Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@labelo máš pravdu. Ja som mala zhodou okolností úraz s podobnými následkami ako Peter- roztrhnuté črevo a následkom toho zápal pobrušnice- tiež ma ledva zachránili, ale teda po operácií som vyzerala úplne inak- samé hadičky a nevládala som žiť.. Tiež som sa teraz pousmiala, keď som ho tam videla v takej pohode. 😀
@miskap2111 juuuj neprijemne.... :(((
jaaaj tota petrova zena ta Dasa... HRUZA>>>>> bleee hehehehehhe
to ona hraje tu babu na markize to jej ide lepsie heheheh 🙂)))))))))))) v sekerovci 🙂))
Pondelok 18.02 Martin sa dopočuje, že Nina odchádza do Francúzska a premkne ho strach, že by sa už nemusela vrátiť. Ivan sa chce sa spojiť so Simonetovou rodinou a vinárstvo si ponechať. Inge musí Tótha presvedčiť o rýchlej kúpe polovice podniku, inak by mohol celý ich plán stroskotať. Utorok 19.02 Peter podpíše v nemocnici reverz, aby mohol byť doma so svojou rodinou. Netuší, že doma nie je všetko tak, ako si predstavoval. Jakub povie babke Viere, že videl, ako mama v Bruseli pobozkala kolegu. Viera priamo konfrontuje Dášu - má v Bruseli milenca? Streda 20.02 Nina zostala vo Vínnom len kvôli záchrane svojej odrody a chce napadnuté bobule oberať ručne. Pleseň sa však napriek jej veľkému úsiliu šíri ďalej. Robo podozrieva Evu z nevery, slovne ju atakuje. Eve sa podarí pred Robom ubrániť, no jeho hnev si odnesie niekto iný. Stvrtok 21.02 Martinovi sa ozve Alica, ktorá za ním pricestovala do Vínneho. Jej prvé kroky vedú do vinárstva, kde má Martin ambulanciu. Stretáva tam Ninu, ktorá jej ambulanciu pomôže nájsť. Nina je svedkom Alicinho telefonátu s Martinom, po ktorom im obom zamrzne úsmev na perách. Piatok 22.02 Slávo si začne robiť nádeje, že by mu otec mohol zveriť riaditeľské kreslo vo firme. O to viac je sklamaný, keď toto miesto dostane Inge, s ktorou Slávo odmietne pracovať. Igor na neho tlačí, aby prácu zobral, Inge neverí a treba na ňu posvietiť. Ako sa napokon Slávo rozhodne? Snad som aspon trocha pomohla.Dalsie obsahy nabuduce.
Pondelok 25.02 Nina si robí starosti o vinohrad. Na celé územie sa valí víchrica, ktorá by mohla zničiť celú úrodu. Dorota má pre Ninu ďalšie šokujúce informácie, ktoré sa týkajú Martina. Utorok 26.02 Dorote prišiel anonym, ktorý očierňuje jej mamu. Miro sa Viole vyhráža za prítomnosti Karin, nie je ochotný ustupovať nejakému anonymu. Ivan Ingrid naznačí, že by si s ňou vedel predstaviť spoločnú budúcnosť. Streda 27.02 Tóth si nepraje, aby sa Miro pred voľbami stýkal s Karin, škodí to jeho kampani. Miro mu sľúbi, že sa s ňou rozíde. Na predvolebnú akciu pre sponzorov však príde aj vyzývavá Karin a niečo chystá. Stvrtok 28.02 Slávo a Dorota nemajú chuť pripíjať si s Ingrid a Ivanom, z oslavy sa spoločne vytratia. Litre kvalitného vína, ktoré spolu vypijú spôsobia, že ich malý súkromný večierok bude mať zaujímavú dohru. Piatok 01.03 Martin zažíva prvý šok z nemocnice v Kongu. Nina si uvedomí, že medzi ňou a Martinom zostalo veľa nevypovedaného, snaží sa ho preto kontaktovať. No u Roznerovcov na ňu čaká nepríjemné prekvapenie.
každú čast sledujem
Burlive víno je milion krat lepšie ako Panelák 🙂
ako som vravela všetci z Ordinácie posielaju ich tam postupne 😀 som zvedavá kto ešte príde...
ale dostal Martin nakladačku 😒
@mamartinka mozes nam sem hodit dalsie obsahy ? pls... 🙂 🙂 🙂 dikes
Pondelok 25.02 Nina si robí starosti o vinohrad. Na celé územie sa valí víchrica, ktorá by mohla zničiť celú úrodu. Dorota má pre Ninu ďalšie šokujúce informácie, ktoré sa týkajú Martina. Utorok 26.02 Dorote prišiel anonym, ktorý očierňuje jej mamu. Miro sa Viole vyhráža za prítomnosti Karin, nie je ochotný ustupovať nejakému anonymu. Ivan Ingrid naznačí, že by si s ňou vedel predstaviť spoločnú budúcnosť. Streda 27.02 Tóth si nepraje, aby sa Miro pred voľbami stýkal s Karin, škodí to jeho kampani. Miro mu sľúbi, že sa s ňou rozíde. Na predvolebnú akciu pre sponzorov však príde aj vyzývavá Karin a niečo chystá. Stvrtok 28.02 Slávo a Dorota nemajú chuť pripíjať si s Ingrid a Ivanom, z oslavy sa spoločne vytratia. Litre kvalitného vína, ktoré spolu vypijú spôsobia, že ich malý súkromný večierok bude mať zaujímavú dohru. Piatok 01.03 Martin zažíva prvý šok z nemocnice v Kongu. Nina si uvedomí, že medzi ňou a Martinom zostalo veľa nevypovedaného, snaží sa ho preto kontaktovať. No u Roznerovcov na ňu čaká nepríjemné prekvapenie.
