icon

Boli ste samé v kine?

3. aug 2025

Ahojte, čítala som tu tému o filme Duchoň a tak ma napadla otázka. Boli ste už samé v kine? Aké to bolo? Ja by som veľmi chcela ísť na Duchoňa. Môj muž so mnou nepôjde, on do kina nechce ísť a na Duchoňa už vôbec nie. Kamošku mám slobodnú maminu s malým dieťaťom, aktuálne kino nie je pre ňu téma. Chcela by som ísť, ale cítim sa trápne. Že ma tam niekto známy a povie si, že chudera, nemá s kým ísť... sama musí ísť....

veselo_neveselo
3. aug 2025

@anonym_autor Vobec to neries a chod. Do kina chodim sama uz roky, kedy chcem a na co chcem. A je to super.
Pomoze ti to na sebavedomie, a hlavne prestan riesit co si o tebe pomyslia ini ludia a bude sa ti zit lahsie.

liusa82
3. aug 2025

do kina by som ešte išla sama .Ale bola som aj sama na koncerte a to bola teda bieda 😬 a to nie preto že nebolo s kým ale kamoška mi to na poslednú chvilku odvolala a tak išla som aj sama ale nikdy viac.Ale kino to je o inom tam len sedíš a sleduješ.Ale toto bolo na amfiku pod holým nebom kde sa spievalo,tancovalo.Takže dosť blbé.Ale do toho kina kludne choď

karolinakr
3. aug 2025

ano, okolie som nesledovala ani oni mňa
Naposledy na Jurskom parku so Scarlett Johansson a to by som si nenechala ujsť a bol zatiaľ najlepší z tych 7.častí, takže paráda

karolinakr
3. aug 2025
@slniecko39

@really8 trocha off topic... Odporúčate ten film? Ja by som veľmi chcela ísť ale bola by som nerada ak by to pokazilo dojem z celej série 😅

@slniecko39 podľa mňa dosiahol úroveň jednotky,ktorá sa mi asi najviac páčila, s každou dalšou časťou sa len prepadali dole, a tie posledne časti - výber hercov a dej ma vôbec neoslovili
ale tento si dam ešte raz, napínavý od začiatku do konca, film drží tempo, a potom jak pojdu do džungle
Scarlett tam je v bielom tričku a kaki nohaviciach ako ženská verzia Indiana Jones, veľmi sa im to podarilo a hlavnych postav je tam teraz veľa
pojdem na to ešte raz
P.S. áno, súhlasím, ten Trex nebol už dinosaurus, ale nejaká zlátanina, našťastie bol len na konci, dúfam, že s ním nenatočia dalšiu sériu, lebo potom tam už naozaj nepôjdem 😀

hama007
3. aug 2025

@anonym_autor choď. Je to super. Chceš tam ísť pozrieť film nie domýšľať si kto si čo o tebe myslí. 🙂

vler
3. aug 2025

@anonym_autor Taketo zmyslanie v roku 2025?Ked vidim hocikde samu zenu, nikdy by ma nenapadlo si pomysliet ze je chudera, len preto ze je v tom momente sama. Takisto by ma nenapadlo rozmyslat ci muz v rovnakej situacii je chudak

princkrason
3. aug 2025
@karolinakr

ano, okolie som nesledovala ani oni mňa
Naposledy na Jurskom parku so Scarlett Johansson a to by som si nenechala ujsť a bol zatiaľ najlepší z tych 7.častí, takže paráda

@karolinakr a ja som bol z vykonu zo scarletky sklamany 😢

karolinakr
3. aug 2025
@princkrason

@karolinakr a ja som bol z vykonu zo scarletky sklamany 😢

@princkrason mala nejaké zlé recenzie
prečo si bol sklamaný?

princkrason
3. aug 2025
@karolinakr

@princkrason mala nejaké zlé recenzie
prečo si bol sklamaný?

@karolinakr vsak moc sa tam neukazovala bolo ako beckovy film a ja cakal cici aj rici a ani pusa tam nebola len dinosaurus handicap a benzinova pumpa na ostrove 🙂

marca12
3. aug 2025

@anonym_autor Jasne,ze chod sama. Nie je na tom nic trapne.

oblecenie99
3. aug 2025

Áno, bola. Aj sa chystám 😁

really8
3. aug 2025
@princkrason

@karolinakr vsak moc sa tam neukazovala bolo ako beckovy film a ja cakal cici aj rici a ani pusa tam nebola len dinosaurus handicap a benzinova pumpa na ostrove 🙂

