icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

ennynka
28. jan 2014

@katy2 to netusim ale ten herec mi je strasne nesympaticky 😒 taky divny pysk so zubami ma 😀

katy2
28. jan 2014

@ennynka nesympaticky je aj mne, ale je taky tajuplny....

mana85
28. jan 2014

@katy2 No veru mňa napadlo či to nebude nejaký " tajný " a nejde po takých ako Petranský a spol . a to bohatstvo je len taká finta jak ich nalákať 😅 A ešte sa mi zdá že by jeho prítomnosť mohla mať niečo spoločné s tým vyhoreným blázincom čo to tak často teraz spomínajú a aj Tá postava čo hra Eva Matejková s tým niečo bude mať no som zvedavá 🙂

katy2
28. jan 2014

@mana85 neviem, ci jeho rodicia alebo len matka nebola v tom ustave... a ta Eliska ho vychavavala, mala ho ako vlastneho.... to som niekde citala

mana85
28. jan 2014

@katy2 Ahá no veď to domotaju tak či tak aby sme si náhodou neboli na istom 😝

stastenka42
28. jan 2014

Mna tak rozculuje ta Nina...tak ona sa tam bozkava a sápe po Erikovi a keby ju neodmietol tak mu aj da a príde domov a zas to hra na ublíženú panenku...Najlepsi je Slavo s tou prípravou na sex 😀 A ten Zachar je fakt tajomný..som zvedava čo má zalubom...

labelo
autor
28. jan 2014

aj ja som zvedava čo vylezie z toho Zachara 🙂 myslím,že to bude mať niečo s tým blazincom,lebo bol aj na tom hrobe kde su pochovaní z toho blazinca,Ninu ani nekomentujem, tu prepinam nemožem na nu pozerat 😀 ,tak chceli to zamotat s tými vztahami,ale je to celé pritiahnute za vlasy ...už to pozeram kvoli Zacharovi čo s toho vylezie

mana85
29. jan 2014

@stastenka42 hej " Doň spontaňos " a Doktorko sú super sa váľame po zemi od smiechu hoci ja by som Sláva už dávno zaradila medzi tie 4 % populácie u nás na Slovensku 😀

labelo
autor
30. jan 2014

kukali ste včera?ja som sa nestačila divit ako prišiel martin k Rite a kukam,že kto mu otvoril? a Martinko mal už aj kluče od jej bytu 😀 Slavo s Buranom nemaju chybu aspon nejaka sranda v tom seriali som zvedeva o čom to teraz bude...

ennynka
30. jan 2014

@labelo 😀 to iste som aj ja vravela...ze jak vosiel,ci ma kluce od jej bytu?no nedomysleli niektore veci...

katy2
30. jan 2014

@labelo
@ennynka ja som si to specialne vsimla... ona v kancelarii nechala na stole s vypovedou aj klice od bytu... a martin ked odtial odchadzal, tak ich v rychlosti schmatol

katy2
30. jan 2014

Ale vyzera, ze Zachar je uz napoly uvareny a spracovany... stve ma to, ze zasa bude podobny scenar a Inge bude zasa na koni....

labelo
autor
30. jan 2014

@katy2 super postreh toto som nezaregistrovala 😀

powerica1
30. jan 2014

dnesna cas ma uplne zabila, ten Martin 😖
ze miluje obe, ze sa nevie rozhodnut a nakoniec utekal za Ritou a hned skoncili v postely bolo v ukazke co bude nabuduce. No rychlo ho dlhorocna laska presla

mana85
31. jan 2014

@katy2 No neviem mne sa furt zdá že to ON chystá dačo na nich joj jak by ma potešilo keby tej bosorke a ost. klepne po prstoch ....A tá komédia čo zahrala že " Aj Ty sa raz môžeš starať o naše dieťa " vŕŕŕ 😠

stastenka42
31. jan 2014

ja si tiež myslim ze to bude nejaka pasca na tych troch..ale hra to dobre...a ta nekonecna laska Nely a Martina je akoze bez komentara..ako písete ,smahom ruky uteka kazdy z nich plakat k niekomu do postele...A kde je Mirka s Branom?

ennynka
31. jan 2014

@katy2 ano?no tak ty si iny spion teda...to som vobec nevidela 🙂

ennynka
31. jan 2014

@katy2 co sa Zachara a Inge tyka tak stale cakam ze on to na nu len hra ze jej sadol na lep ale ktohovie mozno jej naozaj uz podlahol...no uvidime ako tam este Zachar zamiesa karty a co z toho vzide...

nikkyniks
31. jan 2014

Najlepšie aj tak bolo včera keď dedko Zoli prišiel budiť Ninu, že našiel mačiatka a Ivan ju volal na raňajky a zrazu zostrih na Inge,ako sa hrá s Adamkom a prišiel Zachar, že je večer a idu do divadla....v tych seriáloch tak rýchlo beží deň 😀

kristiii
31. jan 2014

@nikkyniks hehe, presne toto som si všimla dneska v repríze, a potom zase strih na to ako raňajkujú praženicu 😀

nikkyniks
31. jan 2014

Ako, tocit je jedna vec,ale tak scenaristom a reziserom zamavam a poslem pusu ... a uz to je dlheeeee, natahuju a zbytocne .... Martin bude mat este desat zien, najprv Karin, potom doktorka v Afrike, Nina, Rita a ktovie co nas este caka ... uz mam plne zuby toho vinčiska 😀

katy2
31. jan 2014

@nikkyniks nebol vecer, ked prisiel Zachar... ved ponukol Inge moznost, ze mozu pochodit vo Viedni po galeriach a vecer pojdu na koncert

nikkyniks
31. jan 2014

Tak asi som to prepocula, ale uz sa tak stalo, ze niekde ranajkovali a inde mali olovrant 😀 ale tak mono niekto poobede stava 🙂 ospravedlnujem sa 🙂

mana85
31. jan 2014

@nikkyniks tak tak aj my teraz s krpcom doraňajkovali 😝

katy2
31. jan 2014

@nikkyniks to je v pohode 😉 ja len ze teraz nahodou tam bol normalny casovy sled... ale niekedy je to od veci... a to iste aj v panelaku a vobec v tych rychlokvasenych kvazi-serialoch 🙂

nikkyniks
31. jan 2014

Panelak nesledujem, tak neviem, ale vo vine som si uz viac krat vsimla take ,,preklepy,, 🙂

daniela076
31. jan 2014

http://www.sms.cz/serial/bourlive-vino-2012/serie

tu sú obsahy najbližších dielov...si myslím, že ten Zachar asi klepne Inguške,lebo sa píše v jednom z obsahov, že si najal detektíva a zistil,že Inguška nemá na pozemky predkupné právo...

beboo
31. jan 2014

mne sa paci ze vzdy ked davaju scenku z interieru a akoze je vecer tak vzdy pocut cvrcky. a ked su vonku tak maju kabaty a je zima 🙂