Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@katy2 No veru mňa napadlo či to nebude nejaký " tajný " a nejde po takých ako Petranský a spol . a to bohatstvo je len taká finta jak ich nalákať 😅 A ešte sa mi zdá že by jeho prítomnosť mohla mať niečo spoločné s tým vyhoreným blázincom čo to tak často teraz spomínajú a aj Tá postava čo hra Eva Matejková s tým niečo bude mať no som zvedavá 🙂
Mna tak rozculuje ta Nina...tak ona sa tam bozkava a sápe po Erikovi a keby ju neodmietol tak mu aj da a príde domov a zas to hra na ublíženú panenku...Najlepsi je Slavo s tou prípravou na sex 😀 A ten Zachar je fakt tajomný..som zvedava čo má zalubom...
aj ja som zvedava čo vylezie z toho Zachara 🙂 myslím,že to bude mať niečo s tým blazincom,lebo bol aj na tom hrobe kde su pochovaní z toho blazinca,Ninu ani nekomentujem, tu prepinam nemožem na nu pozerat 😀 ,tak chceli to zamotat s tými vztahami,ale je to celé pritiahnute za vlasy ...už to pozeram kvoli Zacharovi čo s toho vylezie
@stastenka42 hej " Doň spontaňos " a Doktorko sú super sa váľame po zemi od smiechu hoci ja by som Sláva už dávno zaradila medzi tie 4 % populácie u nás na Slovensku 😀
kukali ste včera?ja som sa nestačila divit ako prišiel martin k Rite a kukam,že kto mu otvoril? a Martinko mal už aj kluče od jej bytu 😀 Slavo s Buranom nemaju chybu aspon nejaka sranda v tom seriali som zvedeva o čom to teraz bude...
Ale vyzera, ze Zachar je uz napoly uvareny a spracovany... stve ma to, ze zasa bude podobny scenar a Inge bude zasa na koni....
dnesna cas ma uplne zabila, ten Martin 😖
ze miluje obe, ze sa nevie rozhodnut a nakoniec utekal za Ritou a hned skoncili v postely bolo v ukazke co bude nabuduce. No rychlo ho dlhorocna laska presla
ja si tiež myslim ze to bude nejaka pasca na tych troch..ale hra to dobre...a ta nekonecna laska Nely a Martina je akoze bez komentara..ako písete ,smahom ruky uteka kazdy z nich plakat k niekomu do postele...A kde je Mirka s Branom?
Najlepšie aj tak bolo včera keď dedko Zoli prišiel budiť Ninu, že našiel mačiatka a Ivan ju volal na raňajky a zrazu zostrih na Inge,ako sa hrá s Adamkom a prišiel Zachar, že je večer a idu do divadla....v tych seriáloch tak rýchlo beží deň 😀
Ako, tocit je jedna vec,ale tak scenaristom a reziserom zamavam a poslem pusu ... a uz to je dlheeeee, natahuju a zbytocne .... Martin bude mat este desat zien, najprv Karin, potom doktorka v Afrike, Nina, Rita a ktovie co nas este caka ... uz mam plne zuby toho vinčiska 😀
Tak asi som to prepocula, ale uz sa tak stalo, ze niekde ranajkovali a inde mali olovrant 😀 ale tak mono niekto poobede stava 🙂 ospravedlnujem sa 🙂
Panelak nesledujem, tak neviem, ale vo vine som si uz viac krat vsimla take ,,preklepy,, 🙂
http://www.sms.cz/serial/bourlive-vino-2012/serie
tu sú obsahy najbližších dielov...si myslím, že ten Zachar asi klepne Inguške,lebo sa píše v jednom z obsahov, že si najal detektíva a zistil,že Inguška nemá na pozemky predkupné právo...
mne sa paci ze vzdy ked davaju scenku z interieru a akoze je vecer tak vzdy pocut cvrcky. a ked su vonku tak maju kabaty a je zima 🙂

@katy2 to netusim ale ten herec mi je strasne nesympaticky 😒 taky divny pysk so zubami ma 😀