Budeme stačiť dve na akciu pre 150 ľudí?
Zdravím.
Cez víkend máme akciu 150 ľudí približne. Ja a kolegyňa máme na starosti pult resp.- príprava kávy, nápojov,coctailov, pokľadňu nemám vyriešenú takže vypisovanie výdajkových, teda práca s peňazmi, umývanie, utieranie a odkladanie riadu, vynesenie pohárov k stolu, pozbieranie pohárov atď.
Rozprávali sme sa, že by padla vhod ešte jedna osoba ale šéfka odmieta. Vraj to budeme stíhať. Je to naša prvá akcia takže sme bez skúseností. Budeme podľa vás stačiť?
To je setrenie na pracovnej sile. Dve na 150 ludi je nerealne ani keby ste to mali bez uctov. Sefke daj precitat diskusiu, nech vam este aspon 3 - 4 osoby da.
To určite nebude stačiť dve osoby, ešte aspoň dve brigádničky, lebo si firma pokazí meno, že boli rady, dlho sa čakalo.
Na 150 ľudí, dve určite nie. Skús povedať šéfke, nech si to ona skúsi 😆 my sme na takéto akcie 5 a keď majú ľudia vyššie požiadavky, tak aj 6. Ja by som do toho nešla, verím že sa šéfka umúdri. Veľa štastia 😉
Keď je to ešte Vaša prvá akcia, určite by som zvýšila počet. Vie šéfka ako dlho trvá príprava káv a kokteilov, keď sa zrazu nahrnú ľudia k baru? A nie každý hosť je vtedy trpezlivý a príjemný 😩
Pocita sa 1clovek obsluhy na 50 ľudí, ale závisí to aj od náročnosti akcie. Pokial tam máš aj miešané nápoje, nie len nalievane, moc šancu nato zvládnuť to 2 ani 3 nemate, bude to o dlhej dobe obsluhy za barom 🤔
Ja by som sefke navrhla nech si ide obsluhovat sama.Vysrat sa jej na taku robotu.
10 rokov som robila v gastre a toto si neviem predstavit 🤦♀️ A hlavne keď takúto akciu robíte prvýkrát…my keď sme mali svadbu max 100 ľudí robilo nás asi 5-6 a bol to masaker napríklad na začiatku keď si každý chcel objednať niečo, alebo po jedle keď skoro každý človek chcel kávu (a to sme už boli zohrani keďže takýchto akcii sme odrobili veľa) 🤦♀️ Neviem si to absolútne predstavit bude to jeden veľký chaos, vy budete nervózne a ľudia nespokojní
Ja som praxovala v škole a aj na hoteloch a môžem povedať, že nás bolo na taký veľký počet ľudí vždy najmenej zo 6-7. Však to sa nedá stíhať len vy dve a ešte k tomu vaša prvá akcia. Na každej veľkej akcii musí byť aspoň jeden skúsený čašník. To čo je za šéfku?
To vyzerá na riadny chaos a fiasko. To nedáte ani keby ste sa pokrajali. Neviem si to ani len predstaviť 🤦🤦
Zaujímalo by ma ako tá akcia dopadla 🤔 daj potom vedieť.
Ahojte
Tak dali sme to. Našťastie kolegyňa priniesla 15 ročnú dcéru tak ona zbierala a umývala poháre. Ja som robila s peňiazmi, vypisovala paragon + keď som stíhala tak robila kávu, kolegyňa coctaily a iné nápoje.
Ale sme neskutočne unavené

My sme mali akciu n hoteli o 50 ludoch boli sme traja a padali sme vecer uz na huby