Bojíte sa, že začne tretia svetová vojna?
Bojíte sa že je možná 3.svetova vojna ?Alebo tomu neveríte a beriete to len ako dohady ? Čo myslíte že bude pokračovať ak Putin porazí Ukrajinu ?
Ak by nastala 3. svetová vojna v takom ponímaní ako boli predošlé svetové vojny, že sa do vojny zapojí celý svet a použije všetky zbrane ktoré má, tak my ľudia by sme boli schopný takmer vyhladiť život na našej planéte a urobiť ju neobývateľnou.
Sú obranné mechanizmy ktoré toto nedovolia, stačí ak sa zopakuje 1.9.1859 (koncom tohto roka má byť dosiahnutý vrchol súčasného Slnečného cyklu) a zbrane bez satelitov, navigácie, komunikácie so zničenou elektronikou a celosvetovými masívnymi výpadkami elektriny budú nepoužiteľné.
Hitler chcel tisícročnú vládu, trvala mu pár rokov.
Komunizmus vo východnej Európe padol v priebehu niekoľkých týždňov.
Vláda ktorá je pri moci môže padnúť zo dňa na deň, vodca môže zomrieť.
Ľudia sa môžu vzbúriť a zvrhnúť akúkoľvek vládu.
Treba počítať s tým že lokálne vojny naďalej budú, situácia sa bude zhoršovať, miestami možno použijú jadrové zbrane, ale globálna jadrová vojna nebude a tie lokálne vojny tiež nebudú trvať večne.
@negymama Co tu splietas s dietatom?
Ukrajina nie je nase dieta,. Mam rovnaky vztah k ukrajine aj k rusku. Tie dve krajiny su mi uplne rovnocenne. Tak ako spanielsko a mexiko, alebo portugalsko a brazilia.
Ukrajina je blbec, ktory provokoval medveda. Ten tvoj pepersprej blbcovi nepomoze. Iba medveda rozzuri a schytas aj ty.
@oliolijanka len medveď ma také IQ ako veľmi hlupa opica😂
@oliolijanka dieta je ako priklad napadnutej krajiny a nasilnik je priklad agresora, ktory napadne tu krajinu. Palica ci sprej na obranu dietata, je priklad podanej vojenskej pomoci napadnutej krajine. Su ludia,ktori skor pochopia, ak sa im da priklad z blizsieho zivota, ty si ale nepochopila. nevadi.
a mmch. ja by som tvojmu dietatu pomoc v pripade napadnutia podala...aj ked nie je moje dieta.
Podporovať vojnu-dodavanim zbraní-je začiatkom nasho konca.Teraz ide o zbrane.Pockaj chvíľu a Korcok q spol bude posielať našich chlapov,otcov,synov atď bojovať,lebo však treba im pomôcť.Uz vidím potom tie najväčšie zastankyne vojny na Ukrajine.A ked im tak chcu pomahat,tak sup sup nech poslu tych svojich bojovat dobrovolne.....Všetko im dajme.Uplne všetko.Das prst q vezmú ti celú ruku.
@oliolijanka jasne...to sa vzdy hovori...ze obet provokovala. nemala provokovat a agresor by ju nechal tak. No to urcite.
aj chudaka Hitlera vsetci provokovali.
@oliolijanka a čím Ukrajina provokovala? 🤔
@jankalukasova Kolko rokov si mala v roku 2014?
Áno, sme vo vojne.
Rusi sú pre mňa vojnoví štváči,oni sú ľudské životy cudzích ani svojich ľudí nikdy necenili a ani ceniť nebudú.Tak ako si necenia slobodu človeka.
Je mi jasné, že aj Amerika teraz nepriamo bojuje proti nim. Ale Američania majú iné DNA.Oni si vážia aj životy ľudí aj ich slobodu.
História to už opakovane potvrdila.
Pre mňa je 100x lepšia varianta byť "pod Amerikou" ako "pod Ruskom".
A tie reči o národovectve ja nevnímam ako vlastenectvo, ale ako pokrytectvo a fašizmus...tiež nám to je blízke...ako tu už nejaké historičky spomínali.
@oliolijanka to nie je podstatné. Pýtam sa čím ich Ukrajina provokovala?
ja len nerozumiem, ako ti nasi sudruhovia Fico, Danko a Pelle, co by Putinovi najradsej do zadku vosli a tolko tuzia po mieri, este s nim ten mier nedohodli... ved o nutnosti mierovych rokovani uz aj zo sna kricia... zahada...
Ja lobujem za neposielanie zbraní na ukrajinu 😀 nech príde rusko a napadne aj slovensko, netreba tretiu svetovú stačí tretiu slovenskú 😀
momentalne prebieha bezp. rada k utoku na Moskvu, Sutaj Estok povedal, ze maju nejake informacie... to zas bude znoska nezmyslov a sirenie strachu... ale nejako Pellemu kampan treba nakopnut...
@nela82 ja by som veľmi chcela vedieť ako môže prezident poslať niekoho niekam bojovať?
Ak bude tretia svetova, moze nam to byt srdecne jedno. Jadrove zbrane vyhladia vsetko, bud v sekunde alebo v tom horsom pripade ludia pomru na nasledky bombardovania. Preziju len svaby a potkany doslova 🫠
Nedá mi to nereagovať, takže ak si myslíš, že Putinovi stačí dohovoriť a vojna skončí, tak si viac ako naivná 🙈. A “ďakujme bohu” že nás od Ruska delí Ukrajina..
@riyadh Urcite,s tymi ozranmi z Uralu na hrdzavych tankoch 🤦♀️
Obávam sa, že možná je. Dúfam ale, že sa mýlim.

😄😄😄 Zrazu aké všetky hrdinky 🤣 Žiadna sa nebojí.. Ale tie príspevky a statusy pred 2 rokmi.. stojí za to prečítať 🤣😄