icon

Bojíte sa, že začne tretia svetová vojna?

25. mar 2024

Bojíte sa že je možná 3.svetova vojna ?Alebo tomu neveríte a beriete to len ako dohady ? Čo myslíte že bude pokračovať ak Putin porazí Ukrajinu ?

autor
25. mar 2024

@krasavec007 videli ste tie videá ako tomu teroristov odrezali ucho a aký bol jeden z nich zbitý že bol doneseny na súd na vozíku? Neviem ale podľa mňa podľa chovania tých teroristov pri výsluchu sa nechovali ako tí teroristi čo si idú alaha a nemajú problém spáchať samovraždu nie? On bol na tom videu tak vyklepaný a hovoril že mu bolo zaplatené v rubľoch , a prečo by is platila svojim vlastným teroristom ?Ich vraj charakterizuje hrdosť takého typu že aj pri mučení by si išli svoje a hrde hovorili o alahovi a prečo keď sa priznávali nič s alahom nespomenuli?

negymama
25. mar 2024

otazka je, ci to boli oni, kto ten cin spachal. Mucenim vydries priznanie z kazdeho.

carolynka
25. mar 2024

hej, dementny Putin prinesie do Europy vojnu ale za vojnoveho stvaca je oznacovana EU

duunlo
25. mar 2024

Ja sa 3. sv. nebojim, ved tolko nebojacnych zien a muzov tu je, ze az 😅 vyklepu Putina s panvicami len taky fukot… staci si vziat pukance a pozerat sa ako sa bude bit jedna libtardacka skupina s dezolatmi 🤣 a nasi politici pritom snad aj vyvrcholia ako sa svoloc hlúši hlava nehlava

kofa77
25. mar 2024

no, ak by taky prizdrisracsky postoj mali pocas 2 WW zapadne mocnosti, z nas aj vas by boli tak akurat obaly na knihy...

autor
25. mar 2024

@negymama na tom videu ako podrezava jeden z nich hrdlo niekomu nechápem načo si zakryli tváre aj na ostatných , ešte si aj hrdé spravili selfie ale aj tam sú tváre prekryté , písali že video upravil islamský štát aby ich nebolo rozoznať bohvie , inak aj to čo písali že Putin o tom mal byť oboznámený že ho niekto varoval a on sa na to vysral a neveril tomu , nechcem tu hájiť putina ale ako by mohol zabrániť útoku ktorý nevedel kde a kedy presne sa má stať ?

pkgirl30
25. mar 2024

možno to napätie bude ešte dlho trvať ale vojna nebude a postupne sa bude situácia zlepšovať

apolka77
25. mar 2024

@ankasek ty si sa s akým koňom zrazila.

moin2009
25. mar 2024

Varovalo ich USA a tiez upozornili svojich obcanov v Rusku aby sa vyhybali hromadnym akciam. Podobne Egypt varoval Izreale ze sa na nich nieco chysta a neverili im..

negymama
25. mar 2024

daju sa urobit bezp. opatrenia, napr. obmedzit hromad. akcie. a napr. polic. zlozky dorazili na miesto az za hdoinu, aj keb boli blizko par minut. cize neboli vpohotovosti? dalsia vec, ze vrraj boli vypojene detektory kovu...to su vsetko jednoduche opatrenia.

viestta
25. mar 2024

@jankalukasova kazdy totalitny alebo autokraticky rezim je proti demokracii, proti plurarite nazorov chce ovladat vsetkych a vsetko. Demokracia a plurarita nazorov, sloboda slova to je to co charakterizuje ten "zapad". Preto Gottwald v 1948 v rezii sovietov spravil tichy statny prevrat, lebo Ceskoslovensko sa priklanalo k zapadu. Je priam priznacne, ze v Bielorusku ako aj v Rusku sa potlaca opozicia, potlacaju sa demokraticke sily, nastolila sa cenzura, vlada ovlada vsetko a kto sa ovladat nechce nechat, je za to potrestany. Navalnyj je nazorny priklad toho ako sa s ludmi, ktori sa nechcu podriadit zaobchadza. A je smutne, ze uz aj u nas vlada valcuje demokraciu, pluraritu nazorov, chce ovladnut media a tie, ktore sa ovladnut nedaju tak oznacuje za nepriatelske. Rovnako aj politikov, ktori chcu zachovat demokraciu oznacuje za americkych agentov. Tak isto vsetkych, ktori sa nechcu podriadit jej moci oznacuje za svojich nepriatelov. Presne tak ako to robili komunisti 40 rokov.
Ked sa na to pozrieme z tohto pohladu, tak naozaj ich Ukrajina provokovala, lebo sa vybrala demokratickou cestou a vymanovala sa zpod ich nadvlady. Ak by sla Ukrajina cestou Bieloruska, bolo by vsetko v poriadku.
Len ci je v poriadku, ze my sa vyberame so Smerom smerom servilneho Bieloruska a vdaka ich politike sa sami odtrhavame od tej demokracie a slobody jednotlivca. A je priam desive, kolko ludi podporuje tuto prorusku servilitu koalicie. Kolko ludi ju ospravedlnuje.

bambulka79
Odpoveď bola odstránená
angelinja
25. mar 2024

@zmrzlinka2021 USA nie je agresor,?alebo zapad?ved to maju vsetci v krvi...francuzi anglicani myslis ze preco maju kolonie?lebo tam ludi hladkali?

