Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
Mne uz Nina tiez pekne lezie na nervy, ako to preziva, ide to mimo realitu.. A pohyby v tretom mesiaci? To mohla akurat plyny v crevach citit.. Och
ty brdo, vsimli ste si ten datum na tej videonahravke? 😀 ved podla toho max nema ani tridsat rokov 😀 😀 😀
@maartinkaa kokso veru to ma nenapadlo ja som si pomyslela že to mohol mať zo 10 rokov keď sa to stalo myslím to video hmm oni tam majú bordel s časom 😀 😀
@mana85 moze to byt aj tak, ze uz fakt bol vacsi, ked sa johana dostala do blazninca, a baxa ju tam este znasilnoval,,,,nuz ktovie 😝
No, akože nechápem koncu :D Načo točia ďalšiu sériu, keď Nina je off ? :D Divné, a ešte koľko sérii bude, neviete ? :D
olah12@mamartinka to je škoda lebo keď to končilo tak úplně nakonci ukazovali iba skalu tak som si myslel že už nebude chodit burlive víno
Ten Baxa sa nejako rýchlo zložil 😀 inak ktovie kto to mohol byť ten s "tými topánkami" 😀 to bude nejaký Baxov nástupca čo bude strašiť v 4.serií 😀 a ten ninin stav už nekomentujem radšej-najprv dobre a za minútu zle, to sa fakt môže stať len v seriáli 😅 ..a ten Erik jak tam začal vyvádzať no koniec 😎
@labelo kdesi som citala, ze reniho odstranili uplne, ale petransky a karinka este budu strasit nadalej
ninka prezije - ako inak? 😀 a bude s martinkom
@ln16 ten s tymi topankami bude urcite mlady mafian - ten chirurg - ma to byt vyrazna postava v dalsej serii
@nikkyniks neboj, nina je nesmrtelna 😀 ved je to romanticka telenovela a laska niny a martina prekona vsetko
Tak teda to fakt zaklincovali. ..ale v podstate to uz akosi cele ukoncili nie? Baxa je mrtvy, Petransky s primatorom vo vezeni, Ingride na vsetko prisli a je z nej bezdak, Max nasiel sestru, Nina potratila a ? ujo Tibor mafian tiez vybaveny. ..co dalej? Akurat ten zaver kde bol Andre som nepochopila..dalsi novy "baxa " tam nabehne ci? Ved v com by akoze mohol niekomu pomoct ked vsetci su uz potrestani?
@hermina_ to napadlo aj mna ze by to mohol byť mladý Oláh..ale nechápem..ved Baxa je už mrtvy tak čo chce s Andrénom robiť? ako zas dalsieho zloducha dovliect do Vínneho? LEbo ten mladý mi prišiel taký že "za spravodlivosť" -ved sám chcel pomstiť smrť rodičov tak načo by sa zahadzoval s takým ako je Simonett? a vobec načo ked je už po Baxovi?
Ano, Simonett ma prist znova do dalsej serie a aj Petransky s Karinkou sa vratia..co ma vsak naozaj tesi, ak sa vrati mlady Olah - je to sympos 🙂 a skoda stareho Olaha, mohol by to prezit..a maju prist nove postavy, tak to som zvedava 🙂 nebolo by od veci, keby Ninu vymenila nejaka nova postava
holky včera mi utekl poslední díl, viděla jsem jak nina potratila a umřela ajak k Baxovi přišli modrá kalhoty... můžete mi v krátkosti napsat co se tam dělo, hlavně o té nahrávce astarom Oláhovi
děkuji

http://www.cas.sk/clanok/285533/jackuliak-sa-op...