Brat nechce odpustiť neveru bývalej manželke

polodrahokam
7. máj 2014

Ahojte, brat podnikateľ na žiadosť svojej manželky pracoval v zahraničí, aby sa vraj mali lepšie. Tu sa nedarilo. Susedia začali rozprávať o nevere jeho manželky, potom sa sám o tom presvedčil. Odišiel a bývalá ostala s priateľom. Teraz sa však rozišli a ona by sa chcela vrátiť. Majú spolu dieťa. Brat má však známosť a bývalej by aj tak vraj neodpustil. Kedysi to bola moja kamarátka, teraz sa s ňou nikto z rodiny nebaví. Aj ja som prežila neveru, mám nového manžela, ale s bývalým máme normálne vzťahy.

nikawero12
7. máj 2014

A prečo by mal tvoj brat odpúšťať neveru? Ja by som takúto vec svojmu partnerovi tiež neodpustila....A propos - tá tvoja bývalá švagriná je dobre vychcaná ženská. Ked od nej odišiel priateľ, odrazu je jej dobrý aj bývalý manžel?....ak má tvoj brat aspoň kus sebaúcty, tak sa mu ani nečudujem, že nechce odpustiť takej ženskej.

polodrahokam
autor
7. máj 2014

@nikawero12 Ja som tiež neodpustila.

monicm
7. máj 2014

nie každý sa cez neveru prenesie a odpustí,resp. dokáže sa s daným človekom baviť normálne.je to normálne a treba to rešpektovať.ak si ty s ňou rozumieš,to je tvoja vec a nemusíš ju odsudzovať,ale tvoj brat má právo byť naštvaný.samozrejme len po moment,ak netrpí dieťa

polodrahokam
autor
7. máj 2014

@monicm Veď ja sa s ňou tiež nebavím.

bosoriak
7. máj 2014

@polodrahokam Ja si myslim, ze svet by bol omnoho pokojnejsie miesto, ak by sa kazdy staral o svoj vztah a nesnazil sa sudit, kontrolovat, hodnotit a posudzovat vztahy inych. Ono je trosku ine, ak niekto napise "pomozte mi, mam problem, co si o tom myslite" a nieco ine toto. Taketo temy povazujem za ohovaranie.

Prajem ti, aby sa ani tvoje osobne vztahy nepretriasali na nejakych zenskych forach.

Pekny den.

gabi_g
7. máj 2014

velky suhlas s bosoriakom a uz to ze vobec plytvas casom na zakladanie temy ze brat hento tamto nevera a ja by som toto a bla bla kecy kecy ....jak v kurine .Teba sa to nijak netyka neries .Zi a nechaj zit.staraj sa o svoje veci .mas tolko casu energie a nudy ze musis riesit dalsie zivoty ? toto ja z duse nenavidim

romana19
7. máj 2014

@polodrahokam Slovač sa nezaprie, miesto toho aby si každý hľadel do vlastných hrncov, tak zíza pod pokrievku iným. Proste, kto si čo navarí, nech zje, ako si kto ustelie tak bude spať a do tretice, nehas čo ťa nepáli.

Nevera už má potkaní syndrom, nekontrolovateľne sa kotí a žiadna klíma jej neprekáža.

adri266
7. máj 2014

@polodrahokam a Tvoj problem je? chces pomoct bratovi, svagrine? Nechapem.

polodrahokam
autor
7. máj 2014

Jeho bývalá chce, aby som mu dohovorila, veď sme boli kedysi kamarátky, aj s bratom sme si boli veľmi blízky. Po tomto sa onodsťahoval do Čiech a rodinné vzťahy sa narušili. Máločo o ňom viem a dohovárať mu nechcem. Jedine že by som pomohla malej neteri, ale radšej sa nebudem do ničoho miešať. Chcela som sa len o tom porozprávať. Rodičia to barú ťažko a so susedmi sa o tom nechcem baviť. Ale pravda je, nech si to riešia sami.

