Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
dievčence a čo takto Alžbetin dvor ... to bol seriál, ten by som si veru niekedy zase pozrela .. aj ked mal tuším len 6 častí
česi boli v filmoch a serialoch za dob "komunizmu" 😀 o strašne velký krok dopredu pred slovákmi,bývam na hraniciach z ČR a slov.televiziu som nikdy nesledovala,vždy sme uprednostovali české TV programy bolo na čo pozerat
neskutočné, ako neprakticky uvažujú postavy v seriáli...už prvýkrát ma to napadlo, keď Evin muž Robo napadol Petra v jeho dome..už vtedy mali na neho volať políciu a neboli by také opletačky a strach o ich dcéru ..a včera- dieťa za dverami plače, nevedia sa dostať dnu, ale nezavolajú políciu, dokonca ani vtedy, keď už zistili, že bolo opustené, toto všetko by im predsa mohlo pomôcť...nehovoriac o snahe Ivana spísať závet, ktorý jeho deti ignorovali 😠
@monline
to je všetko pravda.... keď vedeli zavolať Slava, prečo nevolali 112 ??? budem sa opakovať, ale na vysokoškolsky vdelaných ľudí je tam strašne veľa hlúpeho !!!!!! tvária sa ako z lepších rodín, podnikatelia a nie dajakí obyčajní ľudkovia z dediny... a ten Igorko azda nevie priblblej Dorotke povedať, že nemajú peniaze nazvyš a treba sa postarať o kopu vecí... také nereálne!!!! .... to je zámer režiséra aby naťahoval zbytočne dej - len trochu hlúpo! 😖
Tam je tolko nerealnych veci ze sa rozum zastavuje..Inge vydiera,okrada a naoplatku jej André este necha aj svoj byt...Eva ma otca na smrtelnej posteli a ona sa radsej zoberie a odide na moravu...byvala nevesta Daša sa nastahuje aj s cudzim dietatom k byvalej svokre do domu...
pozerali ste dnes správy? v maďarsku tomu čo opakovane kradli víno (nekradli chleba ale vinčisko) tak toho treba zavrieť!!! nie tých čo kradli a chytili sa do pasce!!! ( mohol povedať, že to chcel liať do krtincov, nenúkal to na voľnú chvíľu!!!)
tým čo ukradli kone?! majú páchateľa, kone on predal a peniaze už nemá a nevie komu predal, takže páchateľ je voľný!!!!! (v mojom osobnom prípade páchateľ povedal, že bola tma a nevie komu predal! vec vyriešená)
Harabin vysmiaty jak mesiačik! aj ja by som bola za také prachy a odsúhlasené štátom (veď ako ináč)
ozaj je asi taký svet! ozaj je to nahlavu! normálne aj v reáli! už sa naozaj netreba ničomu čudovať!
@stastenka42 alebo Rita príde na Martinov telefonát z domu do nemocnice skôr ako sestrička stihne vyzliecť dieťa 😀
Baby a vsimli ste si ze uz druhu seriu maju rovnake postelne navliecky? Pozrite si ked sa v nich Nina vala oblečena..aj u Brana s Mirkou rovnake...
@stastenka42 😅
Baby veď je to len seriál ak chcete skutočnosť kuknite si najväčšie krimi prípady to je realita 😀 😀. Nad filmami a serialmi sa nepozastavujem rsp. Nad nimi nerozmyslam to by sa nedal pozerať žiadny
Ok
@mamartinka ahoj nieco nove tu 🙂 ?
kurňa píšem si sama so sebou 😀
no ja mamartinku postrádam aj v chlapi neplačú, ktovie čo sa stalo

@hasleerka aj v pripade slovenského podielu - pána Chudika - si dovolim malé upresnenie: pôvodne mal byť do roly MUDr. Sovu obsadený veľký č e s k ý herec Karel Höger, lenže pred spustením natáčania zomrel, obsadenie p. Chudika bolo teda výsledkom tak povediac náhody, a teda ani tu sa nedá hovoriť o československej produkcii.
Ale to je vlastne úplne fuk, o to tu nejde. Pokiaľ veľmi sporadicky sledujem, tak dnešná česká "umelecká" tvorba v ničom nezaostáva za tou našou 😨