Budem vás nosiť na pleciach
Ahojte zeny, dievcata - pacilo by sa vam keby vas niekto nosil na pleciach? Mne sa to velmi paci..je to take romanticke a celkom prijemne posilnovanie. Zda sa vam to velmi divne, alebo ste to uz bezne zazili?
Chcem byt modry konik .-))
Bežne to praktizujem s malou 😀 - chlapa som nenalomila, na to aby som mu ublížila si ho moc vážim 😀😀😀😀
Keď chces byť kôň to je jednoduché a ak modrý asi by som napísala životopis či ako sa to robí
Chcela by som vidieť, ako ďaleko by si ma s mojimi 100kg odniesol. 😄 By si skončil v železach ako Kollár, ty kulturista.
predpokladam, ze svoju profilovu fotku si niekomu na internete cmajzol, vsakze?
nosenie na pleciach.... omg... a čo sme deti? 😲 😵 romantika môže vyzerať aj normálne.... ale tiež je pravdou, že s partnerkou si rob, čo chcete a čo vás robí šťastných... verejne sa na svoje úchylky (tobôž tie neštandardné) neoplatí poukazovať 😉
...ostatní pacienti sú lietadlá, pán doktor, len ja som kôň... a ešte k tomu modrý...
som dosť vysoká a dovidím na všetko, čo potrebujem. Take nie, žiadne nosenie a pleciach, to by sme spolu pôsobili ako žirafa 😀
@acrobaleno tak vidim ze aspon ty vies o com je rec.-)) ostatne " damy" akoby dokoncili iba zakladnu skolu..
A nech sa páči, rada sa pozriem, ako budeš na pleciach niesť metrákovú babu.😎
Vysvetli mi niekto túto tému? Moja ZS neberie. To som myslela ,že som dosť chápavý človek.