icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

ennynka
29. aug 2014

V pondelok: Erik omylom sotí do Niny, ktorá pristane na zemi. Erik je v šoku z toho, čo urobil, ihneď sa začne Nine ospravedlňovať, ale ona ho posiela preč. Martin silno krváca, no odmieta ísť na vyšetrenie. Nina si o neho robí starosti. Martin ju ubezpečuje, že to nič nie je. Lenže neskôr počas dňa mu príde zle. Keď vyšetruje detského pacienta, zatočí sa mu hlava.

Opitý Erik chce svoj žiaľ zapiť s chlapmi. Domáha sa niekoľkých fliaš Márie a núti chlapov, aby pili s ním. Vylieva si srdce a nadáva na ženy. Drahuša mu za urážlivé slová voči ženám poriadne vyčistí žalúdok, čo však u Erika nezostane bez odozvy.

Rita sa prizná Michalovi, že pozemky nepredáva, vstúpila totiž do družstva. Peter so svojou ponukou u chlapov nepochodí, Brnušákova ponuka je výhodnejšia. Peter je sklamaný, že o všetkom rozhodujú peniaze. Lenže ani Brnušák nedopadne tak, ako si predstavoval. Polákovi začne byť podozrivé, že v okamihu navýšil ponuku o takú nemalú sumu.

Inge má strach, že ju z nemocnice prevezú rovno do vyšetrovačky. Mirka jej sľúbi, že sa ju pred basou pokúsi zachrániť. Mirka sa zdôverí Michalovi, že sestre sľúbila niečo, čo nevie dodržať a prosí ho o pomoc. Michal v jej mene navštívi Ivana. Mirka na svoje veľké prekvapenie stretne Sláva na Slovensku. Všetci si totiž myslia, že je na Novom Zélande.

dorotka2013
1. sep 2014

Preboha, to čím natreli toho Martina ze akože krv!!! Nahlas som sa smiala... 🙂))

labelo
autor
1. sep 2014

@dorotka2013 to som aj ja kukala,normalne ho natreli červeným ružom asi,ale aká červená 😀 trapošina 😝
mna irituje ako si tam akože varia kavičku a prinesie mu prazdny pohar a on sa z toho ešte aj napije...

dorotka2013
1. sep 2014

@labelo ja sa nemôžem pozerať na tu Mirku...a keď jej bude pomáhať ten Olah tak sa nebudm asi ani na neho...aky to bol rozhodný, cieľavedomý chirurg a teraz sa doprosuje kvôli tej Mirke Ivanovi aby stiahol žalobu...fuj...nech ju pošlú do basy nech uz je od nej pokoj...nechápem ako sa jej ešte môžu všetci zastavať...veď ublížila každému komu mohla...

ln16
2. sep 2014

mne tá Inge tak ide na nervy,,..tie jej vzdychy nekonečné 😀 a tá mira ma tiež dobre naštvala...načo inge pomáha? už zabudla čo jej inge všetko v minulosti narobila ako zle? vrr

chikitka
2. sep 2014

@ln16 jeziiiiis, to presne aj ja hovorim, dychci jak kobyla, otrasna herecka! ako dabing ok, ale na obraze je to v jej hysterickych situaciach nepozeratelne 🙄 🤐

ln16
2. sep 2014

@chikitka presne! som si myslela že už sa tam bude troška pomenej ukazovať v tejto serii ale zdá sa ze nie...a určite sa zas niečo "stane" a do väzenia nepojde...to ma naštve tiež 😀 že sa jej všetko prepečie...a trio erik,nina, martin mi tiež ide na nervy 😀 lebo zas-martinko záchranca... 😀 ale dobre mu vrazil (erik martinovi) to ma aspoň trocha pobavilo 😀

chikitka
2. sep 2014

@ln16 tak to sa zhodneme! ja toho martina nemozem vystat! okrem toho, ze mi gestami a ocickami pripomina mojho byvaleho, este sa aj montuje do niny, hlavne ze ju raz osral, ked jej zdrhol do kene ci kam a zo samaritanstva sa ozenil a potom ju odkopne tesne pred svadbou kvoli citovej vydieracke. no chudak, ma to tazke... kks, a kym chudera ninka plakala a samovrazdila sa, tak on "zachranoval" intimny zivot svojej novej frajerky 😅 parada! toto keby mi urobil nejaky chlap, tak v zivote sa nanho ani nekuknem. dobre mu erik dal, skoda ze mu len drzku rozbil 😀 😀 😀 to som zvedava jak tato seria dopadne... akoze niekedy sa sama pred sebou hanbim ze to vobec kukam, ale lepsie ako panelak. a kupodivu to kuka aj moj muz, co povazujem v nasom rodicovskom a uponahlanom zivote ako mila chvilka doma, ked konecne haranti spia :D a najlepsi je,ked nahodi svoje scenare a odhady ako to vsetko dopadne. su to take absurdity( ktore v tej chvili do seba aj zapadaju) ze nakoniec si nikdy nepamatam, ci mu to vyslo 😀

