Bola Kate na plastike?
Ahojte, keď som videla túto foto, hneď som si povedala, že vyzerá inak....co poviete?

@dadis a ty si hlavne pozri jej ostatne aktualne fotky. Napriklad z tohto us tripu. Ak nerozoznas tvar, ktora je nalicena pre televizne kamery, nasvietena a fotena bleskom, oproti tomu, ako bezne vyzera.. hm 😉
tak s 3 detmi, polovicou statu ktora by ju najradsej odstahovala na mesiac a skandalmi o ktore sa postarala Megzilla, ma prekvapuje, ako stale dobre vyzera. Je vtipne, ako tu pisete, ze zbytocna institucia. Sa rozpadne monarchia tak tam nabehnu Fickovci, Harabinovci & spol 😀 Hadam si nemyslite, ze v Anglicku je nejaka lepsia kasta ludi, ktory nechcu vybrakovat stat a nechat po sebe len popol. Monarchia to tam drzi a ked skonci, tak anglani este zaplacu. Pride rozpredavanie majetkov po znamostiach o akom sa im ani nesniva.
@kittykat22 a videla si uz trailer na novy dokument s Meghan a Harrym? A tam medzi fotkami fotka Kate? Este to bude peklicko.
@queen_mary tym dvom neplanujem venovat ani 5 sekund svojho casu. To budem radsej prach utierat a okna umyvat ... a bude to lepsie straveny cas 😅 Inak som zvedava ako to pojal Netlifx. Pretoze oni dokazu velmi dobre narabat s kamerou a slovami a z toho dokumentu bude presne to, co chce rezia. A nie co je pravda. Ale v tomto pripade ma pravda aj tak dve strany. Kazda strana je presvedcena, ze ich je ta "spravna" 💣
Ale je oveľa krajšia ako jej švagriná Meghan.Tá sa chcela hrať nato, načo vôbec nemala
@queen_mary Ja ju vobec nesledujem 🙈😆, ani si nemyslim, ze ma plastiky. Reagovala som na to, ze ma pravdepodobne botox a vyplne. Moj nazor, ze ma. Pozerala som starsie fotky, ktore som tu aj postla, tam ma pri smiechu sexy zvrasteny nos. Inak ju vobec nesledujem 🙈😆😅. Mam ju rada, paci sa mi, len sa cudujem, ze naco to robi. Lebo ta vraska medzi obocim je len cast tvare a aj ked ju odblokujes a zaplnis, tak i tak ten vek neoklames, je to vidiet na celej tvari. Starneme vsetci rovnako, ja mam 41 - v tomto viem o com hovorim 😄😄..tu vrasku medzi obocim som chcela riesit uz pred 30tkou, nastastie nebol nikdy cas 🙏.. a vies co? Mam ju tam stale a dakujem, ze som s nou nic nerobila, lebo k mojej tvari patri. A nemyslim si, ze mi pridava na veku. Aj keby, tak mam v pazi, mam 41 a ani o rok viac 🤘🤘🤘
@dadis no ale mne vobec nepride ze by bola nejako extra porobena. Hovorim, ze si staci pozriet jej fotky z bostonu, ale z inych navstev/podujati.
ja len taka vsuvka 😉
Riesit druhych mame v genoch od praveku - aby nedoslo k ohrozeniu, v tlupe / kmeni / ci neviem kde... vzdy prirodzene vsetci museli mat vsetkych "zmapovanych", aby nahodou nedoslo napr. k vyvrazdeniu kmena, k zabitiu toho "najvyssieho". Proste v spolocnosti pred velmi vela rokmi si musela byt mega ostrazita, aj v staroveku, kazdy "okoloiduci" alebo kazdy "zvlastny" bol preverovany od paty po hlavu - dovod: bezpecnost celej skupiny...
Preto aj my mame v genoch "riesit druhych...", aj ked nemusime... ale vies 😉 rovnako nelovime mamuty, nezazivame obdobia hladu, aj napriek tomu sa nam ten tuk uklada 😀
@queen_mary Nie, nema to az take "okate". Ale tu milu sexy vrasku pri smiechu jej to zobralo..
Botox a pichnutie kyseliny hyalurónovej nie sú predsa plastické operácie. Plastiky má Plačková, ktorá absolvovala kompletnú remodeláciu tváre, proste rezanie tváre, sekanie nosa a podobne, to sú plastiky. Kate má možno niečo pichnuté, ale určite nie plastiku.
@zmrzlinka2021
😂 no nieco na tom bude.
@dadis Musím ti oponovať -žiadna vráska nie je milá a už vôbec nie sexi. Maximálne tak na chlapovi, aj to nie veľmi starom. Vrásky teda vobec nie sú sexi.😏 Môžu sa tu baby dušovať aké sú prirodzené aj v päťdesiatke a vlastne mladé a pekné- ale veľké houby...🙃
@stanulienkat Mozno pre teba 🤷♀️

@queen_mary ale ved to su plastiky nevies?😝😄😄 tak aj taki zabrzdeni v case su, no co uz😹