icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

joebluesberry
28. máj 2014

Nad všetkými vyčnievajú iba herecké výkony p. Rysovej,p. Matejkovej a p. Letka. Á propos pán Nádasdi, ako sa Vám hrá rola trubiroha? V Nórsku úspešný podnikateľ, na Slovensku nemožné trdlo.

kafoditka
28. máj 2014

@joebluesberry amen! 😀 ale úplne trefny príspevok 😎

nina789
28. máj 2014

ahjte nema niekto vitabody????su to ti nalepky v bille potrebujeme ich ak ma niekto napiste prosim IP dakujem velmi mi pomoze ak prispejete

mamartinka
29. máj 2014

@nina789 to si asi napisala do zlej temy ci.

sofinka18
30. máj 2014

tento tyzden som sa nevidela ani jednu cast tak idem kuk tu co je nove 🙂

nikkyniks
30. máj 2014

Žienky, viete mi povedať čo to vlastne je medzi Petrom a Laurou ? Nevidela som asi 5 častí ... 😒

sofinka18
30. máj 2014

prosim vas objasni mi niekto co s tym inginym tehotenstvom? ako s nou zachar pokracuje?

ln16
30. máj 2014

Prosím čo sa dnes udialo v Búrlivom víne??

ln16
31. máj 2014

2.6. - Laura nie je ani u Patrika. Petra na polícii vyprovokuje Robo. Karin chce Baxu udať za ekonomickú kriminalitu. Erik má pracovný konflikt so Slávom. Laura sa dozvie, že Peter je vo väzení - kvôli nej.
3.6. - Miro odovzdá Mrázovi nahrávku usvedčujúcu Baxu z korupcie. Mráz chce spraviť z Baxovej kauzy škandál. Erik sa odmieta Slávovi ospravedlniť, napriek Nininmu naliehaniu. Dorota presvedčí mamu, aby navštívila Zachara.
5.6. - Slávo sa povadí s Erikom, nakričí na neho pred robotníkmi. Šantal sa do Gábora zamilovala. Baxov škandál je medializovaný. Zachar pochopí, že Dorka a Viola sú nejako s Baxom spojené. Reni Sobolák zbije Mira.
6.6. - Zachar je v šoku, keď pochopí, že Baxu nezavreli. Prestáva veriť, že Baxa bude niekedy potrestaný. Robotníci chcú od Erika, aby odišiel z firmy. Zachar sa dozvie, že Dorka je jeho sestra.
9.6. - Baxa chce, aby Ivan od neho prijal obálku so zaujímavým obsahom. Erik sa Nine prizná, že nechce zostať vo Vínnom. Zoli nájde Ivana úplne opitého. Nina sa zverí Eve, že sa v Erikovi sklamala.
10.6. - Ivanove deti zistia, prečo sa ich otec zosypal a dozvedia sa podrobnosti o smrti svojej matky. Rita doniesla prvý výtlačok knihy, Martin z nej má radosť. Inge si prišla po Adamka, chce ho vziať do Nórska. Martin nájde Ninu ležať v bezvedomí.
12.6. Inge príde aj s Adamkom k Zacharovi. Martin privedie Ninu do nemocnice. Salvatorius sa vracia, vyhadzuje Šantal a nárokuje si na byt. Ninine výsledky dostane do rúk Rita a začne mať zlé tušenie.
13.6. - Rita oznámi Nine, že jej ide o život. Ivan chce podhodiť Mira médiám, dohodne sa s novinárom Mrázom. Zachar súhlasí, že si Adamka osvojí...

labelo
autor
3. jún 2014

nestačí,že ma už cele vino rozčuluje 😀 ešte aj tie dr**é uputavky medzi ním na Hriešný zoznam 😠 ked to nedaju 1,000.000 krat vrrr,normalne má chut ten televizor zrušit

ln16
3. jún 2014

@labelo preto si to radsej natáčam 🙂 aby som potom mohla reklamy pretáčať...ale dnes bol jaký zlatý max s tými deťmi 🙂 už sa teším keď zistí že dorota je jeho sestra

stastenka42
3. jún 2014

To kolko dielov budu tie trapne sceny Santal a Gaba..to su postavy ktore tam vobec nemusia byt..trapnee...

labelo
autor
6. jún 2014

všinmli ste si včera,že otvorte lebo vykopneme dvere rachot,buchot a dvera sa otvarali smerom von 😀 tak neviem ako ich vykopli a aj boli nepoškodené 😀
inak to s tým Baxom prehanaju,ale na druhej strane je to slovenska realita,že tých najvačších hajzlov ani nikto nezavrie

ln16
6. jún 2014

9.6. - Baxa chce, aby Ivan od neho prijal obálku so zaujímavým obsahom. Erik sa Nine prizná, že nechce zostať vo Vínnom. Zoli nájde Ivana úplne opitého. Nina sa zverí Eve, že sa v Erikovi sklamala.

