Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@mamartinka super to je a hlavne ze ta Dorotka otehotnie no vlastn eked uz v reali je hihi h🙂)) super
Pondelok 19.08 Erik volá Inge na večeru. Bude suhlasit? Braňo a Mirka su po všetkych strastiach konečně spolu, schyluje sa medzi nimi k prvemu milovaniu. Zvítazí jich láska, alebo im to osud opet prekazi? Utorok 20.08 Dorota má podozrenie, že Terezka by mohla byť Igorova dcéra. Viera nechce Gusta do rodiny. Ivan vytkne Ingrid jej správanie k Erikovi. Stvrtok 22.08 Žigo presvedčuje Vieru, aby dala Gustovi eště šancu. Mirke volá Braňova matka, chce sa s nou zoznámit. André sa chce spriatelit s Erikom, doporučil mu to Baxa. Erik pristihne Inge, ako sa mu hrabe ve veciach. Co hladala? Piatok 23.08 Dorota vyzve Ľubku, aby povedala Igorovi pravdu. Je Terezka jeho dcera? Ingrid išla s Erikom na golf sama. Mirka sa ide stretnut s Braňovou matkou, netuší, aké nemilé prekvapenie ju čeká.
Ma nastvali,ze nieje vino...
to zase prečo dnes nejde???? celá Markiza stupidná nech ide do **** 😀 hlavne že lakaju stale na nove serialy,šak sa im na to každý može **** ked si potom robia a davaju to kedy sa im chce 😝 😝
ja kukam na Prime Cesty domu, ale tam sa nikdy nestalo,že by nejaký diel nešiel ked je napisanž a má ist,toto len ta tupá Markiza,som nas***ná 😀
@labelo Tak ma nastvaliiiiiiiiiii 😠 Zapnem telku a tam Slnce seno a par facek... Nervyyyyyyyyyyyyy 😠
@penelope2066
ja už som tu tupu Markizu ignorovala a stahovala som si serial z uloz.to,ale neviem či aj tam neurobila ta stupidna Markiza nejaký zasah,lebo všetky časti odtail zmizli,tak mi neostava nič ine ako tuto tupu TV zase podporovat 😀 ,ale po dnesku neviem či sa na celý serial ne****** lezu mi na nervy najubohejsia TV na trhu divim sa tým hercom,že stadial nezutekaju 😖
hlavne,že nemaju tech.poruchu, ked davaju milion krat uputavku na ich dalsiu debilnu realityšou Farma a divim sa tej Kvete Horvatovej,že im to stale chce moderovat 😝
@labelo Noooo ved som pocula,ze sa uz nedaju stiahnut ziadne casti.... No keby si dostavala tolko co Kveta tiez by si to robila 😀 Sa mozem vy.... na ich tech.poruchu. Uz su o 😅 zaj traaapni
@penelope2066
nie som typ človeka,čo by sa kvoli prachom strapnoval v takej relacii,určite nie 😀 dufam,že dnes Vino pojde 🙂
baby a prečo vlastne Brano stale ukazuje tu jazvu,ved Mirka ho omracila len flasou,či? 😀
Baby co bolo naposledy vo vine?
baby tu už nikto Vino nekuká,či? 😀 žiadna diskusia...
@penelope2066
ja som kukala,ale už si nepamatam 😀 len že ten Ing.Hala...zobral tu ponuku vo vinarstve a nasačkoval sa k Ivanovi do domu a tam flirtoval s Ingrid a tej sa to zjavne pačilo,Nine poslal ten doktor Bruchala 😀 smsku že ju Martin podvadza s primarkou, tak Nina je nasr**ta na Martina a ešte ho t furia vyslala aj na kongres do Prahy a pojde tam s ním,ale o tom Martin nevie dozvie sa to až tam,ked ide Dorota s Igorom prepinam neznasam ju, tak tam neviem čo sa deje 😀,Ivan ponukol Mirke pracu,aby bola asistentka toho Ing. ,som zvedava na dnešok co sa tam udeje, bola dobra uputavka...

http://www.topky.sk/cl/100313/1358064/Babyboom-...