deedol
25. mar 2024

@walentina7 to, co pises ty, je presne logika, ktoru staty pouzivali, ked sa zacal rozpinat hitler. ved si zoberie len kusok, len toto, len tamto, a ako sa to skoncilo? niektori ludia sa zjavne z dejin nikdy nepoucia.

deedol
25. mar 2024

@nela82 a ty vies, kto ma pravo posielat vojakov do zahranicia? (odpoved: vlada=fico a spol, a parlament=predseda parlamentu je pelle).

moin2009
25. mar 2024

@angelinja a kde maju kolonie to by ma zaujmalo

deedol
25. mar 2024

@ankasek "korcok zastanca vojny" je iba preberanie toho, co povedal fico a pelle. kde je v tom tvoj kriticky usudok? kedy korcok nieco take povedal? jediny, kto moze poslat ludi do vojny, je vlada a parlament, teda fico a pelle.
a ak to takto pojde dalej, tak to fico a pelle urobia inak a tych rusov sem pozvu ako v 1968.
takto: https://www.21august1968.sk/sk/pozyvaci-list/
to by sa vam pacilo?

ktochytavzite
25. mar 2024

@walentina7 A preco teda nenapadol USA?

duunlo
25. mar 2024

@viestta na kolko percent by si zhodnotila uspesnost ukrajinskej demokratizacie? Samozrejme, predtym ako im rusi znemoznili dosiahnut 100%😁

viestta
25. mar 2024

@duunlo zaujimava otazka, ale ja si nepridem dostatocne fundovana na hodnotenie a cisla od brucha strielat nebudem. V porovnami s Ruskom alebo Bieloruskom by to urcite vyssia hodnota

duunlo
25. mar 2024

@viestta skoda, cakal som viac fundovanu odpoved, ze reku sa dnes nieco nove dozviem, lebo cisla mam rad 😁 … cize nebudes sa so mnou hadat ak by som napisal ze Ukrajina tak na 0.5% a Rusko na 0.1%? Je to urcite vyssia hodnota?

viestta
25. mar 2024

@duunlo 🙄

jankalukasova
25. mar 2024

@viestta súhlasím a podpisujem v plnom rozsahu... 😁
Len som tú od @oliolijanka chcela odpoveď o akú konkrétnu provokáciu ide. Pretože, to čo popisuješ je v demokratickej spoločnosti rozhodnutie o smerovaní zahraničnej politiky. V automatickom režime je to provokácia.

viestta
25. mar 2024

@jankalukasova odpovede sa nedockame, ako zvycajne

deedol
25. mar 2024

Do pôsobnosti Národnej rady Slovenskej republiky (= predseda NRSR Pelle a poslanci - vacsinu v NRSR maju Smer/Hlas/SNS) patrí najmä:
- uznášať sa o vypovedaní vojny
- vysloviť súhlas na vyslanie ozbrojených síl mimo územia Slovenskej republiky
- vysloviť súhlas s prítomnosťou zahraničných ozbrojených síl na území Slovenskej republiky

Vláda (= predseda vlady Fico a ministri zo stran Smer/Hlas/SNS/nezaradeni) rozhoduje v zbore:
- o návrhu na vyhlásenie vojnového stavu
- o vyslaní ozbrojených síl mimo územia Slovenskej republiky

(zdroj ustava sr, skratene mnou)

kolkokrat to treba este zopakovat?

gleep1
25. mar 2024

Ja som sa nebala, posledne 2 mesiace mam pocit ze nas pripravuju na vojnu a uz sa bojím. Retorika v mediach celkom jasne masíruje mozgy smerom k vojne a neverim, ze je to nahoda. Ludi na vojnu najskor treba psychicky pripravit.. Retorika v nasich mediach je podobna ako bola v usa pred vojnou s afganistanom.
No, kiez by som sa mylila a konspirovala a videla bludy

daniela2202
25. mar 2024

Už začala

domkakvet
25. mar 2024

Nebojim, lebo s tym pocitam.

gleep1
25. mar 2024

@daniela2202 inak toto je zaujímave, ze začiatok druhej svetovej vojny sa uci vsade vo svete rozdielne, lebo v azii zacala inak nez u nas a podobne... A ja mam niekedy pocit, ukrajina je otvorených front v europe, gaza je otvorený front na stredom východe, v afrike sa tiez nedavno zacali niektore staty mliet kvoli nadvlade francúzska ci co to (tam to moc nesledujem len som videl a par videi na youtube)
Fakt mam pocit ze nas len brainwashnu pomocou medii, taky inkrementalizmus smerom k vojne a vypukne to naplno. Lebo vojna na ukrajine je celkom dlho ale retorika v mediach bola úplne ina, teraz doslova masaze mozgov smerom k vojne, fico a orban (považujem ich za zlo a neznasam ich ale nie som voci nim hlucha) zacali obaja vykrikovat o tom ze sa na tych eu summitoch riesi vojna a ako su oni proti tomu, ja si nemyslím ze je nahoda ze sa spravy v mediach zmenili na to co sa zmenili a ze ti dvaja vykrikuju o priprave eu na vojnu. Možno ti hore vedia uz na 100% za putin sa chce zapisat do histórie a cakaju kedy to vypukne ale nemozu to povedat lebo panika stres obyvatelstva, tak len pomaly masíruju a sami cakaju kym to vypukne..

deedol
25. mar 2024

ak bude nejaka vojna na nasom uzemi alebo nas sem pridu obsadit priatelske ruske vojska, tak za tym budu prave fico a pelle. skor tohto sa treba bat, ak pelleho zvolia za prezidenta.