Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
usla mi piatkova cast, stalo sa tam nieco podstatne ci nie? dakujem 🙂
všimli ste si aký dokonalý mejkap mala Mirka tesne po únose? 😀
da sa niekde pozriet epizoda okrem archivu na voyo? strvrtkovu cast nestiham a ani si pozriet v piatok reprizu rano.
Prosim Vas nevidela som predoslu cast a tak neviem co bolo vlastne malej Sabinke ze s nou isli k lekarovi? Ake problemy mala? Dakujem za odpoved 😉
Kdeze je ta zlata osoba, co tu davala tie obsahy vopred??? Kazdy den to tu sledujem a uz som Volaky nesvoj, ze neviem nic 🙂
@rosignol uz je len obsah na dnes... potom je pauza 🙂
203. epizóda
Braňo Mirku opätovne požiada o ruku. Kern bojuje o život. André prepadne Ninu.
Martin je prekvapený, že Peter je s otcovstvom Sabínky uzrozumený už dlho. Peter navštívi väzneného Roba, Sabínkin život závisí na ňom. Robo nie je spočiatku ústretový. Všetko sa zmení v okamihu, keď sa od Petra dozvie, že Sabínka je jeho dcéra. Ivan a Viera sa spoločne modlia za zdravie ich vnučky Sabínky.
Anna a Zoli súťažia, Anna je rozhodnutá pokoriť víťazov v televíznej šou. Petránski sledujú súťaž a fandia im, palce drží aj Dorota, ktorá sa konečne vrátila domov. Zoli a Anna sa dostanú do finále.
Dáša bojuje o Ivanove právo na syna. Ivan s Inge sú rozvedení, pojednávanie o Adamkovi však ešte neskončilo.
Braňo Mirku opätovne požiada o ruku. Povie mu Mirka tento raz svoje áno?
Kern má srdcovú príhodu, bojuje o život. Martin musí Rite oznámiť smutnú správu. Ritu nepríjemne prekvapí príchod Baxu.
André sleduje Ninu až na izbu. Prepadne ju a chce sa zmocniť otcovho dekrétu. Zatiaľ čo Erik s láskou myslí na Ninu, jej ide v Andrého rukách o život! Búrlivé víno v stredu, 18. decembra, o 20.30!!
už su trapný s tým dekretom boli tri a všetky im niekto ukradne 😝 ešte že to pre tento rok končí lebo ma nadvihuje ked sa na to dívam 😀
@labelo hlavne ze si nikto neurobil kopiu...a pre treti dekret si uz ide Andre..asi bol u vestici ked sa dozvedel o tom..
kocky, po vianociach vino pokracuje?
@labelo @stastenka42 nielen kopiu, ale celkove už rok či koľko prešlo a nikto sa vo Francúzku nečuduje, že kde je majiteľ zo slovenska? a prečo ten dekret neriešili cez právnika a pri dedičskom konaní kde bola madam Pmpadur 🙂 ???? veľmi neposkladané a manžel ma krotí, nech sa nerozčuľujem... keď už točia a naťahujú ten dej, tak nech to má aspoň hlavu a pätu!!!!!
@renka40 ved toto...ja to tiež pozeram uz len zo zotrvacnosti..no len som zvedava o com bude dalsia seria...
kukali ste niekto Burlive na Silvestra?to bol prepadak...ja som si to dala nahrat no aj tak som to nevidela cele kedze samozrejme meskali a tym padom sa to pretiahlo oproti povodnemu casu...videla som ako tam prisla Puskarova a za nou vsetci ostatni a potom mi to vyplo...bolo este nieco dalej?
@mamartinka Ja si nemôžem pomôcť ale ten Milo Kráľ že VAU 😅 Aj vdovu som začala kukať kvôli nemu 😀
Co poviete na toho Zachara? Co ma vlastne za lubom? Co sa z neho vykluje? 😝

@janci27 😀 aj v tomto seriáli bude spať každý s každým?