenské vojny dvakrát to už škaredý stary trpaslík otestoval prečo neskúsiť tretíkrát. Rozumiem tomu tak že chce začať intenzívne zbrojiť aj Európa čo potom s tými zbraňami bude? Treba ich neako vyskúšať. Takže velke a dlhodobé plány by som si nerobila 😂 ale zas žiť treba dovolenku na leto ešte môžeme zaplatiť 🙂
@oliolijanka cize keby teoreticky napadol na ulici nejaky nasilnik tvoje dieta, tak by som mu nemala podat palicu, ci sprej do oci na obranu...aby nahodou nasilnik neutrpel zranenie a netruchlila by jeho rodina? hm?