Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@mamartinka no nic nepacilo sami tobec.... :( to dieta tam jak ho preslo auto :((((( n eeeeeee
Jej, Rita jak dostala za vyucenou 😀 som zvedava co vymysli
baby a čo sa stalo s tým chlapom čo chcel dať zabiť Sláva ... chytili ho a dal do vezenia????
ježiš prestavam pozerat včera polku serialu v zabere ten starý gusto 😝 nekomentujem to, už je to o ničom a tá Rita to je jedna pizda,takú by som jej ...tak sa mi ta herečka zhnusila 😝 😝 😝 😝 😝 Chlapi neplaču nma tiež nebaví 😒 Panelak už viac ako rok nepozeram a Klan sa ani nechystam kukať lebo neznasam Svarinsku 😀 kurna zistila som,že sa nemam na čo pozerat asi začnem čítat knihy 😀
inak teraz som kukala film Nedotknutelní-perfektný
@mamartinka nebudeme mat dalsie obsahy? alebo odkial ich mas? mozes mi poslat link kde ich hladas? Vdaka 😝 😀
no ale ma už riadne ta primárka serie aj s bruchalom .. a heňa trúba sa teda nemusela s ním vyspať 😠 😠 😠
@mamartinka mam co dohanat hihihi 🙂))
akurat ma napadlo ze som nevidela cely tyzden... wow ... uplne stracam prehlad heheh e🙂))))
Pondelok 09.09 Viola je nešťastná z toho, že mladí sa chcú odsťahovať, no snaží sa to pred Dorotou skrývať. Nina prezradí Viere, že Martina vyhodili z práce. Inge ponúkne Erikovi, aby sa k nim presťahoval. Utorok 10.09 Erik prijal Ingin návrh, aby sa k nim nasťahoval. Slávo odmietne Krysu zamestnať. Rita narozpráva Nine o Martinovi klamstvá. Anna a Zoli chcú poslať Gusta do domova dôchodcov. Stvrtok 12.09 Martin navštívi Ritu u nej doma, Rita sa ho zúfalo pokúša zviesť. Viola sa rozhodne dať deťom chýbajúce peniaze na dom, oni sa však veľmi netešia. Peter pricestoval s celou rodinou, aby podporili Martina. Piatok 13.09 Karin nájde Ritu v kaluži krvi. Je mŕtva? Ivan chce od Ingrid vedieť, kde strávila noc. Dáša sa ujme Martinovho prípadu. Martin má na šatách Ritinu krv, musí povedať Nine o hádke v jej byte.
@mimikyky dalsia seria? to fakt, dufam ze neeee 😝
@perlaperla musi... vsak martin pojde do basy neee hehehehe

@mamartinka wow idem kuk 🙂