icon

Bol manžel Eleny Podzámskej kedysi ženou?

20. okt 2025

Pekný večer všetkým,

pozerala som Modré z neba, príbeh Eleny P. sledujem už dlhšie, mam podobné problémy s depresiami, teší ma, že sa má oveľa lepšie vidiet to aj na vystupovani, vidno, ze podpora od noveho manzela jej prospela. Neviem si vsak pomoct, mam pocit, ze ten pán bol akokeby zena kedysi, videli ste to? Pozrela som si nejake komentare a viac ludi si to vsismlo. Nechcem aby tu vznikli nejake hejty, len ma to zaujalo.

Strana
z3
anonym_7bf57a
20. okt 2025

@anonym_autor to už fakt nerozoznáš muža ženu? Je to chlap. Dobrú noc.

pe_mi
20. okt 2025

áno, aj mňa to napadlo, keď som ho videla , má také jemnejšie črty tváre
Je škoda , že Eňa takto vypadla zo sveta nakrúcania, dabingu, divadla
Mám a mala som ju rada
Nevyhýba sa to ani známym osobnostiam

autor
20. okt 2025
@pe_mi

áno, aj mňa to napadlo, keď som ho videla , má také jemnejšie črty tváre
Je škoda , že Eňa takto vypadla zo sveta nakrúcania, dabingu, divadla
Mám a mala som ju rada
Nevyhýba sa to ani známym osobnostiam

@pe_mi moze mat menej testosteronu, inak velmi sympaticky, som rada, ze jej zivot umoznil este mat rada zivot a ako pookriala ked jej nasli pracu, viem ake tazke je bojovat s depresiou

zuzanita1609
20. okt 2025

🙄 je to obyčajný chlap,vy máte ešte jednoduchší život bez ja, prisabohu. Nemôžete normálne napísať,že ste šťastné,keď je Elenka Podzámska šťastná?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
20. okt 2025

kludne to moze admin zmazat, nechcela som nikoho urazit 😢

pe_mi
20. okt 2025

čo sa @autorka ospravedlňuješ, veď si mu tu nenadávala, kľud

autor
20. okt 2025
@pe_mi

čo sa @autorka ospravedlňuješ, veď si mu tu nenadávala, kľud

@pe_mi ved to som presne nechcela, aby si niekto myslel nieco zle

michaella24
20. okt 2025

Ja som to síce malá pustené, aby som to videla, ale nejako to nevyšlo. Elenu mám veľmi rada, bola charizmatická herečka a jej hlas som mala veľmi rada. Nech už je to ako to je, tak jej treba držať palce a nie riešiť jej manžela. Viem aké to je žiť s depresiami a podobnými chuťovkami, takže ak sa dokáže postaviť na nohy a žiť plnohodnotný život, len nech ide smelo do toho. Nikto z nás nevie čo si prežila. Veľmi jej fandím.

biba_18
20. okt 2025

veľmi zvláštna dvojica ... ale hádam už len dobre bude ...

autor
20. okt 2025
@biba_18

veľmi zvláštna dvojica ... ale hádam už len dobre bude ...

@biba_18 ano, nech su stastni, fakt ked clovek porovna ako pred rokom ledva rozpravala, je teraz v poriadku ❤

pasomnica
20. okt 2025

Tiež mi prišiel do tváre taký ženský, tak som teda nebola sama, komu tak pripadal

autor
20. okt 2025
@pasomnica

Tiež mi prišiel do tváre taký ženský, tak som teda nebola sama, komu tak pripadal

@pasomnica ja som nad tym cely cas rozmyslala, v podstate je to jedno, len ma to zaujalo

zuzanita1609
20. okt 2025

A Hanku Gregorovú, ktorá naháňa zajačikov, prečo nieje záujmom? 😁

anonym_3d4c21
20. okt 2025

som myslela že Elena p. mala problém s alkoholom a nie s depkami.
áno jej manž mi pripadá ženský, ale nie až tak že je preoperovaný.

anonym_3d4c21
20. okt 2025
@zuzanita1609

A Hanku Gregorovú, ktorá naháňa zajačikov, prečo nieje záujmom? 😁

@zuzanita1609 pani je už načisto stratený prípad

zuzanita1609
20. okt 2025
@anonym_3d4c21

@zuzanita1609 pani je už načisto stratený prípad

@anonym_3d4c21 nie je,keď je tiež šťastná,nech. Len nechápem,ak by si Eňa prečítala túto diskusiu, myslíš,že by jej to prišlo ok, riešiť jej manžela? Čo keby tvoje kamošky riešili tvojho chlapa podobne. Uvedomuješ si to?

autor
20. okt 2025
@anonym_3d4c21

som myslela že Elena p. mala problém s alkoholom a nie s depkami.
áno jej manž mi pripadá ženský, ale nie až tak že je preoperovaný.

