icon

Bože, trapas 🙈🙈

17. júl 2021

Poprosim moderátora nemeniť názov diskusie vďaka.
Baby stal sa mi taký trapas že až. Mám menštruáciu a menila som si vložku a v tom začala mala plakať tak som uu len rýchlo polozila na umývadlo a bežala za nou . Samozrejme som na ňu zabudla , prišiel muž domov , isiel si umyt ruky a samozrejme že ho tam čakalo prekvapenie 😆😆nechcem sa s nim o tom bavit ale ja to mám stále b hlave keď som videla ako tu krvavú vložku drží a ide ju vyhodiť .. citim sa strašne trápne 😀 myslite že ako takéto niečo vníma muž ? Zabudol už od včera na to ? 😆😆😆 potrebujem len nejakú podporu od vás že to nie je až taký trapas ako vyzerá , alebo áno? 🙈😆

3petka
17. júl 2021

Je to tvoj muž už by mal byt na tvoje kramy zvyknutý. Jasne je to hnusne omnoho viac ako trápne… Ale neviem ako zaobchádzas teda so špinavou vložkou ale ja ju automaticky hneď balim aspoň do toaletného a kladiem na zem, potom beriem a zaradzujem ak náhodou aj zabudnem tak nie je vidieť co je tam zabalené. Aj keď si to položila na to umyvadlo je to extrémne nehygienicke….

taskataska
Odpoveď bola odstránená
althejka
17. júl 2021

Mne sa toto stalo este ako slobodnej s frajerom. Vzdy som si davala pozor a raz som z nejakeho dovodu proste nechala vlozku na wecku. Urobil mi neuveritelnu scenu a pritom som sa najprv ospravedlnila ze teda nechcela som,ale on blacal a jacal a potom som ho poslala kade lahsie. Teda z viacerych dovodov. V tvojom pripade by som sa nestresovala a nevracala sa k tomu pretoze ti ziadna scena robena nebola. Ja si odvtedy davam pozor, netusim ako by reagoval moj muz ,ale riskovat to nebudem 😃

beata_k
Odpoveď bola odstránená
brita7777
17. júl 2021

Preboha, a co...a po porode aj pri porodoch su muzi a vidia, pre nich to nic neni.

deti95060810
17. júl 2021

keďže to bol tvoj manžel, tak to až taký zas trapas nie je... netráp sa.

deti95060810
17. júl 2021

@althejka frajer robil scény ? no chudák, asi o menzese a vložkách počul prvý krát....😉
áno viem že nemalo sa to stať , ale zas robiť krik kvôli ničomu...🙄

sashabb
17. júl 2021

Každý chlap to berie inak. Mám kamaráta, ktorý sa na toto sťažoval, ale z dôvodu, že tá jeho humusáčka to robila bežne. On pri umyvadle a ona mu tam trepla špinavú vložku. Pre neho to bolo nechutné, no ani sa mu nečudujem.

deti95060810
17. júl 2021

autorka a admin nezmenil ti názov témy? Fakt nie? Lebo ja som minule napísala do názvu pedopsychiater a opravil admin na detský psychiater.... asi nechápal že je to presne to isté...😀
inak sa asi admin nudí keď mení názvy tém...😉

mabenn
17. júl 2021

ved sa s nim o tom porozpravaj, zrejme to za vacsi trapas povazujes ty ako on...chlapi take veci neriesia, ak to dieta mas s nim, tak myslim, ze chape ze krvacas a ze odbehnes za dietatom ked ta potrebuje...normalna vec...akoze je to neprijemne, ale urcite nie take hrozne...

lienka.7
17. júl 2021

Akosi mi unika podstata... aky trapas??? Za 1 vlozku??? 🙉🙉🙉

solange7
17. júl 2021

Ty si mu na to nepovedala ani jedno jedine slovo? Podla mna je totalne trapne, ze si to takto odignorovala a ze ta to zoziera. Ved ked si ho s tou vlozkou videla, mala si mu rovno povedat "sorry ale bezala som za malou, daj ja to vyhodim". Nechapem tu situaciu, ze si ho nechala nech to vyhodi, a teraz trpnes ci na to uz zabudol. Taky divny vztah, ze proste namiesto komunikacie volis skor trapne ticho a riesis to potom v sebe.

taga
17. júl 2021

Podla mna si troll, co tu v poslednej dobe pise taketo ehm temy..

