icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

monline
22. nov 2013

@janci27 😀 aj v tomto seriáli bude spať každý s každým?

scandya
22. nov 2013

@monline aha uz mi to doplo :DDD

@janci27 tv archiv, zkopiruj jednu vetu daj do googla, najde ti to

janci27
23. nov 2013

@ennynka dakujem, uz som na to prisla 🙂

nat28
25. nov 2013

usla mi piatkova cast, stalo sa tam nieco podstatne ci nie? dakujem 🙂

monline
3. dec 2013

všimli ste si aký dokonalý mejkap mala Mirka tesne po únose? 😀

ennynka
3. dec 2013

@monline ona tam uz bola dakedy aj namalovana?ak hej tak som si nevsimla...mne pride nevyrazna uplne cize ja na nej make-up vobec nevidim...

janci27
11. dec 2013

da sa niekde pozriet epizoda okrem archivu na voyo? strvrtkovu cast nestiham a ani si pozriet v piatok reprizu rano.

pizik
16. dec 2013

Prosim Vas nevidela som predoslu cast a tak neviem co bolo vlastne malej Sabinke ze s nou isli k lekarovi? Ake problemy mala? Dakujem za odpoved 😉

scandya
16. dec 2013

@pizik bola malatna a nikto jej nechcel verit ze jej nieco je,

rosignol
17. dec 2013

Kdeze je ta zlata osoba, co tu davala tie obsahy vopred??? Kazdy den to tu sledujem a uz som Volaky nesvoj, ze neviem nic 🙂

katy2
18. dec 2013

@rosignol uz je len obsah na dnes... potom je pauza 🙂
203. epizóda
Braňo Mirku opätovne požiada o ruku. Kern bojuje o život. André prepadne Ninu.
Martin je prekvapený, že Peter je s otcovstvom Sabínky uzrozumený už dlho. Peter navštívi väzneného Roba, Sabínkin život závisí na ňom. Robo nie je spočiatku ústretový. Všetko sa zmení v okamihu, keď sa od Petra dozvie, že Sabínka je jeho dcéra. Ivan a Viera sa spoločne modlia za zdravie ich vnučky Sabínky.
Anna a Zoli súťažia, Anna je rozhodnutá pokoriť víťazov v televíznej šou. Petránski sledujú súťaž a fandia im, palce drží aj Dorota, ktorá sa konečne vrátila domov. Zoli a Anna sa dostanú do finále.
Dáša bojuje o Ivanove právo na syna. Ivan s Inge sú rozvedení, pojednávanie o Adamkovi však ešte neskončilo.
Braňo Mirku opätovne požiada o ruku. Povie mu Mirka tento raz svoje áno?
Kern má srdcovú príhodu, bojuje o život. Martin musí Rite oznámiť smutnú správu. Ritu nepríjemne prekvapí príchod Baxu.
André sleduje Ninu až na izbu. Prepadne ju a chce sa zmocniť otcovho dekrétu. Zatiaľ čo Erik s láskou myslí na Ninu, jej ide v Andrého rukách o život! Búrlivé víno v stredu, 18. decembra, o 20.30!!

labelo
autor
18. dec 2013

už su trapný s tým dekretom boli tri a všetky im niekto ukradne 😝 ešte že to pre tento rok končí lebo ma nadvihuje ked sa na to dívam 😀

stastenka42
18. dec 2013

@labelo hlavne ze si nikto neurobil kopiu...a pre treti dekret si uz ide Andre..asi bol u vestici ked sa dozvedel o tom..

alka221
18. dec 2013

kocky, po vianociach vino pokracuje?

katy2
19. dec 2013

@alka221 nie... az po novom roku niekedy zacina dalsia seria....

alka221
19. dec 2013

@katy2 no ved tak som myslela. az po sviatkoch 😀

renka40
20. dec 2013

@labelo @stastenka42 nielen kopiu, ale celkove už rok či koľko prešlo a nikto sa vo Francúzku nečuduje, že kde je majiteľ zo slovenska? a prečo ten dekret neriešili cez právnika a pri dedičskom konaní kde bola madam Pmpadur 🙂 ???? veľmi neposkladané a manžel ma krotí, nech sa nerozčuľujem... keď už točia a naťahujú ten dej, tak nech to má aspoň hlavu a pätu!!!!!

stastenka42
20. dec 2013

@renka40 ved toto...ja to tiež pozeram uz len zo zotrvacnosti..no len som zvedava o com bude dalsia seria...

ennynka
2. jan 2014

kukali ste niekto Burlive na Silvestra?to bol prepadak...ja som si to dala nahrat no aj tak som to nevidela cele kedze samozrejme meskali a tym padom sa to pretiahlo oproti povodnemu casu...videla som ako tam prisla Puskarova a za nou vsetci ostatni a potom mi to vyplo...bolo este nieco dalej?

labelo
autor
2. jan 2014

@ennynka
ja jak som zbadal Puškárová hned mi prišlo 😝 jak ja ju neznasam, to bol ako hovoriš prepadak trapošina

ennynka
2. jan 2014

@labelo videla si to cele?co bolo ked po nej prisli aj ostatni?

labelo
autor
2. jan 2014

@ennynka nie nevidela,ako pišem ked som zbadala puškárovú okamžite som prepla 😀

mana85
26. jan 2014

@mamartinka Ja si nemôžem pomôcť ale ten Milo Kráľ že VAU 😅 Aj vdovu som začala kukať kvôli nemu 😀

katy2
28. jan 2014

Co poviete na toho Zachara? Co ma vlastne za lubom? Co sa z neho vykluje? 😝