Budete sledovať hokejový zápas proti Kanade?
Dnes nastupujeme proti Kanade, šanca je malá, ale nádej zomiera posledná 🙂
Budete držať palce? Alebo máte iný zaujímavý program?
Priznávam, že som fanúšik, ktorý verí aj v ťažkých chvíľach, aj keď sa nám nedarí 💻

Nie
Nie. Už roky to nesledujem.
Ja milujem hokej, a som fanusik ci sa vyhrava ale aj prehrava. Neznasam takych ktori fandia len ked sa dari…
Áno, pozerám každý zápas.
Nie, nepozerám nikdy. Nezaujíma ma to. Ale tento rok som videla len dve autá so slov vlajockami, čo je fakt málo, v porovnaní s inými rokmi 🤭
Ja milujem hokej, a som fanusik ci sa vyhrava ale aj prehrava. Neznasam takych ktori fandia len ked sa dari…
@klarissa25 Presne taký istý fanúšik som aj ja 🙂 Teda, ak hrajú zle a robia chyby, tak hundrem, ale dopozerám až do konca 🙂
nie už v minulej téme čo tu bola som písala že radšej vypínam kvôli svojmu zdraviu a dneska duplovane bude hanba parádna 🙂 ved aj tí dvaja hokejisti čo to tam komentujú tak normálne na nich vidno keby ich nesnímajú tak samé ko pi ku by lietalo keby sú doma 😀 zachvílku nás nabije aj nejaká totálna podúrovňová liga
Nie nemám na to nervy.
nie už v minulej téme čo tu bola som písala že radšej vypínam kvôli svojmu zdraviu a dneska duplovane bude hanba parádna 🙂 ved aj tí dvaja hokejisti čo to tam komentujú tak normálne na nich vidno keby ich nesnímajú tak samé ko pi ku by lietalo keby sú doma 😀 zachvílku nás nabije aj nejaká totálna podúrovňová liga
@liusa82 no dnes to bude veru riadna nakladacka 😅😅😅
Kde sa to da pozerat online ? Vdaka za info
Kde sa to da pozerat online ? Vdaka za info
@julovka8 Na JOJke to dávajú, ale netuším, či sa dá pozerať niekde online,možno niekto napíše kde.
Nemam teraz moznost TV ...chcela by som online
Nie.
Manžel pracuje , a ja si idem pustiť film na Netflixe.
Ale mňa celkovo hokej nezaujíma.
Ja som byvala velky fanda od detstva, ale mala som rada hokej,na ktory sa da pozerat. Aj ked prehravali,muselo byt vidiet chut a bojovnost. Prestalo ma to bavit odkedy mame rovnaku strategiu hry. Nechat si nastrielat goly a az potom zacat hrat a zvysok zapasu zachranovat co sa da. Potom mame v zalohe este druhy sposob - vyhravat,ale laxnym pristupom si nechat zapas prehrat a nakoniec sa bat o vysledok. No a na co sa vobec neda pozerat,to su presilovky🙈 Takze v zaujme ochrany psychickeho zdravia radsej nepozeram.
Ja som byvala velky fanda od detstva, ale mala som rada hokej,na ktory sa da pozerat. Aj ked prehravali,muselo byt vidiet chut a bojovnost. Prestalo ma to bavit odkedy mame rovnaku strategiu hry. Nechat si nastrielat goly a az potom zacat hrat a zvysok zapasu zachranovat co sa da. Potom mame v zalohe este druhy sposob - vyhravat,ale laxnym pristupom si nechat zapas prehrat a nakoniec sa bat o vysledok. No a na co sa vobec neda pozerat,to su presilovky🙈 Takze v zaujme ochrany psychickeho zdravia radsej nepozeram.
@iwesska a zabudla si este na strategiu "postupova kalkulacka" 😅
Pozerám stále, ale nie vždy tomu venujem pozornosť. Mne sa páči ako hrajú hokej Švajčiari, takže keď hrajú o tom istom čase ako my, tak mám náš zápas pustený na TV a Švajčiarov na mobile a počúvam so slúchatkami. Na telku len pokukujem.
@iwesska a zabudla si este na strategiu "postupova kalkulacka" 😅
@evcagabi Toho mám po krk. Normálne sa hanbím, že sa každý rok sa musíme spoliehať na ostatné tímy. Ja stále hovorím, že ak si nevybojujeme postup do štvrťfinále sami, nemáme tam čo robiť. Podľa mňa Lotiši, aj Rakúšania si zaslúžia ísť ďalej tohto roku, nie my.
@evcagabi Toho mám po krk. Normálne sa hanbím, že sa každý rok sa musíme spoliehať na ostatné tímy. Ja stále hovorím, že ak si nevybojujeme postup do štvrťfinále sami, nemáme tam čo robiť. Podľa mňa Lotiši, aj Rakúšania si zaslúžia ísť ďalej tohto roku, nie my.
@yelena159 a ty si koľko hokejistov vychovala?
sledujem každý rok, ale tento rok zatiaľ veľké sklamanie a nedavam im veľké šance…
mne je to jedno a mm už sedí pred telkou... možno vypne po treťom góle od Kanady.
mne je zas mladých chlapcov ľúto - však isto robia čo môžu...
Práve ho počúvam v autobuse po ceste z Medvedej roklinyv Rakúsko .
Práve ho počúvam v autobuse po ceste z Medvedej roklinyv Rakúsko .
@elenajezova to si bola niekde na výlete ? Daj tip dik

Tento rok nie. Prišlo by mi nevoľno.