Normalna zena, ktora ma dieta s muzom, by toto ozaj neprezivala ako 15 rocna pubertiacka. Muz ta snad videl v 6nedeli, mozno aj pri porode, on ocividne v pohode bez slova vedel, co ma spravit, za to ty tu prudis, ako keby sa neviem co stalo..

Za mna prazdniny v kombinacii s dazdom

nika23t
17. júl 2021

Vôbec sa tým netráp, chlapi našťastie také veci neriešia. Asi aj mne by to bolo trápne rovnako ako Tebe, ale ak ju on v pohode vyhodil, tak asi to nie je problém 🙂 Ale ak to máš neustále v myšlienkach, tak mu to vysvetli, ako sa TI to stalo. Ale osobne si myslím, že v každom manželstve nastane skôr či neskôr aj situácia, ktorá je podobná Tvojej.

autor
17. júl 2021

No tak nechajte vy nabudúce svoje vložky len tak niekde pohodene a potom mi sem napíšte ako ste sa cítili dáme si takú malú výzvu myslím že s tým nebudete mat problem keď vravíte že krvavá vložka nič nie je , tak budem čakať a teším sa na vaše odpovede 😉😉😉

danieli
17. júl 2021

Nuz viem si ta zivo predstavit, stane sa vselico a manzelia sme v dobrom aj v zlom, postupne zostarneme a to len potom budu lahodky, takze by som ani okom nemihla😆 zasadne sa netrapim pre veci, ktore nemozem ovplyvnit, menstruaciu nevypnem, poznam sa a viem, ze by som reagovala rovnako a nie, nezabalila, ale presne takto nechala😁 a dodatocne upratala, manzel bol vsak rychlejsi, verim, ze vasa laska nestoji na tej jednej vlozke na umyvadle

zuzanasossiova
17. júl 2021

Ak ten rev nebol až tak strašný stihla by si tú vložku aspoň zabaliť do toaletného papiera. Za mňa aj keby tak strašne silno plakala, by si to stihla zabaliť. Veď predsa keď si si ju stihla dať dole tak zabalenie je najmenej. 🙈 Poprípade by si utekala s tou vložkou a po ceste dala do koša. 😑

nikpa
17. júl 2021

Trapas je keď máš muža pri pôrode a nestihnú ti dať klystír 🙈🤷😃😃

kkovacovak
17. júl 2021

Ja ale nikde žiadny trapas nevidím 😄 Tvoj muž nevie že menštruuješ? Lebo môj teda áno. Veď máte spolu dieťa takže asi nie ste spolu 2 týždne. Vtedy by som sa asi cítila trápne ale chlap s ktorým žiješ musí asi tušiť že žena má menštruáciu. Vymieňate si telesné tekutiny a má ho pobúriť vložka? Netreba všetko tak preháňať

belllinka
17. júl 2021

Keby ze tu bola tema, ze muz po sebe nesplachuje po velkej potrebe a ona bezne najde v zachode hovno, tiez by ste jej napisali, ze to je predsa normalne a neni humusak? Ano, menstruacia je normalna, ale niektore veci je dobre si nechat pre seba.

kirjaklambrid
17. júl 2021

@nikpa stalo sa tebe osobne? 😳

dupinka
17. júl 2021

Muž ma videl grcat v tehotenstve, v bolesti pri pôrodoch, pomáhal mi sprchovať sa po pôrode, zašitú po nastrihu, keď som dojčila,..nechodila som nastylovaná ako modelka. Tak myslím, že jedna takáto zabudnutá vec je "nič".
Keby to našiel puberťák syn, to by bol iný trapas.

