icon

Budete sledovať hokejový zápas proti Kanade?

17. máj 2025

Dnes nastupujeme proti Kanade, šanca je malá, ale nádej zomiera posledná 🙂
Budete držať palce? Alebo máte iný zaujímavý program?
Priznávam, že som fanúšik, ktorý verí aj v ťažkých chvíľach, aj keď sa nám nedarí 💻

Budete sledovať hokejový zápas proti Kanade?
wade
17. máj 2025

Tento rok nie. Prišlo by mi nevoľno.

autor
17. máj 2025
@wade

Tento rok nie. Prišlo by mi nevoľno.

@wade Prečo? Kvôli hráčom z KHL?

evcagabi
17. máj 2025

Nie

anickaaa6aaa
17. máj 2025

Nie. Už roky to nesledujem.

klarissa25
17. máj 2025

Ja milujem hokej, a som fanusik ci sa vyhrava ale aj prehrava. Neznasam takych ktori fandia len ked sa dari…

tamitamitami
17. máj 2025

Áno, pozerám každý zápas.

rude_baby
17. máj 2025

Nie, nepozerám nikdy. Nezaujíma ma to. Ale tento rok som videla len dve autá so slov vlajockami, čo je fakt málo, v porovnaní s inými rokmi 🤭

autor
17. máj 2025
@klarissa25

Ja milujem hokej, a som fanusik ci sa vyhrava ale aj prehrava. Neznasam takych ktori fandia len ked sa dari…

@klarissa25 Presne taký istý fanúšik som aj ja 🙂 Teda, ak hrajú zle a robia chyby, tak hundrem, ale dopozerám až do konca 🙂

liusa82
17. máj 2025

nie už v minulej téme čo tu bola som písala že radšej vypínam kvôli svojmu zdraviu a dneska duplovane bude hanba parádna 🙂 ved aj tí dvaja hokejisti čo to tam komentujú tak normálne na nich vidno keby ich nesnímajú tak samé ko pi ku by lietalo keby sú doma 😀 zachvílku nás nabije aj nejaká totálna podúrovňová liga

januska12323
17. máj 2025

Nie nemám na to nervy.

evcagabi
17. máj 2025
@liusa82

nie už v minulej téme čo tu bola som písala že radšej vypínam kvôli svojmu zdraviu a dneska duplovane bude hanba parádna 🙂 ved aj tí dvaja hokejisti čo to tam komentujú tak normálne na nich vidno keby ich nesnímajú tak samé ko pi ku by lietalo keby sú doma 😀 zachvílku nás nabije aj nejaká totálna podúrovňová liga

@liusa82 no dnes to bude veru riadna nakladacka 😅😅😅

julovka8
17. máj 2025

Kde sa to da pozerat online ? Vdaka za info

autor
17. máj 2025
@julovka8

@julovka8 Na JOJke to dávajú, ale netuším, či sa dá pozerať niekde online,možno niekto napíše kde.

julovka8
17. máj 2025

Nemam teraz moznost TV ...chcela by som online

liusa82
17. máj 2025
@julovka8

@julovka8 joj play ale musiš sa registrovať je to zadarmo

maca1984
17. máj 2025

Nie.
Manžel pracuje , a ja si idem pustiť film na Netflixe.
Ale mňa celkovo hokej nezaujíma.

iwesska
17. máj 2025

Ja som byvala velky fanda od detstva, ale mala som rada hokej,na ktory sa da pozerat. Aj ked prehravali,muselo byt vidiet chut a bojovnost. Prestalo ma to bavit odkedy mame rovnaku strategiu hry. Nechat si nastrielat goly a az potom zacat hrat a zvysok zapasu zachranovat co sa da. Potom mame v zalohe este druhy sposob - vyhravat,ale laxnym pristupom si nechat zapas prehrat a nakoniec sa bat o vysledok. No a na co sa vobec neda pozerat,to su presilovky🙈 Takze v zaujme ochrany psychickeho zdravia radsej nepozeram.

evcagabi
17. máj 2025
@iwesska

Ja som byvala velky fanda od detstva, ale mala som rada hokej,na ktory sa da pozerat. Aj ked prehravali,muselo byt vidiet chut a bojovnost. Prestalo ma to bavit odkedy mame rovnaku strategiu hry. Nechat si nastrielat goly a az potom zacat hrat a zvysok zapasu zachranovat co sa da. Potom mame v zalohe este druhy sposob - vyhravat,ale laxnym pristupom si nechat zapas prehrat a nakoniec sa bat o vysledok. No a na co sa vobec neda pozerat,to su presilovky🙈 Takze v zaujme ochrany psychickeho zdravia radsej nepozeram.

@iwesska a zabudla si este na strategiu "postupova kalkulacka" 😅

yelena159
17. máj 2025

Pozerám stále, ale nie vždy tomu venujem pozornosť. Mne sa páči ako hrajú hokej Švajčiari, takže keď hrajú o tom istom čase ako my, tak mám náš zápas pustený na TV a Švajčiarov na mobile a počúvam so slúchatkami. Na telku len pokukujem.

yelena159
17. máj 2025
@evcagabi

@iwesska a zabudla si este na strategiu "postupova kalkulacka" 😅

@evcagabi Toho mám po krk. Normálne sa hanbím, že sa každý rok sa musíme spoliehať na ostatné tímy. Ja stále hovorím, že ak si nevybojujeme postup do štvrťfinále sami, nemáme tam čo robiť. Podľa mňa Lotiši, aj Rakúšania si zaslúžia ísť ďalej tohto roku, nie my.

pribinak
17. máj 2025
@yelena159

@evcagabi Toho mám po krk. Normálne sa hanbím, že sa každý rok sa musíme spoliehať na ostatné tímy. Ja stále hovorím, že ak si nevybojujeme postup do štvrťfinále sami, nemáme tam čo robiť. Podľa mňa Lotiši, aj Rakúšania si zaslúžia ísť ďalej tohto roku, nie my.

@yelena159 a ty si koľko hokejistov vychovala?

t1nusa
17. máj 2025

sledujem každý rok, ale tento rok zatiaľ veľké sklamanie a nedavam im veľké šance…

deti95060810
17. máj 2025

mne je to jedno a mm už sedí pred telkou... možno vypne po treťom góle od Kanady.
mne je zas mladých chlapcov ľúto - však isto robia čo môžu...

elenajezova
17. máj 2025

Práve ho počúvam v autobuse po ceste z Medvedej roklinyv Rakúsko .

marcellka32
17. máj 2025
@elenajezova

Práve ho počúvam v autobuse po ceste z Medvedej roklinyv Rakúsko .

@elenajezova to si bola niekde na výlete ? Daj tip dik

yelena159
17. máj 2025
@pribinak

@yelena159 a ty si koľko hokejistov vychovala?

@pribinak Dvoch. 😊

pribinak
17. máj 2025
@yelena159

@pribinak Dvoch. 😊

@yelena159 tak nech dá viac snažia 😝😝😝

yelena159
17. máj 2025
@pribinak

@yelena159 tak nech dá viac snažia 😝😝😝

@pribinak Poviem im to, keď sa mi o nich bude znova snívať. ☺️