Pondelok 04.03 Blíži sa Evino súdne pojednávanie, no hlavný svedok obžaloby Martin je preč. Peter Eve ponúkne, že pôjde svedčiť namiesto neho. Na Martinovo miesto v ambulancii má nastúpiť nový doktor, o ktorom sa šíria nepríjemné klebety. Utorok 05.03 Buranovský sa spoznal na fotke z chmeľovej brigády. Vysvitne, že sa poznal aj s Dorotinou mamou Violou. Dorote je z týchto informácií zle - čo ak je Buranovský jej otec? Streda 06.03 Peter chce deťom urobiť rozlúčkový výlet, na ktorý pozve aj Evu. O Laurinom výlete sa dozvie Robo, no Eva mu zatají, že na výlet ide aj Peter. Stvrtok 07.03 Ingrid zradí Evu a povie Ivanovi, s kým išla jeho dcéra na výlet. Anna sa z médií dozvie, že nemocnicu v Kongu napadli a má zlú predtuchu. Čo ak v tej nemocnici bol aj Martin? Piatok 08.03 Peter má naliehavý telefonát od babky Anny, musí súrne odísť. Nechce deťom ani Eve pokaziť výlet, má dilemu. Eva sa sama ponúkne, že s deťmi zostane a počkajú na Petrov návrat. Netuší, aké bude mať toto rozhodnutie nepríjemné následky.
@mamartinka 🙂
mamartinka...no toto!!! čítala by som ťa aj do dátumu 26.6.!!! 😀 Tiež tu na víne celá rodina fičíme! Dakujeme...ale dalej neprezrádzaj, pls 😎 Ja sa už neviem dočkať hlavne toho, kedy sa ukáže pravá tvár Ingrid!!!!
Pondelok 04.03 Blíži sa Evino súdne pojednávanie, no hlavný svedok obžaloby Martin je preč. Peter Eve ponúkne, že pôjde svedčiť namiesto neho. Na Martinovo miesto v ambulancii má nastúpiť nový doktor, o ktorom sa šíria nepríjemné klebety. Utorok 05.03 Buranovský sa spoznal na fotke z chmeľovej brigády. Vysvitne, že sa poznal aj s Dorotinou mamou Violou. Dorote je z týchto informácií zle - čo ak je Buranovský jej otec? Streda 06.03 Peter chce deťom urobiť rozlúčkový výlet, na ktorý pozve aj Evu. O Laurinom výlete sa dozvie Robo, no Eva mu zatají, že na výlet ide aj Peter. Stvrtok 07.03 Ingrid zradí Evu a povie Ivanovi, s kým išla jeho dcéra na výlet. Anna sa z médií dozvie, že nemocnicu v Kongu napadli a má zlú predtuchu. Čo ak v tej nemocnici bol aj Martin? Piatok 08.03 Peter má naliehavý telefonát od babky Anny, musí súrne odísť. Nechce deťom ani Eve pokaziť výlet, má dilemu. Eva sa sama ponúkne, že s deťmi zostane a počkajú na Petrov návrat. Netuší, aké bude mať toto rozhodnutie nepríjemné následky.
Pondelok 11.03 Inge sklamala Evinu dôveru, keď otcovi prezradila, s kým odišla na výlet. Eva má kvôli tomu konflikt s otcom. Ninu zastihnú vo Francúzsku nepríjemné novinky. Utorok 12.03 Nina si vyčíta, že kvôli nej Martin odišiel do Konga a teraz ho môže navždy stratiť. Martinov stav je veľmi vážny, urýchlene potrebuje transport. Lenže Alicina nemocnica je bez prostriedkov. Streda 13.03 Ingrid vracia Ivanovi prsteň s oddôvodnením, že jeho deti ju neakceptujú. Eva márne čaká na Petra, miesto neho prichádza Dáša. Eva si uvedomí, že Peter jej nepatrí. Stvrtok 14.03 Ivan oznámi Nine, že podnik prepíše na Ingrid. Nina pochopí, že Inge otca kompletne zmanipulovala, zvolá preto na pomoc svojich súrodencov. Plán je jasný - musia Ingrid zastaviť. Piatok 15.03 Tóth obviní Ingrid zo zrady. Igor pripravil pre Dorotu netradičné rande. Nina sa od Petra dozvie, že Martin je späť.
@mamartinka
Ninu zastihnu vo Francuzsku novinky????ved Nina do Francuzska nešla 😖

baby nezdalo sa Vam,že na to ako bol Peter stráááášne vážne chorý, ked sa zobudil vyzeral akoby mu vobec nič nebolo? 😀