Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
myslite,že aj Kramara a Ingridu už uplne vyšachovali zo seriálu ?
Mne uz Nina tiez pekne lezie na nervy, ako to preziva, ide to mimo realitu.. A pohyby v tretom mesiaci? To mohla akurat plyny v crevach citit.. Och
ty brdo, vsimli ste si ten datum na tej videonahravke? 😀 ved podla toho max nema ani tridsat rokov 😀 😀 😀
alebo zeby uz bol na svete? 😝
@maartinkaa kokso veru to ma nenapadlo ja som si pomyslela že to mohol mať zo 10 rokov keď sa to stalo myslím to video hmm oni tam majú bordel s časom 😀 😀
@mana85 moze to byt aj tak, ze uz fakt bol vacsi, ked sa johana dostala do blazninca, a baxa ju tam este znasilnoval,,,,nuz ktovie 😝
no, tak uz viem 😀 do blazninca isla az potom 😀 😀
@maartinkaa aha tak že tak 🙂 no to teda dovrzali takto to skončiť vŕŕŕ 😠
No, akože nechápem koncu :D Načo točia ďalšiu sériu, keď Nina je off ? :D Divné, a ešte koľko sérii bude, neviete ? :D
Nina Dolinska zomrela ???? :'( :'( :'(
Bude ešte chodit burlive víno ??
@olah12 Bohuzial dnes posledny diel.A ci zacnu asi od septembra.
olah12@mamartinka to je škoda lebo keď to končilo tak úplně nakonci ukazovali iba skalu tak som si myslel že už nebude chodit burlive víno
aaaaa to mam teraz vydrzat dva mesiace 😖 😖 😖 😖 😀
Sak toto
Ten Baxa sa nejako rýchlo zložil 😀 inak ktovie kto to mohol byť ten s "tými topánkami" 😀 to bude nejaký Baxov nástupca čo bude strašiť v 4.serií 😀 a ten ninin stav už nekomentujem radšej-najprv dobre a za minútu zle, to sa fakt môže stať len v seriáli 😅 ..a ten Erik jak tam začal vyvádzať no koniec 😎
@labelo kdesi som citala, ze reniho odstranili uplne, ale petransky a karinka este budu strasit nadalej
ninka prezije - ako inak? 😀 a bude s martinkom
@ln16 ten s tymi topankami bude urcite mlady mafian - ten chirurg - ma to byt vyrazna postava v dalsej serii
@nikkyniks neboj, nina je nesmrtelna 😀 ved je to romanticka telenovela a laska niny a martina prekona vsetko
Tak teda to fakt zaklincovali. ..ale v podstate to uz akosi cele ukoncili nie? Baxa je mrtvy, Petransky s primatorom vo vezeni, Ingride na vsetko prisli a je z nej bezdak, Max nasiel sestru, Nina potratila a ? ujo Tibor mafian tiez vybaveny. ..co dalej? Akurat ten zaver kde bol Andre som nepochopila..dalsi novy "baxa " tam nabehne ci? Ved v com by akoze mohol niekomu pomoct ked vsetci su uz potrestani?
@hermina_ to napadlo aj mna ze by to mohol byť mladý Oláh..ale nechápem..ved Baxa je už mrtvy tak čo chce s Andrénom robiť? ako zas dalsieho zloducha dovliect do Vínneho? LEbo ten mladý mi prišiel taký že "za spravodlivosť" -ved sám chcel pomstiť smrť rodičov tak načo by sa zahadzoval s takým ako je Simonett? a vobec načo ked je už po Baxovi?
Ano, Simonett ma prist znova do dalsej serie a aj Petransky s Karinkou sa vratia..co ma vsak naozaj tesi, ak sa vrati mlady Olah - je to sympos 🙂 a skoda stareho Olaha, mohol by to prezit..a maju prist nove postavy, tak to som zvedava 🙂 nebolo by od veci, keby Ninu vymenila nejaka nova postava
holky včera mi utekl poslední díl, viděla jsem jak nina potratila a umřela ajak k Baxovi přišli modrá kalhoty... můžete mi v krátkosti napsat co se tam dělo, hlavně o té nahrávce astarom Oláhovi
děkuji

http://www.cas.sk/clanok/285533/jackuliak-sa-op...