sashabb
7. máj 2014

@polodrahokam je to BÝVALÁ manželka tak je to snáď jedno nie? a taktiež sa pripájam k názoru Čo teba do toho??? 🙄 Prečo by si to mala riešiť ty?

polodrahokam
autor
7. máj 2014

Chcela som sa porozprávať s nezainteresovanými. Ale veď som už napísala je to ich vec, a nebudem sa o tom viac baviť ani s nimi.

barbara088
7. máj 2014

ja si myslim ze keby sa v muzi ci zeny naucili dobre pocitat a uvedomyli si ze vztah je len pre dvoch bolo by to ok......

adrioska
7. máj 2014

A preco vam to vadi, ze zalozila na to temu? Tak ju necitajte. Je tu x milion otravnych tem. Co sa mi nepaci, nereagujem, necitam... 😖 Preco by nemohla zalozit temu? Ja ju chapem, chce drzat stranu aj bratovi, ale jej je blbe, ze so svagrinou, s ktorou boli kedysi kamaratky, sa kvoli tomu nastrbili vztahy...ano, svagrina je vinna,ale vy by ste nemali pohnutky pomoct kamaratke, aj keby za rozpad vztahu mohla ona a ziadala by vas o pomoc?
@polodrahokam Neviem Ti poradit, asi by som povedal exsvagrinej, ze sa do toho nechces starat, ze je to medzi nimi a oni si to musia vyriesit. Ved je to koniec koncov pravda. Nemala by na Teba tlacit, ze v ramci niekdajsieho kamaratstva mas dohovorit bratovi. Aj tak to nepomoze. Skor moze uskodit. Nech sa s nim snazi mat normalne vztahy kvoli dcerke, ale nech netlaci ani na Teba ani na neho. Tazko poradit...

polodrahokam
autor
7. máj 2014

@adrioska Áno, pochopila si to. Stresovalo ma to, keď bývalá švagriná namňa tlačila a bola som z toho pomýlená. Ale riešiť to musia naozaj sami. Ďakujem, pochopila som to aj ja.

jalucija
7. máj 2014

a v com ma byt problem? chalan dobre robi, kaslat na nu

adri266
7. máj 2014

@polodrahokam TAk druhy x treba poriadne vysvetlit, o co ti ide. Okej, @adrioska sa podarilo uhadnut medzi riadkami, co si chcela vlastne povedat.
Takze moja rada je, kasli na to, Tvoj brat je dospely, on ziadne dohovaranie nepotrebuje. To skor ona potrebovala dohovorit vtedy, ked ho podviedla. Je len smutne, ze casto az prineskoro clovek zisti, ze co stratil 😔
On ma novy vztah, treba to nechat tak. A druhy x, ked bude do TEba hucat, tak jej pekne povedz, ze spravila chybu a teraz nech si laskavo nesie za to zodpovednost sama. Snad sa pouci a v dalsich vztahoch nebude skakat cudzim chlapom do postele. 🙄

bastika
13. máj 2014

@polodrahokam treba svagrinej vysvetlit ze v manzelstve je nevera tabu a ze ublizila tvojmu bratovi a ze ma tu drzost sa este prosikat naspäť. Musí byt riadne simplexna 😀

malva123
10. feb 2021

@polodrahokam a co to ty riedis?

miriam11
10. feb 2021

@polodrahokam rieš si svoj život a do bratovho sa nestaraj.

veronikaszabova
10. feb 2021
polodrahokam
autor
10. feb 2021

@malva123 Tak odvtedy ako to riešil brat prešlo už niekoľko rokov, nezasahovala som im do toho, iba bývalá švagriná chcela, aby som s ním vybavila to alebo ono, nevybavovala som nič riešili to medzi sebou, iba sme boli nešťastní, že to takto bolo. Ale brat sa oženil a s toto manželkou majú dobré manželstvo a čo je s jeho bývalou sa nestaráme.
@miriam11