icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

mamartinka
19. aug 2013

Pondelok 26.08 Dorota vyzve Ľubku, aby povedala Igorovi pravdu. Je Terezka jeho dcéra? Ingrid šla s Erikom na golf sama. Mirka sa ide stretnúť s Braňovou mamou, netuší, aké nemilé prekvapenie ju čaká. Utorok 27.08 Braňo prezradí Mirke pravdu o svojej jazve, Mirka mu však nedokáže povedať, že ona je zodpovedná za jeho nešťastie. Martin v hoteli zistí, že Rita sa tiež zúčastní na kongrese. Stvrtok 29.08 Martin chce ostať v Prahe o deň dlhšie, Nina je sklamaná. Inge prekvapí polonahý Erik, ktorý sa objaví v ich dome počas búrky. Mirka príde za Braňom, aby mu povedala pravdu. Piatok 30.08 Ivan nesúhlasí s Erikovým návrhom pestovať len Máriu, Erik sa vyhráža výpoveďou. Viola a Žigo sú v šoku, že mladí sa od nich chcú odsťahovať. Martin si chce Ninu vziať a to čo najskôr. Mirka sa stretne s Braňovou mamou Silviou.

hasleerka
22. aug 2013

pozerám teraz tú malú Terezku, neviem prečo mne sa zdá že sa trochu mazná ... počujete to aj vy či len ja mám taký pocit ... alebo je to v jej veku normálne ...

mamartinka
23. aug 2013

@hasleerka nepises to o Panelaku.Toto je tema Burlive vino.Ale nic.To sa aj mne stalo 😉 😉

hasleerka
23. aug 2013

@mamartinka nie moja je to o búrlivom, myslela som Terezku čoby mala byť Igorova nemanželská ... v paneláku je Terezka ešte malá

mamartinka
23. aug 2013

@hasleerka ach tak 😉 To nepozeram len sem infosky a obsahy davam.

labelo
autor
24. aug 2013

baby a včera prečo išlo víno?sak v piatok nechodilo?videla som až koniec 😖

ennynka
24. aug 2013

@labelo no ono aj pred prazdninami chodilo aj v piatok,iba v stredu nie(kvoli Modremu z neba) tak uz asi zase nabiehaju na skolsky rezim ze bude chodit aj piatky normalne ako aj predtym...

labelo
autor
24. aug 2013

@ennynka
viem,ale myslela som,že začnu piatky až po prazdninach 😀 robia si čo chcú

mamartinka
24. aug 2013

Koho zaujima vytvorila som novu temu na novy serial http://chlapineplacu.markiza.sk/clanok/aktualne...

hasleerka
24. aug 2013

@mamartinka prosím ťa hod link až nemusím hľadať ... som čakala kto to vytvorí ... vyzerá celkom zaujímavo

mamartinka
24. aug 2013

@hasleerka ved nad tebou je link do temy.Som dala.

hasleerka
24. aug 2013

@mamartinka no ved to otváram a to je nejaká stránka markízy

mamartinka
24. aug 2013
labelo
autor
25. aug 2013

@mamartinka
a tema Vyvolení nie je?nikto nepozrá?

mamartinka
25. aug 2013

@labelo uz som hladala aj ja ale asi tu este nieje.Ja pozeram ale niekedy len tak pocuvam.

monika15
27. aug 2013

@mamartinka druha kedy bola prva som zmeskala?????????????

mamartinka
27. aug 2013

@monika15 Vcera bola prva 😉