Bonprix - skúsenosti
@jovla zle..veci otrasne. Objednavala som si dvoje rifle rovnaka velkost..jedny som nenatiahla ani po kolena druhe boli take obrovske ze na stan mozno dobre. Ani neviem jak prihlasila som sa do nejakeho klubu za 10e. Vsetko som vratila, nastastie s tym neboli ziadne starosti a na infolinke bola paninochotna.
Veľkú väčšinu oblečenia mám z Bonprixu, som spokojná.
treba citat recenzie a podla toho sa riadit, nemam problem. Ked sa mi nieco nepaci, vratim. Poslende som bola sklamana, kupila som si ako vzdy leginy na doma a po 2 opraniach derave a to ani mi nei su obtiahnute, predtym som ich mala uz asi 3. Posledne vyse roka, z tych este jeden kus mam.. a nic im nebolo. A toto rozgajdana latka, a hned dierkava (nie paranie sa, napr. medzi nohami, ale doslova dierky). Tricka som tiez vratila, jeden typ si vzdy objednam na doma a prisli mi uplne z ineho materialu.
@jovla Ja si tiež odtiaľ veľa objednávam aj pre muža a syna a z 95% je to dobré, veľkosti bývajú také volnejšie, väšľie, ale to nám vyhovuje. Keď chce kvalitnejšie, treba objednať drahšie. Aj keď som náhodou vrátila, peniaze mi prišli na účet bez problémov. Treba si prečítať aj hodnotenia pod výrobkom, ktoré píšu tí, čo si to už kúpili.
ja si objednávam iba tričká, tie my sadnú. Ale farby rýchlo vyblednú, tak už viac neobjednám, Nohavičky a podprsenka OK.
Objednávam pravidelne pre seba aj rodinu, za nás super!
Pozri tuto skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/6017/
Ja mam Bonprix rada, samozrejme, najdu sa aj nekvalitne neforemne handry, ja nosim len saty, takze ine neviem ako sedi atd., ale vzdy sa treba riadit hlavne komentarmi pri vyrobku (pokial to nie je novinka, vacsinou sa vzdy nejake komentare najdu) alebo baby v skupine davaju recenzie na rozne veci.
@jovla ja len výborne, všetko vždy sedí, objednávam keď je poštovné zadara a akcia 😊👍
objednávala som už som radšej prestala...
1. dámsky rolák otrasnej kvality
2. detské veci ktoré majú "besné" farby.... neprimerane sýte, hrozné
3. detské veci sú aspoň o číslo väčšie oproti iným predajcom...
Ja si objednavam tak raz za stvrtrok, ale vzdy viac veci a vacsinou ked maju akciu postovne zadarmo + nejaka zlava (15-20%). Mam odtial vela veci a su kvalitne, co mi nesadne, alebo sa mi nepaci strih atd, vratim a vzdy mi vratili peniaze na ucet, zatial som s tym problem nemala.
Kazdopadne mi ale takato tema zalozena len s nazovm pripada ako omyl, ked niekto chce vyhladavat a zada to omylom do nazvu novej temy a odklikne 😉
Vzdy si precitam recenzie a potom sa rozhodnem ci to objednam aj ake cislo.Niekedy aj napriek tomu pride nieco s cim nie som spokojna,tak vratim....to postovne zial treba zaplatit uz z vlastneho.
momentálne mám na sebe rolák, spodné prádlo, rifle aj bundu z bonprixu.
Postelna plachta-vyborna, vetrovky pre deti detto, pyzama pre deti celkom fajn,dam.saty-zopar nesadlo-vratila som. Bonprix mi celkom vyhovuje. Citam recenzie.
Vzdy treba citat recenzie k jednotlivym produktom. Mam odtial kopec veci, par bolo aj smejdov, tie som vratila. Mam odtial vela plaviek, tie su fakt super, farby aj gumicky drzia aj po x dovolenkach pri mori ci v termalnych vodach. Spokojna som aj s vacsinou nohavic a triciek ci bund a siat.
Väčšinu veci objednávam z bonprixu a vždy som bola spokojná.. mám aplikáciu, čakám či je nejaká zľava a ak by som musela niečo vrátiť tak platím tak poštovné len raz.. ale vrátiť som musela naozaj málokedy.. kupujem najmä šaty, plavky, rifle a topánky.. všetky mi vydržia dlhé roky a vždy mi sadnú.. dokonca topánky úplne super, čo inak mám problém kupovať aj v kamenných obchodoch..
Je to na úrovni Kik, alebo Pepco, treba si objednávať minimálne o jedno číslo menšie. Majú tam strašne velikánske veci.
fakt odtrasne a neodporucam 3x som si objednala a furt dobludu mi doniesli tovar. Ina velkost aj farba co som si vybrala tovar. Dlho som potom cakala na vratenie penazi....urcite neodporucam