@princkrason tak to prr...skajka bola skvela😂

princkrason
3. aug 2025
@really8

@princkrason tak to prr...skajka bola skvela😂

@really8 skajka isla na ostrov plnych dinosaurov s jednou pistolkou 🙄

merrysa
3. aug 2025

@anonym_autor v kine zatiaľ nie, ale nemala by som s tým problém. Aj na koncerty chodím sama ak práve nie je s kým a je to super 😀

karolinakr
3. aug 2025
@princkrason

@really8 skajka isla na ostrov plnych dinosaurov s jednou pistolkou 🙄

@princkrason ale mala ulízané vlasy a xy náušnic v uchu

princkrason
3. aug 2025
@karolinakr

@karolinakr ja pozeral trocha nizsie a nic 😉

really8
3. aug 2025
@karolinakr

@karolinakr tie nausnice boli super. Uplne mega sa mi to pacilo a doma som to muzovi ukazovala ze aj ja chcem

really8
3. aug 2025
@princkrason

@princkrason ist na jursky park a stazovat sa ze neboli dostatocne vidiet kozy je ako ist do vegetarianskej restiky a fnukat ze nemaju nic s masom

karolinakr
3. aug 2025
@princkrason

@princkrason čo? kam nižšie? na dinosaura si mal pozerať predovšetkým

princkrason
3. aug 2025
@karolinakr

@princkrason čo? kam nižšie? na dinosaura si mal pozerať predovšetkým

@karolinakr a co som zoofil? 🙂

majka99999
3. aug 2025

Raz som bola nielenze sama, ale uplne sama vo velkej sale v Auparku. Sla som v pondelok okolo obeda, som si mohla vybrat sedadlo hociktore... Ford v. Ferrari v 2019, ked este hrali o 11ej kina pred pandemiou.. 🤣 Na vela filmoch som takto bola sama, deti v skole/skolke, pol dna dovolenka a sla som. Velmi relaxacne. 🍿Teraz po pandemii ma maloco uputa, bola som skor s detmi. Ale zasla by som si aj teraz sama v pohode.

karolinakr
3. aug 2025

tam v tej štyrke a päťke hrala taka baba s ryšavymi vlasmi na kratko, nie žeby bola škareda, ale ako hlavna postava a ťahák filmu - úplne šlapli vedľa podľa mňa

princkrason
3. aug 2025
@karolinakr

tam v tej štyrke a päťke hrala taka baba s ryšavymi vlasmi na kratko, nie žeby bola škareda, ale ako hlavna postava a ťahák filmu - úplne šlapli vedľa podľa mňa

@karolinakr viem ktoru myslis a ta ma vobec nerajcovala 🙂 to bola taka asexulna postava

karolinakr
3. aug 2025
@princkrason

@karolinakr viem ktoru myslis a ta ma vobec nerajcovala 🙂 to bola taka asexulna postava

@princkrason no, aspoň v niečom sa zhodneme 😀

taktotedanie
3. aug 2025

@anonym_autor isla, stratis sa v dave a ver, ze nikto na teba nebude pozerat nikoho nezaujimas
Uzi si film 🙂

dankamg2
3. aug 2025

@anonym_autor To ešte naozaj v dnešnej dobe niekto rieši či je trápne ísť človeku niekam samému? Tak to potom osamelí ľudia sú už nadobro vylúčení zo spoločnosti a majú len sedieť doma na zadku. Chodím bežne do kina sama a nepríde mi na tom nič divné. Naproti tomu poznám ľudí čo s tým majú obrovský problém. Kolegyňa keď má ísť napríklad sama na obed do jedálne bude radšej o hlade celý deň. To už je nad moje chápanie...

klotildabazarik
3. aug 2025

@anonym_autor chod normalne sama, co je natom

sandrasstini
3. aug 2025

Jasne. Ked som bola v nakupaku a isla okolo kina ze aha idem a bolo. Dokonca som raz sedela sama v obrovskej sale na Avatarovi 2, aj som sa bala 😀 chvilu, ale potom to preslo a bolo to super. Nic na tom nie je ist sama von, do restiky ci kina. Uzi si to!

anonym_4eedca
3. aug 2025

Podľa mňa, ísť do kina sama je úplne top 😁. Keď chodím s mužom, tak stále podvedome sledujem, či sa mu film páči, či sa nenudí, alebo z druhej strany ma on vyrušuje otázkami a vsuvkami. Keď idem sama, užijem si to najlepšie. Len pozor na pukance, vedia riadne zabehnúť a vtedy by sa zrovna doprovod zišiel (vlastná skúsenosť) 🫣.

marianarem
3. aug 2025

@anonym_autor V kine som bola velakrat sama, na tom nevidim nic cudne, ved aj tak je tam clovek ticho a pozera. Bude tam dost inych solo ludi, kludne chod. Ja som chodila sama aj na dovolenky, kym som nemala muza.