icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

labelo
autor
31. jan 2014

včera neviem či ste si všimli ked Nina akože plakala,pišem akože lebo ona ani plač nevie zahrat 😀 tak sedel v kuchyni Ivan so Zolim a rozpravali sa o nej a v pozadi bol pocut srdcervuci 😀 plač Niny a hned ako vošli po 3 sekundach do jej izby, tak ona uplne oči suche, skoro usmev na tvari
u tohoZzachara tiež neviem či má inge odhalenú a hraje to na nu alebo či ešte nevie čo je zač, včera to divadlo ako priniesla malého Ivanovi, to je iná herečka ako Nina 😀

nikkyniks
31. jan 2014

Roky skúsenosti :D A ona musí byť taká aj v normálnom živote :D Akože, nie až tak doslova, ale taká harpijka :D A čo sa týka Niniho rozchodu, dosť dobre to znáša, ja mám pred svadbou a neviem si predstaviť, čo by som robila, kebyže sa to zruší ... vlasy dakomu vyskubem :D

renka40
6. feb 2014

prečítala som si ďalšie stručné obsahy 🙂 ale majú pasiu v tom naťahovaní 😠 jak gumu v gatiach! Koľko rokov to pôjde?
A Martinko teraz čo chce? On si myslel, že Nina si prsteň nechá a bude ho opatrovať do konca života? Mohol ho obratom nastoknúť Rite na prst veď teraz jej sľubuje večnú lásku.Aspoň by nemal ,,keľčik" .

savory
6. feb 2014

@ennynka mne sa zdá, že ten zachar sa podobá na Jima Carreyho

mana85
6. feb 2014

@savory 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si zabila 😀 hej keď sa usmeje občas - tak fakt 🙂

katy2
6. feb 2014

inak videla som nejake fotky z dalsich casti, ta Santal bude robit vo Violinej restauracii casnicku....

tariah
6. feb 2014

no baby neviem ale ta rita - najskôr silna zena, ktoru len tak nieco nepolozi a teraz je ako zrutena kopka nestastia, ona sa uz ani tvarit normalne nevie.. akoby ju brali na popravu, ci je to len moj pocit? 😔

ennynka
7. feb 2014

@savory ty kks fakt....mas pravdu...

savory
7. feb 2014

@ennynka hej - asi mám dobrý pozorovací talent 😝

labelo
autor
7. feb 2014

@savory
ano presne 😀

labelo
autor
7. feb 2014

no ale ide ten serial dolu vodou 😝 hlavne tá scena včera na moste bože to by som aj ja lepšie zahrala 😀

natty07
12. feb 2014

tak ale toto sa mi uz nepaci. To co ten Buran robi?

katy2
12. feb 2014

tak vinko nam uz riadne kysne... ten serial je uz z dielu na diel menej pozeratelny... ach jaj....

stastenka42
12. feb 2014

@katy2 presne..hlavne vcerajsi po 10min hned reklama a normalne som to nepozerala len cez reklamy...to s tym doktorom v restike zaklincovali a niektore vety typu : ked prostitutka zarve ze ju prepustili z prace tak moze ist robit cašničku...tak to ma zabilo..a pre istotu cely diel nereve Nina ale Eva uz preventívne dopredu čo ked...

katy2
12. feb 2014

@stastenka42 my to zapiname az pred deviatou a reklamy pretacame a skonci to vtedy, akoby sme to pozerali od pol deviatej aj s reklamami...
inak prestava ma to uz bavit... preco musia kazdy dobre zacinajuci serial dobabrat 😠

stastenka42
12. feb 2014

@katy2 ved prave ze aj mna to uz prestava bavit..to čo by mohli vtesnat do jednej epizody roztiahnu do piatich 😠 😠 😠 😠

labelo
autor
12. feb 2014

suhlasim ide to riadne dolu vodou s tým buranom v reštike ako tam aj ordinoval aj obsluhoval to bola riadna trapošina 😝 už im dochádzaju nápady, nech to ukončia a hotovo,mali dobrý scenar na koniec Martin s Ritou zmizli,Ninka mala skocit z mosta a koniec serialu.Mna strasne na tom irituje ako k tým Dolinským a Roznerovcom chodia navstevy všimli ste si?ani nezvonia,neklopu, nikto im nejde otvorit a zrazu su v obývačke nasačkovaní.... 😀

nikkyniks
12. feb 2014

Ach baby, mne už idú na nervy aj chlapi neplačú :D Naši začnú točiť dobrý seriál, len zbytočne to druhými sériami pokakajú ....
A o víne sa nebudem vyjadrovať :D Alebo len predsa ? :D Vlastne, tam už ani niet čo dodať ... škoda, mohol to byť jeden podarený slovenský seriál ... kebyže skončil druhou sériou ... ale nieeee, ešte ďalších 5 treba :D

miku1
13. feb 2014

@katy2 Lebo nevedia kedy prestať. Miesto toho aby ho zakončili , keď sa to ešte dá pozerať, tak ho dobabrú a naťahujú ako argentínsku telenovelu .....

miku1
13. feb 2014

@labelo Tie návštevy sa aj mne páčia 🙂 Zrazu uprostred izby sa zjaví človek, akože normálka 🙂 Mohlo to skončiť svadbou - Nina by si vzala Erika, Martin Ritu a bolo by veselo a nastal by The end 🙂

janci27
15. feb 2014

neviete niekto, co bude v najblizsich castiach?

katy2
16. feb 2014

@janci27
220. epizóda
Slávo dá Robovi druhú šancu. Vinár Polák súhlasí s predajom pozemkov.
Nina chce prepustiť svoju účasť na veľtrhu Igorovi. Igor prosí Ninu, aby si to rozmyslela, ale Nina trvá na svojom, až kým sa sama nepresvedčí, že Igorova prezentácia je čisté fiasko.
Robo verí, že Slávo ho do práce prijme aj navzdory zlej povesti v rodine. Slávo dá Robovi druhú šancu. Váňa je zdesený z predstavy, že bude u nich Robo brigádovať, ale Slávo sa Roba zastáva.
Laura provokuje mamu, že jej je v škole lepšie ako doma. Eva sa dozvie, že Laura blicuje, namiesto školy išla k Dolinským.
Vinár Polák súhlasí s predajom pozemkov. Trvá na tom, aby predaj prebehol čím skôr, lebo úroky z úveru narastajú. Inge sa termín, ktorý dohodne Reni, kríži so súdom o Adamka. Reni nevie vybaviť odklad. Inge sa musí rozhodnúť: uprednostní kšeft alebo dieťa?
Ivan je pred súdnym pojednávaním nervózny. Dáša ho prosí, aby sa nenechal Ingridou vyprovokovať za žiadnu cenu. Ako napokon dopadne súd o Adamka?

dorotka2013
16. feb 2014

Jeeej aka dobra tema, aj ja pozeram a tiez neviem este dokedy lebo coraz vacsia hroza: Slavo a Dasa su sympataci ale preco z nich robia takych debilov? a to kto by si skusal s nejakym inym muzom take scenky ako Slavo a Buran? a kto rozprava v beznom zivote v takych hadankach? suhlasim s vam
i- Nina sa neda pozerat..