@anonym_3d4c21 s alkoholom mala problem preto, lebo ju nicili depresie, ja ju v tomto chapem, lebo som si tym presla, ludia casto nechapu, ze clovek nepije len tak z rozmaru, ale preto, ze nevie ako zmiernit bolest na dusi, ktoru citi

anonym_9fcb3c
20. okt 2025

@anonym_autor Áno mňa to napadlo hneď? že je taký zžeštelý..dokonca som videla také chlapoženy.
Eni držím palce aj v súkromí aj v práci.

anonym_9fcb3c
20. okt 2025
@anonym_autor

@pasomnica ja som nad tym cely cas rozmyslala, v podstate je to jedno, len ma to zaujalo

@anonym_autor Mne tp v prvej sekunde ako ho ukázali s profilu.Pretože ja reálne poznám také? že dodnes neviem či sú ženy či muži a určite nie sú prerobený.
Veľmi im držím palce a Eňa sa musí chytiť šance?pretože už viac ich nedostane a je perfektná. A ten hlas má úžasný.

anonym_0ffbb2
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_3d4c21 s alkoholom mala problem preto, lebo ju nicili depresie, ja ju v tomto chapem, lebo som si tym presla, ludia casto nechapu, ze clovek nepije len tak z rozmaru, ale preto, ze nevie ako zmiernit bolest na dusi, ktoru citi

@anonym_autor
Presne tak,to si musím zapamätať a argumentovať tým mojej manželke keď prídem s krčmy 🤣🤣🤣

anonym_05f89e
20. okt 2025

Za to že bol tichší, jemnejší ho hneď označujes za zženštilého nebodaj ženu? To chceš povedať že by bolo snáď lepšie keby jej dá jednu po pa*uli, aby bol “dostatočný chlap”?? Skus sa nad tým ešte raz zamysliet.
Za mna to bol jeden milý, vludny, prijemne vystupujúci pán, čo už si nieco v živote zažil a ma vyzreté reakcie chlapa. Normálneho chlapa. Nie hulvata, chrapuna a machra.
Už mám pocit že všetkým s LGBT pomaly hrabe a hladaju gayov, transvestitov aj tam kde nie sú. Skôr by sa niektorým hodila pokora a tolerancia

rozculena
20. okt 2025

musela som si ho vygugliť.Mňa skôr zaujalo,že má zuby v otrasnom stave

autor
20. okt 2025
@anonym_0ffbb2

@anonym_autor
Presne tak,to si musím zapamätať a argumentovať tým mojej manželke keď prídem s krčmy 🤣🤣🤣

@anonym_0ffbb2 to je pripad od pripadu, niekto to ma ako vypnutie a oddych, ona to mala ako unik z depresii, co je ovela horsie no

anonym_c0fde5
20. okt 2025

Aj mne prišiel, ako žena.

enmery
20. okt 2025

😂Ako vážne?

tykat
21. okt 2025

@anonym_autor to bolo prve co.mi napadlo.ked som.ho uvidela. Ma take crty. Hlavne nech su obaja stastni.

cukroska
21. okt 2025

@anonym_c0fde5 U nej by skôr človek čakal "drsňáka ".
@anonym_autor Mne príde, že na ňu to doľahlo najviac po tom rozchode s Chrenom.To veľmi zle znášala aj dlho (podľa mňa)do teraz nespracovala.Pretože stále mala potrebu o ňom hovoriť.
Každopádne jej želám už len šťastný život a nech sa chopí šancí .

bloger
21. okt 2025

Mne sa vôbec nezdalo, že by bol ženský. Práve naopak je to muž na správnom mieste. Chce jej byť čo najviac oporou. A to teraz myslím si najviac potrebuje. Teším sa, že s ňou počítajú aj v divadle. Tiež ju to veľmi dojalo a potešilo. Veľmi jej držím palce a verím, že to dokáže. Má úžasnú dcéru, manžela tak verím, že to zvládne. Zaslúži si druhú šancu. Nech sú šťastní a ľúbia sa takto aj nadalej.

kiki68
21. okt 2025

Jeminecku, to si vygoogli takeho Brian Molko, tam priroda uplne nevedela, ze co vybrat. Ale toto je tiez normal muz. Nie vsetci muzi maju rovnake total muzne crty.

Strana
z3