10.6. - Ivanove deti zistia, prečo sa ich otec zosypal a dozvedia sa podrobnosti o smrti svojej matky. Rita doniesla prvý výtlačok knihy, Martin z nej má radosť. Inge si prišla po Adamka, chce ho vziať do Nórska. Martin nájde Ninu ležať v bezvedomí.

12.6. Inge príde aj s Adamkom k Zacharovi. Martin privedie Ninu do nemocnice. Salvatorius sa vracia, vyhadzuje Šantal a nárokuje si na byt. Ninine výsledky dostane do rúk Rita a začne mať zlé tušenie.

13.6. - Rita oznámi Nine, že jej ide o život. Ivan chce podhodiť Mira médiám, dohodne sa s novinárom Mrázom. Zachar súhlasí, že si Adamka osvojí...

16.6. - Martin oznámi Erikovi krutú pravdu o Nine a jej dieťati. Erik netuší, že Nina o svojej situácii nevie. Miro sa nechtiac v šoku pred novinármi prizná k zločinu. O škandále sa dozvie Karin a hodlá Mira opustiť.

17.6. - Ivan je na Erikovej strane a chce rýchlo konať, no Nina sa napriek zlým prognózam nedokáže dieťaťa vzdať. Karin má naponáhľo, hľadá ju polícia. Ingrid jej prisľúbi peniaze....

19.6. - Medzi Ritou a riaditeľom nemocnice príde k ostrej hádke. Nina urobí závažné rozhodnutie. Ivan vynadá Erikovi za to, ako sa zachoval. Nine je v týchto chvíľach oveľa bližší Martin. Je možné, že ich láska nie je celkom mŕtva...

No už to začína-Nina s Martinom 🤐

ennynka
10. jún 2014

mna najviac pobavilo ked sa Gabor zoznamil s tou Ditou cez zoznamku a jak ju ospevovali ze aka je pekna,supa,kocka alebo neviem co a jak ju ukazali tak som sa smiala ze ked toto je ta ospevovovana Dita tak mam dost lebo vyzera uplne obycajne,nic extra ako tam z nej robili...Šantal je ovela krajsia od nej...

ennynka
10. jún 2014

Dnes: Deti zistia, čo ich matke urobil Petránsky. Ivan im vysvetlí, prečo im nepovedal celú pravdu. Sláva ovládne túžba po pomste, no Ivan ho zastaví. Na to treba ísť inak. Deti teda povolajú na pomoc Dášu. Ale Dáša má pochybnosti, či bude spis ŠTB stačiť ako dôkaz po toľkých rokoch.

Rita doniesla prvý výtlačok knihy, Martin z nej má obrovskú radosť. Rita s Martinom prídu knihu ukázať Roznerovcom. Rita napíše venovanie pre Vieru. Viera navodí príležitosť, aby sa mohla porozprávať s Ritou osamote. Zisťujú, že majú toho veľa spoločného. Martin teda odchádza na cintorín sám, pri otcovom hrobe nájde zamdletú Ninu.

Po Sobolákovi zostali v štátnej kase dlhy a nový primátor začne neprimerane šetriť. Zruší vo Vínnom spevokol. S ďalšou jóbovkou príde Božena, ktorá sa v ordinácii vyžaluje, že idú rušiť aj druhý stupeň v škole. Šetrenie neminie ani Buranovského. Po novom sa ruší aj jeho ordinácia vo Vínnom.

Inge chce mať na svadbe so Zacharom aj Adamka, príde si po neho k Dolinským. Ivanovi oznámi, že Adamko bude mať súrodenca a ona sa bude vydávať. A po svadbe si mieni Adamka vziať do Nórska!

miskap2111
10. jún 2014

Dnes ráno som bola okolo 6tej behať na nábreží Dunaja a pri Národnom Múzeu som stretla Ľuba Bukového (hrá Gábora), neprehliadnuteľného 🙂, ruka v ruke so svojou priateľkou, ktorá sa mi úplne podobala na Ditu, aj keď asi nižšia a bez okuliarov. V každom prípade si celkom pekne hrkútali. 🙂

ennynka
12. jún 2014

Dnes: Martin nájde Ninu v mdlobách, privedie ju do nemocnice. Počas vyšetrení je Martin pre Ninu veľkou oporou. Rita zistí, že Martin zasa ošetroval Ninu. Ninine výsledky vyšetrení dostane do rúk Rita a má zlú predtuchu...

