Bude 17. november zrušený tento rok ako sviatok?
Ahojte, bude 17.november ako sviatok zrušený už tento rok alebo až budúci?
ak vie niekto predpovedať budúcnosť, tak poprosím čísla eurojackpotu do správy 😘
@janai1 tak nie je to až taká ďaleká budúcnosť, je to o dva mesiace a človek by sa chcel aj zariadiť podľa toho
@anonym_autor už tento rok
Mna by tiez zaujimalo v akom to je štádiu vlastne. Správy sme prestali pozerať. Ale tiez by sme si chceli naplánovať či brat dovolenku v praci alebo ako to teda je
Zruseny uz tento rok a nastalo… aspon kym vladne tato uzasna garnitura😵💫
Marš na pánske už tento rok.
@anonym_autor už tento rok
@lilianka28 Na isto? Zatiaľ je stále štátnym sviatkom.
@anonym_autor tiez by ma to zaujimalo, v dochadzke ho stale mame vedeny ako sviatok, google dava odpoved, ze az od roku 2026, cize momentalne beriem, ze je to sviatok a den pracovneho pokoja
@lilianka28 Na isto? Zatiaľ je stále štátnym sviatkom.
@gribka1 17.11.už tento rok a natrvalo.
6.1. a 8.5. len v roku 2026
On stale ostane statnym sviatkom len nebude dnom pracovneho pokoja
Kedy to schválili?
Zatiaľ to nie je uvedené ani na stranke min.vnutra a ani o tom nehlasovali a nie je to schválené pokiaľ viem. Ale poprosím tých čo už vedia že to je isto schválené aby poslali zdroj, tiež sa potrebujem zariadiť
@gribka1 17.11.už tento rok a natrvalo.
6.1. a 8.5. len v roku 2026
@lilianka28 Na stránke úradu vlády je tento rok ešte sviatok. Veď to bol návrh tejto konsolidácie, ktorá je čo, už schválená?
dievčatá, je to návrh zákona, ktorý prešiel vládou a čaká na schválenie v parlamente v zrýchlenom konaní - zatiaľ o tom ešte nehlasovali - keď zákon prejde hlasovaním v parlamente v tejto podobe, ako je momentálne predložený zákon, 17. 11. bude pracovným dňom už od tohto roka, pretože v návrhu zákona je daná platnosť od 01. 11. 2025, čiže 17. 11. už by bol normálny pracovný deň. Ale v akej podobe to schvália, či to schvália a ak to schvália, či neposunú účinnosť, to ani srnky netušia ... takže zatiaľ naisto nikto nevie
Mna by tiez zaujimalo v akom to je štádiu vlastne. Správy sme prestali pozerať. Ale tiez by sme si chceli naplánovať či brat dovolenku v praci alebo ako to teda je
@anonym_d2ed29 toto oni chcu.nesledovat ich bačovanie a kradnutie,dajte hlavy do piesku ako pštrosy,fakt super pristup..
Vsetko s mierou samozrejme,dá sa to...
A ak uz potrebujem nieco zistit na 100 percent,tak MK je ozaj ta spravna stranka
Sorry.len rozmyslam.čo sa este da od tohto státu čakat ked ludia rozmyslaju a konaju podobne ako ty..
@hablko2 článok je o tom ze vláda sa dohodla atd, ja sa pýtam kedy to uz bolo schválené v parlamente.
Pokiaľ viem, tak ešte nebolo. Ale možno mi to ušlo, už mám plné zuby celej konsolidácie takze mozno som si nieco nevsimla
tie čo tak s istotou tvrdíte, že je zrušený, viete to aj nejako potvrdiť? Poprosím odkaz na novelu zákona 😉
@hablko2 no ale aj v tom clanku je len navrh a zatial schvaleny nebol, cize este plati, ze je to sviatok a zaroven den pracovneho pokoja.
tie čo tak s istotou tvrdíte, že je zrušený, viete to aj nejako potvrdiť? Poprosím odkaz na novelu zákona 😉
@janai1 tiež len pozerám akí su všetci múdri a predvídaví keď uz teraz to vedia 😄🙈
dievčatá, je to návrh zákona, ktorý prešiel vládou a čaká na schválenie v parlamente v zrýchlenom konaní - zatiaľ o tom ešte nehlasovali - keď zákon prejde hlasovaním v parlamente v tejto podobe, ako je momentálne predložený zákon, 17. 11. bude pracovným dňom už od tohto roka, pretože v návrhu zákona je daná platnosť od 01. 11. 2025, čiže 17. 11. už by bol normálny pracovný deň. Ale v akej podobe to schvália, či to schvália a ak to schvália, či neposunú účinnosť, to ani srnky netušia ... takže zatiaľ naisto nikto nevie
@jajo1 dakujem za vysvetlenie, tiez som zmatena, kedze definitivnu odpoved som nikde nenasla a informacie za roznia
Nestopne nik tento ich paškvil?
ti, co ich volia, spravy nesleduju, do roboty nechodia, len vylezu vzdy pred volbami a po volbach zalezu ako svaby. Je im jedno, ci je sviatok, piatok, co povie vodca je posvatne🤮
Zatial to este bude den prac. pokoja. Co vsak plati dnes, v ut. uz platit nemusi 🤦🏼♀️
https://www.vlada.gov.sk/slovensko/statne-sviatky/
Zatial to este bude den prac. pokoja. Co vsak plati dnes, v ut. uz platit nemusi 🤦🏼♀️
https://www.vlada.gov.sk/slovensko/statne-sviatky/
@janocka vsak v tom linku to uz nie je den pracovneho pokoja
@klarissa25 práveže je. Tie ktoré nie sú, to majú v zátvorke, že nie sú (1.9. a 28.10.)
@klarissa25 práveže je. Tie ktoré nie sú, to majú v zátvorke, že nie sú (1.9. a 28.10.)
@anonym_autor je rozdiel sviatok a den pracovneho pokoja. Ostava statnym sviatkom no nebude den pracovneho pokoja, rozumieme ci moc nie?
@klarissa25 keby nebol den prac. pokoja, bolo by to uvedene v zatvorke. Medzi dnami prac. pokoja nie je ani 01. 01., ani 05. 07., ani 29. 08.

ak vie niekto predpovedať budúcnosť, tak poprosím čísla eurojackpotu do správy 😘