Bol manžel Eleny Podzámskej kedysi ženou?
Pekný večer všetkým,
pozerala som Modré z neba, príbeh Eleny P. sledujem už dlhšie, mam podobné problémy s depresiami, teší ma, že sa má oveľa lepšie vidiet to aj na vystupovani, vidno, ze podpora od noveho manzela jej prospela. Neviem si vsak pomoct, mam pocit, ze ten pán bol akokeby zena kedysi, videli ste to? Pozrela som si nejake komentare a viac ludi si to vsismlo. Nechcem aby tu vznikli nejake hejty, len ma to zaujalo.
áno, aj mňa to napadlo, keď som ho videla , má také jemnejšie črty tváre
Je škoda , že Eňa takto vypadla zo sveta nakrúcania, dabingu, divadla
Mám a mala som ju rada
Nevyhýba sa to ani známym osobnostiam
áno, aj mňa to napadlo, keď som ho videla , má také jemnejšie črty tváre
Je škoda , že Eňa takto vypadla zo sveta nakrúcania, dabingu, divadla
Mám a mala som ju rada
Nevyhýba sa to ani známym osobnostiam
@pe_mi moze mat menej testosteronu, inak velmi sympaticky, som rada, ze jej zivot umoznil este mat rada zivot a ako pookriala ked jej nasli pracu, viem ake tazke je bojovat s depresiou
🙄 je to obyčajný chlap,vy máte ešte jednoduchší život bez ja, prisabohu. Nemôžete normálne napísať,že ste šťastné,keď je Elenka Podzámska šťastná?
kludne to moze admin zmazat, nechcela som nikoho urazit 😢
Ja som to síce malá pustené, aby som to videla, ale nejako to nevyšlo. Elenu mám veľmi rada, bola charizmatická herečka a jej hlas som mala veľmi rada. Nech už je to ako to je, tak jej treba držať palce a nie riešiť jej manžela. Viem aké to je žiť s depresiami a podobnými chuťovkami, takže ak sa dokáže postaviť na nohy a žiť plnohodnotný život, len nech ide smelo do toho. Nikto z nás nevie čo si prežila. Veľmi jej fandím.
veľmi zvláštna dvojica ... ale hádam už len dobre bude ...
veľmi zvláštna dvojica ... ale hádam už len dobre bude ...
@biba_18 ano, nech su stastni, fakt ked clovek porovna ako pred rokom ledva rozpravala, je teraz v poriadku ❤
Tiež mi prišiel do tváre taký ženský, tak som teda nebola sama, komu tak pripadal
Tiež mi prišiel do tváre taký ženský, tak som teda nebola sama, komu tak pripadal
@pasomnica ja som nad tym cely cas rozmyslala, v podstate je to jedno, len ma to zaujalo
A Hanku Gregorovú, ktorá naháňa zajačikov, prečo nieje záujmom? 😁
som myslela že Elena p. mala problém s alkoholom a nie s depkami.
áno jej manž mi pripadá ženský, ale nie až tak že je preoperovaný.
A Hanku Gregorovú, ktorá naháňa zajačikov, prečo nieje záujmom? 😁
@zuzanita1609 pani je už načisto stratený prípad
@zuzanita1609 pani je už načisto stratený prípad
@anonym_3d4c21 nie je,keď je tiež šťastná,nech. Len nechápem,ak by si Eňa prečítala túto diskusiu, myslíš,že by jej to prišlo ok, riešiť jej manžela? Čo keby tvoje kamošky riešili tvojho chlapa podobne. Uvedomuješ si to?
som myslela že Elena p. mala problém s alkoholom a nie s depkami.
áno jej manž mi pripadá ženský, ale nie až tak že je preoperovaný.
@anonym_3d4c21 s alkoholom mala problem preto, lebo ju nicili depresie, ja ju v tomto chapem, lebo som si tym presla, ludia casto nechapu, ze clovek nepije len tak z rozmaru, ale preto, ze nevie ako zmiernit bolest na dusi, ktoru citi
@anonym_autor Áno mňa to napadlo hneď? že je taký zžeštelý..dokonca som videla také chlapoženy.
Eni držím palce aj v súkromí aj v práci.
@pasomnica ja som nad tym cely cas rozmyslala, v podstate je to jedno, len ma to zaujalo
@anonym_autor Mne tp v prvej sekunde ako ho ukázali s profilu.Pretože ja reálne poznám také? že dodnes neviem či sú ženy či muži a určite nie sú prerobený.
Veľmi im držím palce a Eňa sa musí chytiť šance?pretože už viac ich nedostane a je perfektná. A ten hlas má úžasný.
@anonym_3d4c21 s alkoholom mala problem preto, lebo ju nicili depresie, ja ju v tomto chapem, lebo som si tym presla, ludia casto nechapu, ze clovek nepije len tak z rozmaru, ale preto, ze nevie ako zmiernit bolest na dusi, ktoru citi
@anonym_autor
Presne tak,to si musím zapamätať a argumentovať tým mojej manželke keď prídem s krčmy 🤣🤣🤣
Za to že bol tichší, jemnejší ho hneď označujes za zženštilého nebodaj ženu? To chceš povedať že by bolo snáď lepšie keby jej dá jednu po pa*uli, aby bol “dostatočný chlap”?? Skus sa nad tým ešte raz zamysliet.
Za mna to bol jeden milý, vludny, prijemne vystupujúci pán, čo už si nieco v živote zažil a ma vyzreté reakcie chlapa. Normálneho chlapa. Nie hulvata, chrapuna a machra.
Už mám pocit že všetkým s LGBT pomaly hrabe a hladaju gayov, transvestitov aj tam kde nie sú. Skôr by sa niektorým hodila pokora a tolerancia
musela som si ho vygugliť.Mňa skôr zaujalo,že má zuby v otrasnom stave
@anonym_autor
Presne tak,to si musím zapamätať a argumentovať tým mojej manželke keď prídem s krčmy 🤣🤣🤣
@anonym_0ffbb2 to je pripad od pripadu, niekto to ma ako vypnutie a oddych, ona to mala ako unik z depresii, co je ovela horsie no
Aj mne prišiel, ako žena.
😂Ako vážne?
@anonym_autor to bolo prve co.mi napadlo.ked som.ho uvidela. Ma take crty. Hlavne nech su obaja stastni.
@anonym_c0fde5 U nej by skôr človek čakal "drsňáka ".
@anonym_autor Mne príde, že na ňu to doľahlo najviac po tom rozchode s Chrenom.To veľmi zle znášala aj dlho (podľa mňa)do teraz nespracovala.Pretože stále mala potrebu o ňom hovoriť.
Každopádne jej želám už len šťastný život a nech sa chopí šancí .
Mne sa vôbec nezdalo, že by bol ženský. Práve naopak je to muž na správnom mieste. Chce jej byť čo najviac oporou. A to teraz myslím si najviac potrebuje. Teším sa, že s ňou počítajú aj v divadle. Tiež ju to veľmi dojalo a potešilo. Veľmi jej držím palce a verím, že to dokáže. Má úžasnú dcéru, manžela tak verím, že to zvládne. Zaslúži si druhú šancu. Nech sú šťastní a ľúbia sa takto aj nadalej.
Jeminecku, to si vygoogli takeho Brian Molko, tam priroda uplne nevedela, ze co vybrat. Ale toto je tiez normal muz. Nie vsetci muzi maju rovnake total muzne crty.

@anonym_autor to už fakt nerozoznáš muža ženu? Je to chlap. Dobrú noc.