icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

mamartinka
9. okt 2013

@barsiarsi to co tu pises.

barsiarsi
12. okt 2013

ze co pisem? dnes (12.10.)som videl ukazku a...
buldozeeeee 🙂 r je nastartovanyyy chi chi chi...

stastenka42
13. okt 2013

@barsiarsi nerob zo seba hlupaka:O ak nemas mat normalne pripomienky k serialu tak pozeraj nieco co sa ti paaaci!!

mamartinka
14. okt 2013

Pondelok 21.10 Rita chce, aby ju lekár prepustil z nemocnice. Nina a Slávo sa dozvedia, že vinohrad má nového majiteľa. Vinice pred ich očami zničí buldozér. Nina musí túto hroznú správu oznámiť otcovi. Ako zareaguje Ivan? Utorok 22.10 Ivan pochopí, že Erik ho skutočne podviedol. Je presvedčený, že ho k tomu musel nejako prinútiť André. Inge nechce, aby šiel Ivan za Andrém. Má obavy, čo by sa od neho dozvedel. Rita je nešťastná z Martinovho odmietnutia. Stvrtok 24.10 Originál darovacieho dekrétu má Ingrid a vyrujuke s ním v správny čas. Začne Andrému klásť podmienky. Erik Inge nečakane stretne u Andrého v byte, toto stretnutie ho však nepoteší. Ivanovho prípadu sa ujme Dáša, ktorá pricestovala aj s Miškom. Ivan chce od Inge vedieť pravdu o podvode s Erikom. Piatok 25.10 Ivan má podmienky, za ktorých je ochotný neudať Ingrid a Erika na polícii. Braňovi sa ozve Mirka. Božena sa dožaduje ďalšieho rande so Slávom. Dorota išla na ultrazvuk a vrátila sa veľmi rozrušená. Má od lekára zlú správu?

monika15
15. okt 2013

@mamartinka nejako to uz ide dolu vodou :(((

tinika
15. okt 2013

heh to len mne pride divne ze stary je tam v koseli a veste, druhy v dlhom a dieta v body bez ponoziek?

emka1
15. okt 2013

@tinika ...v horucom lete tocili obdobie septembra (oberacky), maly Adamko by sa uvaril, tak mu maminka hodila letne bodynko (no trosku to mohli reziser + maminka dotiahnut, aby vyznel obraz realisticky)

tinika
15. okt 2013

@emka1 sak toto tamit v grecku na dovolenke a tu oberačka haha pritom obera sa neskor nie v lete divne to maju noč o uz :D

stastenka42
15. okt 2013

@tinika oni su v chorvatsku a na dovolenku mozes ist predsa aj v septembri,nie len v lete 😉 ale podla mna čo posr..i su tie žurky s brigadničkami...hlavne že maturantky,čiže školopovinne a chlastaju ako...to tak prehnali,už vidim ako pridu k majitelovi domov bez pozvania a idu chlastat ☹ ☹ ☹ ☹ niektore veci naozaj su nerealne a nedotiahnute

mana85
18. okt 2013

Ja si nemôžem pomôcť kukám víno od prvej časti a som sa celkom namotala 😅 no Tá Nina mi už ide na nervy spravili s nej úplne hysterickú babu 😠 dúfam že ju už konečne vrátia do normálu a bude mi zase sympatická ....

mamartinka
19. okt 2013

Pondelok 28.10 Ivan je odhodlaný bojovať proti Inge a Erikovi. Prišiel k Roznerovcom, aby poprosil o pomoc Dášu. Martin chce od Andrého späť Ninine vinice, no dozvedá sa, že Baxa už pozemky predal. Ivan pri pohľade na zničený vinohrad skolabuje. Utorok 29.10 Deti majú o otca obrovský strach. Ivanov stav je kritický, prežíva muky. Božena sa rozchádza so Slávom. Martin prišiel za Ritou. Prosí ju, aby pozemky predala. Ako sa zachová Rita? Stvrtok 31.10 Ivan chce okamžite prepísať podnik na deti. Cíti, že sa blíži jeho koniec. Slávo viní z otcovho stavu Ingrid. Inge si užíva na dovolenke s Erikom a nezdvihne Slávovi mobil. Piatok 01.11 Burlive Vino nejde.

ennynka
23. okt 2013

Ten dedko Zoli to uz prehana s tou starostlivostou o Adamka...ved ta Inge uz okolo toho maleho nerobi nic,vsetko robi on...som zvedava kto iny by ju tolko rozmaznaval ked je na materskej...

tehulka2011
23. okt 2013

@ennynka presne, dost nerealne 🙂

stastenka42
23. okt 2013

@ennynka najlepsie na tom je ked to zaklincuje vetou aka je zo vsetkeho utahana a uz nevladze=-O=-O=-O

labelo
autor
23. okt 2013

@ennynka
chcela by som vidiet matku,ktora by odisla na dovolenlku a nechala dieta takemu dedkovi na opateru

ennynka
23. okt 2013

@tehulka2011
@stastenka42
@labelo inak ma napadlo jak teraz stale hovori ze jej je zle ci nebude tehotna s Haladom...alebo to len hra pred nimi ze je unavena,atd...

renka40
30. okt 2013

ako dlho tu už mamartinka nič nedala... žiadny obsah ďalších dielov... už mi to chýba 😒 ináč, keď vidím ten nerozum u takých vzdelaných ľudí ako to tam vykresľujú, normálne chytám pôrodné bolesti 😠 to je naozaj také nelogické, že na smrtelnej posteli chce zabezpečiť deťom to, čo nestihol a cíti, že sa blíži jeho koniec?! pred nedávnom mi zomrel otec podobným spôsobom, ale neviem si predstaviť takto vystrájať v nemocnici!!!!! jedno je môj otec a druhé je zdravý rozum. keď im už vzali pôdu pod nohami, tak aspoň zachránim čo ostalo nie? či dam tým nenžrancom aj zbytok na zlatom podnose????? je to telenovela ja viem. už sa nerozčuľujem, uškodím bábätku

scandya
31. okt 2013

@mamartinka zomrie Ivan???

labelo
autor
1. nov 2013

@sirinka
nezomrie 😀

ennynka
1. nov 2013

@labelo myslis alebo vies z nejakych zdrojov? 🙂