@pravdovrav11 "ďakujem" za osožný komentár 🥴
Pravdepodobne áno
@nikiki29 ďakujem 🙂
No ja by som ich potom oddelila, naša jedla malé 😑tak sme ich oddelili
Mali sme takéto ryby. Som si skoro istá že áno. A určite oddeliť, u nás tiež žrali tie malé 👍
tie male su take zlate ako sa to rozuteka všetko potom,podarene
@karolinakr to áno ☺️
@basska_b ďakujem ☺️ oddelila som
@nikiki29 áno, mám vo veľkom spoločenskom akva pôrodničku, od včera je rybka v nej, no zatiaľ sa nič neudialo..už sa mi ani nezdá že ma nejaké veľké bruško..ale čiernu škvrnu má stále.. nechcem ju v tej pôrodnicke trápiť nejako dlho..neviem ako dlho čakať 🤔
@misa11111 mne všetko skalare pojedia vždy 🙈kým som ich nemala vždy nejaká rybka prežila..
Booooze som si spomenula na svoje detstvo 😃 stale som chovala tieto rybky, stale rodili :D vzdy som sa pozerala ako postupne “vylietavaju” tie mini rybky z mamicky ach... niekedy sa porod udial, ked som odchadzala do skoly. To bolo nestastia 😃
@alexandra2468 zlatá 🤣 ja som sa k tejto krásnej záľube dostala až teraz..ak budú mladé, budem sa tešiť ako dieťa 😅
Ma take male cierne bodky na tom velkom bruchu? To zvyknu presvitat oci mini ryb.
mozno by si sa mohla ist opytat do nejakeho chovaku, mozno by ti vedeli povedat, kolko to bude trvat. no vratila si ma o detstva, ked sme aj mi rybky so segrou mavali. inak tieto, tak to boli veru potrvory, vsetky neonky nam pozrali
@alexandra2468 momentálne vyzerá takto🤔neviem či ju netrápim zbytočne..či ešte počkať 🤷