icon

Brada - áno alebo nie

tonystark
9. jún 2022

Ahojte všetci,
nikdy nekončiaca téma. Priťahujú vás dievčatá chlapi so zarastenou tvárou alebo skôr dohladka oholení muži ? Skúste aj zdôvodniť prečo 🙂
Všetkým vďaka za odpoveď.

Strana
z2
maryskas
10. jún 2022

strnisko alebo kratka brada 🙂

maribell
10. jún 2022

Muž s krásnou bradou je top 👌 ..a tie názory, že je to nehygienické 😅 potom aj ženy s dlhými vlasmi sú nehygienické. Tiež im sem tam na vlasy kvapne z nápoja, padne omrvinka, vyprskne slina, nalepia sa im na spotený krk a chrbát, ... 😅

leskovael
10. jún 2022

Aj mne príde brada nehygienicka 😂 a to nemusim byt "z neviem akého storočia" že mám taký názor.. Nevravím že nehygienicka je, ale príde mi tak a hotovo a aj preto sa mi nepáči..
Strnisko je ok, môže byť

ichbinich
10. jún 2022

Ja som zjavne stara/staromodna... Mne sa brady nepacia, resp. som rada, ze moj muz sa holi 😀
Ano, niektori muzi vyzeraju s bradou dobre. Ale nemyslim si, ze su nejaki extra fesni a sexi kvoli brade 😉

janulka1802
10. jún 2022

Upravená brada sa mi páči veľmi. Taktiež strnisko je pre mňa príťažlivé. Zato oholení dohladka ma vobec nepriťahujú.

adriankomoj
10. jún 2022

@tonystark ... každý deň oholený, denim po holení 👍😁😁😁🤭

thoughtfulweirdo
10. jún 2022

Na každom mužovi ináč 😁 môj manžel sa holil úplne ma hladko, keď sme sa spoznali, potom mal obdobie dlhej brady a teraz necháva strnisko, takže ja nemám špeciálnu preferenciu, záleží len od konkrétneho muža, čo sa mu hodí.

zuzanazu85
10. jún 2022

Úplný top - strnisko na tvári a čosi v hlave 🤭😁

Strana
z2