icon

Bola Kate na plastike?

3. dec 2022

Ahojte, keď som videla túto foto, hneď som si povedala, že vyzerá inak....co poviete?

Bola Kate na plastike?
Strana
z3
galioska
4. dec 2022

@queen_mary ale ved to su plastiky nevies?😝😄😄 tak aj taki zabrzdeni v case su, no co uz😹

queen_mary
4. dec 2022

@dadis a ty si hlavne pozri jej ostatne aktualne fotky. Napriklad z tohto us tripu. Ak nerozoznas tvar, ktora je nalicena pre televizne kamery, nasvietena a fotena bleskom, oproti tomu, ako bezne vyzera.. hm 😉

kittykat22
4. dec 2022

tak s 3 detmi, polovicou statu ktora by ju najradsej odstahovala na mesiac a skandalmi o ktore sa postarala Megzilla, ma prekvapuje, ako stale dobre vyzera. Je vtipne, ako tu pisete, ze zbytocna institucia. Sa rozpadne monarchia tak tam nabehnu Fickovci, Harabinovci & spol 😀 Hadam si nemyslite, ze v Anglicku je nejaka lepsia kasta ludi, ktory nechcu vybrakovat stat a nechat po sebe len popol. Monarchia to tam drzi a ked skonci, tak anglani este zaplacu. Pride rozpredavanie majetkov po znamostiach o akom sa im ani nesniva.

queen_mary
4. dec 2022

@kittykat22 a videla si uz trailer na novy dokument s Meghan a Harrym? A tam medzi fotkami fotka Kate? Este to bude peklicko.

queen_mary
4. dec 2022
kittykat22
4. dec 2022

@queen_mary tym dvom neplanujem venovat ani 5 sekund svojho casu. To budem radsej prach utierat a okna umyvat ... a bude to lepsie straveny cas 😅 Inak som zvedava ako to pojal Netlifx. Pretoze oni dokazu velmi dobre narabat s kamerou a slovami a z toho dokumentu bude presne to, co chce rezia. A nie co je pravda. Ale v tomto pripade ma pravda aj tak dve strany. Kazda strana je presvedcena, ze ich je ta "spravna" 💣

kvietocek87
4. dec 2022

Ale je oveľa krajšia ako jej švagriná Meghan.Tá sa chcela hrať nato, načo vôbec nemala

dadis
4. dec 2022

@queen_mary Ja ju vobec nesledujem 🙈😆, ani si nemyslim, ze ma plastiky. Reagovala som na to, ze ma pravdepodobne botox a vyplne. Moj nazor, ze ma. Pozerala som starsie fotky, ktore som tu aj postla, tam ma pri smiechu sexy zvrasteny nos. Inak ju vobec nesledujem 🙈😆😅. Mam ju rada, paci sa mi, len sa cudujem, ze naco to robi. Lebo ta vraska medzi obocim je len cast tvare a aj ked ju odblokujes a zaplnis, tak i tak ten vek neoklames, je to vidiet na celej tvari. Starneme vsetci rovnako, ja mam 41 - v tomto viem o com hovorim 😄😄..tu vrasku medzi obocim som chcela riesit uz pred 30tkou, nastastie nebol nikdy cas 🙏.. a vies co? Mam ju tam stale a dakujem, ze som s nou nic nerobila, lebo k mojej tvari patri. A nemyslim si, ze mi pridava na veku. Aj keby, tak mam v pazi, mam 41 a ani o rok viac 🤘🤘🤘

queen_mary
4. dec 2022

@dadis no ale mne vobec nepride ze by bola nejako extra porobena. Hovorim, ze si staci pozriet jej fotky z bostonu, ale z inych navstev/podujati.

zmrzlinka2021
4. dec 2022

@svetlonos

ja len taka vsuvka 😉

Riesit druhych mame v genoch od praveku - aby nedoslo k ohrozeniu, v tlupe / kmeni / ci neviem kde... vzdy prirodzene vsetci museli mat vsetkych "zmapovanych", aby nahodou nedoslo napr. k vyvrazdeniu kmena, k zabitiu toho "najvyssieho". Proste v spolocnosti pred velmi vela rokmi si musela byt mega ostrazita, aj v staroveku, kazdy "okoloiduci" alebo kazdy "zvlastny" bol preverovany od paty po hlavu - dovod: bezpecnost celej skupiny...

Preto aj my mame v genoch "riesit druhych...", aj ked nemusime... ale vies 😉 rovnako nelovime mamuty, nezazivame obdobia hladu, aj napriek tomu sa nam ten tuk uklada 😀

dadis
4. dec 2022

@queen_mary Nie, nema to az take "okate". Ale tu milu sexy vrasku pri smiechu jej to zobralo..

baskustek
4. dec 2022

Botox a pichnutie kyseliny hyalurónovej nie sú predsa plastické operácie. Plastiky má Plačková, ktorá absolvovala kompletnú remodeláciu tváre, proste rezanie tváre, sekanie nosa a podobne, to sú plastiky. Kate má možno niečo pichnuté, ale určite nie plastiku.

svetlonos
4. dec 2022

@zmrzlinka2021
😂 no nieco na tom bude.

stanulienkat
5. dec 2022

@dadis Musím ti oponovať -žiadna vráska nie je milá a už vôbec nie sexi. Maximálne tak na chlapovi, aj to nie veľmi starom. Vrásky teda vobec nie sú sexi.😏 Môžu sa tu baby dušovať aké sú prirodzené aj v päťdesiatke a vlastne mladé a pekné- ale veľké houby...🙃

dadis
5. dec 2022

@stanulienkat Mozno pre teba 🤷‍♀️

Strana
z3