icon

Brusel pohrozil Slovensku zadržaním miliárd z plánu obnovy

16. apr 2024

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa...

No len tak ďalej, dúfam, že voliči Fica sú spokojní 🤦‍♀️

Strana
z4
kristiii
25. apr 2024

@tomasisa z ktorého dezole webu či IG prosím ťa kopíruješ svoje príspevky? Úplne ale do slova odpapagájené kecy Fica, Danka, Pelleho, Harabina, Tarabu ...
Keď nešiel IK do rádia, tak je to kvôli nepríjemným otázkam. Keď niekam nejde koalícia, tak oni sú chúďatká, ktoré nenechajú dohovoriť. Ja som si naopak všimla práve ich agresívne vystupovanie v reláciách, do ktorých chodia, to oni nenechajú hovoriť ani moderátora, druhých upozorňujú, aby im láskavo neskakali do reči, ale keď sa dostane k slovu oponent, tak mu skáču do reči vkuse. A presne vedia, ktorých najarogantnejších hajzlikov tam posielať (Šukaj, Taraba, Tomáš..)
Na jednej strane vyčítaš Matovicovi dávky, ktoré pozavadzal (mimochodom DB nie je sociálna dávka), na druhej mu vyčítaš, že "zrušil" 13. dôchodky, ktoré okrem papiera na poslednú chvíľu, nikdy neexistovali. Tak máme sa zakrývať perinou, na akú máme, preto teraz populisticky rozdáme 13. dôchodky, aby sme si nepohnevali dôchodcov, čo na tom, že im tieto peniaze vyberieme z druhého vrecka a aby bolo aj niečo naviac pre nás, tak navyše oberieme pracujúcich o čo sa dá. Však to je na to taká vďačná skupina. Trošku schyza nemyslíš?
Obhajuješ kroky súčasnej vlády, ale kde sú tie lacnejšie potraviny, ktoré boli ich predvolebným ťahákom. Ja si nespomínam, že by sa dennodenne vystatovali s tým, že ako prvé po voľbách budú meniť trestný zákon, meniť RTVS, dosadzovat na posty "odborníkov" typu Šimkovičová či jej kamošky...

tomasisa
26. apr 2024

@bbalin este k tomu co robia....upratuju v RTVS nie za nazor, za nekompetentnost, nekulturu, neovladajuc aky kolvek protokol....

https://www.youtube.com/watch?v=wgxP_mz-U24

taketo individua tam nemaju co robit, skok do reci je naj disciplina...

petronelag
26. apr 2024

@tomasisa Však títo moderátori svojími otázkami iba ukazujú akú majú nízku úroveň, už dávnejšie to Zeman hovoril, teraz Klaus a ktovie kto im to ešte bude musieť povedať a takých moderátorov a redaktorov je toľko aj na rôzných zasadnutiach vlády a pod., že to vyzerá že by bolo lepšie keby ich bola polovica a na úrovni.

bbalin
26. apr 2024

Kiežby existovala taká možnosť, že dať Slovenko na polovicu a v jednej by vládol kľudne smer na čele s PP a v druhej opozícia, ja by som samozrejme šla žiť do tej druhej polky, potom by sa možno ľudia spamätali a videli ten rozdiel v riadení krajiny a životnej úrovni... No ak niekto veci vidieť nechce, tak čo už, len škoda, že na to doplatíme v konečnom dôsledku všetci

Strana
z4