Bude zajtra Lidl zatvorený?
Dobry den, ja viem ze zajtra je sviatok. Ale bude zatvoreny aj obchod lidl?
Nie, ten do ktorého chodíš ty, bude otvorený
Ak vies pouzivat kona urcite vies pouzit ak stranku lidla. Ked uz teda hlavu mas na okrasu.
Všetky obchody sú zatvorené, aj lidl 🤦♀️
Na Slovensku áno - je deň pracovného pokoja
Dúfam, že si tvojou otázkou robíš srandu 🙈
A preco by mal byt otvoreny? Ako ta to napadlo? Chapes, ze zo zakona mozu byt otvorene iba niektore prevadzky (zivnostnici, pumpy, velkoobchod ako Metro)...
LIdl nie je iny ako Tesco, Kaufland, Billa)...
Strašné tupelá ste niektoré 😂😂 to sa už inak ani nedá povedať
Ked vies ze je sviatok tak preco sa pytas? Je mi jasne ze si len robis strandu
Len pre teba otvoria.
Aha. No to je skoda. A aj kaufland bude zatvoreny?
Ano, Lidl aj ostatne maloobchodne retazce budu zatvorene. Ale, co malokto vie, METRO zvykne byt otvorene vacsinu sviatkov - kedze oni su velkoobchod, zatvorene maju len na Vianoce a novy rok (aspon tak to byvalo). Ja rada chodim do metra prave cez sviatok, lebo je tam malo ludi 😅
nie, Kaufland bude otvoreny... ale iba kazdy druhy a aj to len v Bratislave,
Mňa vystrie, to naozaj majú ľudia také mega nízke IQ, respektíve asi žiadne
Chod si robit srandu z muza, ak nejakeho mas 😀😆🤣
nie, Kaufland bude otvoreny... ale iba kazdy druhy a aj to len v Bratislave,
@zic Zaujimave, ze kazdy druhy bude otvoreny. Vies mi k tomu napisat viac? Ako mam teda vypocitat Poprad? Je to kazdy druhy kaufland?
Nie, napisal som, ze len v Bratislave... v ostatnych mestach to nemcom nestoji za to porusovat zakony, preto iba v Bratislave... lebo je najbohatsia... a na vychode aj tak nic nie je...
Este skus Billa a Tesco. Pocul som, ze rano medzi 5.00 a 6.00 budu otvorene
Chod si robit srandu z muza, ak nejakeho mas 😀😆🤣
@klarissa25 Inak to mi nenapadlo sa muza spytat. Este, ze si mi pripomenula aj tuto mozsnost. Dakujem
Nie, napisal som, ze len v Bratislave... v ostatnych mestach to nemcom nestoji za to porusovat zakony, preto iba v Bratislave... lebo je najbohatsia... a na vychode aj tak nic nie je...
Este skus Billa a Tesco. Pocul som, ze rano medzi 5.00 a 6.00 budu otvorene
@zic Juj, to este spim v tom case. Skoda, ze nie aspon do 9tej.
ak to bol pokus o vtip, tak dost primitivny, ale aky autor, taky humor...
Fakt by ma zaujímalo koľko toho musí mať človek v hlave keď ako najväčšia zábava mu príde pýtať sa sprostosti na koňa?
Ale tak evidentne porovnateľne s logom tejto stránky, preto to tak láka menej schopnú časť obyvateľstva
Zajtra sú obchody otvorené na celom Slovensku 24 hodín…Takže kedykoľvek si môžeš ísť nakúpiť…
Počuj, choď ráno pobehať mesto, dediny, určite keď ťa uvidia, otvoria ti, nakúpiš a bude všetko ok...nepripeká veľmi? Daj si klobúk a choď do tieňa 😄
ak to bol pokus o vtip, tak dost primitivny, ale aky autor, taky humor...
@viestta Tvoj nazor mna vobec nezaujima pani predavacka.
aj Ikea
aj Pepco
😀 😀 😀
dievčatá,
modrykonik tu zase pustil TROLLA a my sa tu chytáme jedna radosť....
Ved ja som to uz nahlasila, mozno ked nahlasite viacere…
Overené je všetko, prečo by malo byt zavreté? Ved je len sviatok.

Ježiš Mária.🤦🏻♀️
Áno bude,nakoľko otvorené byť nemoze