Šantal sa Gáborovi vyzná z lásky. Gábor musí učiniť voľbu medzi ňou a Ditou, ktorá práve dorazila na stretnutie. Gáborov výber je však jasný a tak zaľúbenci strávia prvú spoločnú noc. Ráno ich však okrem spoločných raňajok čaká nemilé prekvapenie - vráti sa liečiteľ Salvatorius, ktorý ich z bytu nemilosrdne vyhodí.

Napriek Ivanovmu žiaľu a protestom si Inge vezme Adamka so sebou. Inrid ho dovedie k Zacharovi. Pred Maximom aj Eliškou obviní Ivana, že na ňu vztiahol ruku, je to žiarlivec a agresor. Inge chce, aby si Zachar Adamka adoptoval a uchránil ho od toho, aby vyrastal s cholerikom Ivanom. Čo na to Max?

katika901
12. jún 2014

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

luckadominika
12. jún 2014

radšej si pozriem víno ako panelák..... a moje je aj chlapi neplačú 🙂

catrina_s
13. jún 2014

Zozaciatku ma to nebralo...no psoledny cas som do toho uplne zazrata.. Len ma stve, ze momentalne nemam pristup k TV a tak nevidim casti :(

Ale super je, ze ste take ochotne a pisete sem, co sa udialo.. Len tak dalej ! :P

ennynka
13. jún 2014

Dnes: Rita oznámi Nine, že jej ide o život a mala by sa dieťaťa vzdať. Nina si myslí, že Rita sa jej chce pomstiť a neverí jej. No Eva ju presvedčí, aby sa predsa len dala vyšetriť. Ninine výsledky v nemocnici sú aj dnes zlé. Nina sa dozvie riziká - môže umrieť ona aj dieťa, ale budú jej dávať liečbu, aby tomu predišli. Nina musí zostať v nemocnici. Našťastie, Martin je jej veľkou oporou. Erik sa dozvie, že s Ninou je zle.

Salvatorius vytasí dokument, že byt je jeho, Šantal v panike volá Mirke. Keď sa Mirka vráti, nájde v byte len Silviu so Salvatoriom. Mirka s hrôzou zisťuje, že Silvia všetko prepísala na Salvatoria! Nielen Braňov byt, ale aj lekáreň a svoje bývanie. V Braňovom byte sa zrazu zjaví ozbrojený muž...

Buran a Agneša idú agitovať za ich občianske združenie. Viola je proti tomu, akurát budú Vínnemu na posmech. Ale Anna príde Žiga podporiť.

Miro príde od ministra s dôležitou novinkou. Karin prezradí, že ho vyhodili! Ivan chce podhodiť Mira médiám, novinár Mráz má nápad. Ivan chce Mira vyprovokovať k verejnému doznaniu z vraždy. Podarí sa mu to?

ln16
13. jún 2014

Akože ja toho Maxa nechápem, tak na jednej strane vie čo je Inge zač, že bola v kontakte s Baxom, Tóthom..a na druhej strane sa s ňou hrá na šťastnú rodinku?? 🙄 a s tým Baxom tiež..."zdravím Eugen" 😀 a ako to že sa mu ešte pred časom chcel pomstiť na to už nejako zabudol...ach naťahujú to...aj ten Martin mi ide na nervy jak začína doliezať za Ninou...no už ich nejako dávajú dokopy pomaly ☹

labelo
autor
14. jún 2014

@ln16 cele je to pritiahnuté za vlasy 😒 a tá Nina ako tlačí ten plač bože ona je hrozná herečka, všetko jej to ide tak nasilu neprirodzene,Max ako mi bol zo začiatku sympoš,tak teraz nechapem ako sa správa ako pišeš ešte si chce aj Adamka adoptovat....

ln16
14. jún 2014

@labelo no veď to sa dá asi len v seriáli len tak zrušiť otcovstvo 😀 alebo aj tá Rita, či vlastne aj Martin, mám taký pocit že oni majú vyštudované všetko...keď Rita ide povedať Nine domov jej diagnózu pričom je pediatrička 😀

ennynka
14. jún 2014

@ln16 tak vedela to lebo nakoniec vyslo najavo ze aj ona si tym sama presla...mala tu chorobu ked bola tehotna...