hariet
17. júl 2021

Ja ta chapem, nechat vsetko tak a bezat za dietatom.. proste sa to stava. Ale nastastie ju nasiel tvoj muz a nie navsteva😁 A neboj, o den, dva je to zabudnute☺️

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
17. júl 2021

Ja fakt neviem či ste z inej planéty to ozaj porovnávate grcanie s použitou vložkou ?? Fuuuj vy musíte byt riadne humusacky. Áno manželia sme ale niektoré veci si človek musí nechat pre seba . Ani ja manželovi neutieram zadok po toalete , ani on po mne nenachádza zašpineni záchod po veľkej potrebe . Ani bezne spinave vložky od krvi . Ale vidím že pre vás je takéto niečo normálne lebo však sme manželia tak co . Už veľká krát som sa presvedčila o tom , že ženy su väčšie prasce ako muži a dnes sa mi to opäť len potvrdilo 🤷🏽‍♀️🙊

thoughtfulweirdo
17. júl 2021

Predstav si, že môj manžel mi už vložku raz aj vymieňal v situácii, keď mi bolo strašne zle a ledva som dokázala na tom záchode sedieť, nieto ešte niečo lepiť a to sme sa ešte len "frajerili". Teraz už vložky nepoužívam, takže ju nikde nechať nemôžem, ale som si 100% istá, že by sa z použitej vložky ani jeden z nás neposkladal 😉

autor
17. júl 2021

@hariet ďakujem konečne normalny koment . Tak asi mi je prvorade dieťa a nie vložka ktorú som práve drzala v ruke keď začalo plakať . Učí sa chodiť neviem či nespadlo alebo čo tak jasne že mi bolo prvorade ako nejaká vložka ktorú som zatiaľ polozila do umývadla . Ale ani to niektoré nedokážu pochopiť 🤷🏽‍♀️

dupinka
17. júl 2021

Nie, nie sme humusaci, ale sme partneri v dobrom aj zlom. Nie je to bežné, ale keď bolo treba, videl ma aj v situácii, kde by som sa za iných okolností aj hanbila, ale pred ním nie. Určite pred ním nevykonávam bežne potrebu na wc a nechávam intímne veci kade-tade .
Ale zažili sme si svoje. A preto ho 1 vložka asi nevyvedie z miery a vzal by to normálne.

bagre
17. júl 2021

@nikpa ani to nepovažujem za trapas... či je lepšie klystír za každú cenu a potom nedôjsť na sálu? Veď to je výnimočná situácia a trvá to pár sekúnd keďže to ide do finále. Ak je tam chlap prítomný, tak kvôli žene a dieťaťu a často stojí hore pri hlave takže tieto veci až tak nevníma... aspoň môj prežil, tak neviem či sme divní...

bagre
17. júl 2021

neviem prečo útočíš. Jeden tábor tvrdí že je to nechutné a mala si sa stihnúť spratať aj s vložkou - to sú tie dokonalé matky 😉 bez mnohých vecí. A na druhej strane keď ti ženy hovoria že je to predsa manžel, tak si pohoršená že sú humusáčky? Môj názor je, že je to najlepšia možná varianta ako som už hore napísala ak má vložku nájsť niekto iný po tebe. A asi to tak myslia aj druhé ženy. Nie, nese.. negrciam, nemením bežne vložky pred mužom, ale ak sa stane výnimočná situácia tak je to môj najbližší človek a toto ho nepohorší, pretože mi chce pomôcť.
Humusáci sú podľa mňa tí, čo to tak nechávajú bežne - doma aj inde... a je ich teda dosť, ale jednorázové pochybenie alebo ojedinelá situácia mi nepríde ako trapas.