Boris Kollár zbil svoju ex
Čo si myslite o tom, co sa stalo? Kto podla vas ma pravdu? Myslite, ze si to zaslúžila? Alebo kto raz je v jeho hareme, musi poslúchať na slovo?
@kristinapetronela aha, to ale nepovedal na tlačovke, alebo hej?
@domiklik suhlasim. Cvicim a hadzeme medicimbalom do steny. A zober si, ze ludska vaha je inak rozlozena, tak je to este tazsie.
@jana_eyre_2 nie ,ale niekde som to čítala ...
Vsetky si zacinaju spominat pred volbami , zaujimave , doteraz roky rokuce mlcali, pred volbami ich niekto zaplatil mastnym balikom, velmi mastnym, kazda z nich ma s nim dieta aby bola zabezpecena, istota na cely zivot, kupa bytu kazdej , mesacna renta ista v tisicoch, ako sa sprava k zenam nevieme, tie co im bolo ublizene alebo nevieme su zlatokopky....robit si dieta kvoli peniazom.je na bliti
Podľa mňa je zamyslenia sa hodné, že prečo to vytiahla práve teraz. Teraz pred voľbami. Ale dobre to je v podstate jedno, späť k otázke. Ak by môj partner hodil naše dieťa alebo by ho akokoľvek ohrozil na živote či zdraví, tak by som mu jednu poriadnu d.bla aj ja
Podľa mňa je na zamyslenie skôr to, či ona hovorí pravdu. Ak áno, tak na načasovanie kašlem. Lebo ak áno, v tom prípade čušiacich žien môže byť nespočet a prináša to nový pohľad na nášho predsedu parlamentu. Je pre mňa záhadou ako môže byť takýto človek v takejto funkcii. Úplne psycho.
@minimie akýkoľvek pohľad na toho človeka je na dogrcanie
@minimie tak hodi jej dieťa,a ona si o 10r či kolko urobí s ním ďalšie,a potom len tak sa zobudi v jeden deň a v tedy si spomenie, čo bolo pred 12r už si nepamätám presne kolko to je,ale to nieje podstatne,keby bol ten Boris až taky zly,tak to druhe dieťa s nim asi nemá nie? či keď ide o peniaze,tak nevadí ..
Je to celkom psycho kauza, aj aktuálne, čo sa deje okolo neho :D
Nezabudnite ho opäť voliť. 😅👌🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@mamamasama myslím že on by mal volicky aj keby sa prevalilo čokoľvek.. zrejme má v sebe niečo čo ženy dokáže totálne zmanipulovať a dokáže to osobne aj na diaľku.. inak si vôbec neviem vysvetliť ako môže takýto uchylak mať zástup nasledovnícok a cakaciek na tehotenstvo.. je to totálne na grcanie a len dúfam že dcéru dokážem dostatočne vychovať v sebavedomí a kritickom myslení aby takémuto uchylakovi nikdy nepodľahla..
@jana_eyre_2 peniaze to je vsetko, zabezpecenie detmi na vela rokov....
@jana_eyre_2
Ja som sa svojho času naťahovala v jednej diskusii s voličom Kollára, ktorého som sa pýtala, PREČO ho volí, lebo tiež to neviem naskutku pochopiť. Vysvetľoval mi, že lebo on je za tradičné hodnoty. Som skoro skolabovala. Keď som sa ho opýtala, či je v pohode, že predseda strany, ktorá je za tradičné hodnoty má 13 detí s 11 ženami, tak už mi neodpísal 🤪🤣. Ľudom totálne *ebe! 🤦♀️
@yoxinka ja aj osobne poznám pár ľudí čo sa hlásili k tomu že jeho konkretne volili... Priznám sa že v mojich očiach naozaj klesli, že ľudia čo sa skrývajú za rodinne hodnoty dokážu toto uchylactvo prehliadať...
Moj nazor je ,ze je to antikampaň.Pred voľbami.Proste mu chcu uškodiť.
@trojnasobnamama jasne😀 on je cely poskodeny posahany aj s volicmi co ho idu volit😀 akoze mat deti s viacerymi zenami je ozaj super😀 vzor ore narod🤣
@galioska Niesom volic a je mi uplne jedno čo robi.Len je divne,ze sa to vytiahlo prave pred voľbami😏
@trojnasobnamama chudáčik 🥺
@trojnasobnamama urcite mu to poskodi ale akurat tak mozog😀 jezis ten uz z nudy nevie co, kde pichnout,, jedine zeny chcel byt prezidentom🤨🥵😆
@jana_eyre_2 😅ale vas trapi čo som napisala.radsej si prečitaj čo som napisala vyssie🤣
@trojnasobnamama ale ta trápi že na to niekto reaguje 😏 mne nie je jedno kto je náš predseda parlamentu a keď je to raz uchylak čo vie písať uchylne správy deťom, oplodnovat ženy Halabala, posielať ich na potrat, fackat a ešte mnoho a mnoho iného tak nedokážem povedať že mi to je jedno..
@trojnasobnamama To, ze je Kollar uchylak sa vie uz davno....Transkam a detom pisal uchylne maily uz davno. Mat 13 deti s 11 zenami tiez nie je standard. A tiez mi nie je jedno, kto je predseda parlamentu. Ak ti to je jedno, tvoja smutna vizitka
@jana_eyre_2 Ale aj u neho je pravda niekde uprostred, keď pošle ženu 1x na potrat a ona sa vráti a treba ju poslať 2x, podobne s tým, že dostala 1x a ona sa vráti a má ďalšie dieťa s ním, aj ženy by mali rozmýšľať. To povedala aj jeho mama.
@petronelag
tak u neho sú cieľovka mladé ženy, dievčatá. oblbne ich hneď.
byť jeho mamou by som sa hanbila chodiť po ulici a nie sa vyjadrovať verejne.
@petronelag ty
tomu veríš, že bola 2x na potrat?
Preco sa zrazu vsetky ozyvaju teraz kratko pred volbami, doteraz im roky nevadilo jeho spravanie, teraz sa idu vyplakavat...verejne pred narodom?
Totiz ony tiez nie su normalne, nie su to ziadne obete, kazda z nich vie ze mnoho zien mal , mnoho mat bude, plodit bude a nijaka z nich nebude jeho zenou, istia si zivot detmi a peniazmi ....kto im dava priestor v mediach....? Je Kollar jediny muz na sk ktory poslal zenu na potrat ?Parlament je plny prasat ...

@jana_eyre_2 vraj zavolali známeho lekára .nešli do nemocnice