stastenka42
2. sep 2014

no tak aj ja som vytocena,lebo ako mi bol na začiatku sympaticky Oláh tak mi ide na nervy,lebo takého samaritána z neho urobili že mi pripomína dr. Quinovu 😠 😠 😠 slávny neurochirurg sa zašije v zapadákove a lieči celé vinne..pomoooc...a Rita si ide brat kvoli nemu uver!!! Čo bol scenarista nafetovaný ked to písal? Ved ani v najhoršej brazílskej telenovele nenapíšu takú stupiditu...a ten Martin s Ninou no koment...plus sestrička vševedka čo spoveda doktora...zlé,celé zlé...kusok reality tam nenechali... 😠 😠 😠

ennynka
2. sep 2014

Dnes: Rita má o Martina obrovský strach. Trvá na jeho vyšetrení, no Martin sa zdráha, svoj úraz považuje za banalitu. Rita jeho postoj označí za nezodpovedný. Keďže Martin nechce ísť na vyšetrenie do nemocnice, Rita k nemu zavolá Oláha. Michal chce vedieť, kto ho tak zmlátil, ale Martin to pred Ritou zatají. Michal prinesie Rite výsledky z Martinovho CT...

Slávo Mirke povie, prečo sa s ním Dáša rozišla. Mirka sa ho snaží utešiť. Povzbudí ho, aby sa čo najskôr vrátil domov, jeho rodina ho určite prijme s otvorenou náručou.

Vinári z Vínečka ponúknu Petrovi svoje pozemky, Peter beží radostnú novinu oznámiť Ivanovi. Je pri tom aj Editka, ktorá hneď dáva echo Andrému. André je zdesený, že pre Veľkého nezískal pozemky. Karin sa ho pokúsi utešiť, ale André sa obáva, že po tomto fiasku poputuje späť do basy.

Zúfalo opitý Erik uráža Ninu. Nina sa s odmieta baviť, pokiaľ nevytriezvie. Erik na Ninu útočí, obviní ju z nevery. Nina sa bráni, ale Erik v slabej chvíľke prizná, že je vlastne rád ako to s ich dieťaťom dopadlo. Pre Ninu je to šok, nezmôže sa na slovo.

ln16
2. sep 2014

@chikitka presne!! 😀 a jediné čo zo seba martinko vykokce je:"nieje to tak ako si myslíš" 😀 😀 bože táto veta je už taká otrepaná že pomoooc 😀 a hentá sprostá nina ne aby erikovi povedala pravdu prečo sa s roznerom stretáva ale né šak tá mu ešte nahrá 😀 inak oláha neznášam! už len jak zachraňoval tú inge z tej strechy ma tak napadlo že bože tí sa hádam ešte dokopy dajú nie? inak bolo by to celkom logický-žiadny iný milionár na blízku nieje 😀 a inak tí scenáristi tiež--tak inge má popáleniny 3.stupna ale veselo si vykračuje po strechách :D

chikitka
2. sep 2014

@ln16 kks, presne na to som kukala ze kam sa ona hrabe? sak by sa hybat nevedela keby ma take rozsiahle popaleniny... ale tak poviem si, kaslem na to, nemyslim, nerozmyslam a uzijem si to...cez den sa narozmyslam celkom dost (aj ked stihnem len o detoch). inak mne sa olah nepaci, ani postava. taky ulisak. mozno je tam az zbytocne vela postav a toho najlepsieho dali dole (baxu) - na tom sme sa sulali ked dosiel a vzdy mal eso v rukave, dobry bol. som zvedava kto je teraz ten šéfe utajovany....

stastenka42
2. sep 2014

@chikitka podla mna to ešte ani scenarista nevie 😀 😀 😀 😀 to bude asi len fiktívna postava...ale neprekvapilo by ma keby nim bol Oláh...začína ho byt veela...

labelo
autor
2. sep 2014

ale ste sa pustili do Olaha 😀 😀 mne nevadi 🙂 ,ale ked vidim tu Ingridu prepinam na iný program

ln16
2. sep 2014

@labelo mne olah spociatku nevadil..neskor som si myslela ze on je ten pan velky ci tajomny ci ako sa vola 😀 proste ten s tymi topankami 😀 a teraz ked sa mota este okolo rity...no neviem neviem 😀 este sa daju dokopy (a sak rozner aj tak skonci s ninou nie 😀) a inak aj ta velka big love mirky a brana nejako rychlo vyhasla..hlavne ze to omielali niekolko dielov 😝

sari24
2. sep 2014

@stastenka42 toto som presne šla napísať až kým som neprečítala príspevky - že z Oláha robia takého samaritána, že mi to ide až na nervy 🙄 Pletie sa aj do Martina a nakoniec to vytrepe Rite, ktorej povie nech to nehovorí Martinovi aby si s ním on nepokazil vzťah...to už čo je toto. Ktorá žena by držala ústa keby sa jej priateľ zliezal z neznámych dôvodov s bývalou 😅 určite by som vtedy dbala práve na Oláha 😀

stastenka42
3. sep 2014

@labelo mne bol Olah praveze sympaticky tou svojou nepristupnostou, ale teraz ked si vsimnes urobili z neho doktora -mediatora 😉 je tam 5 dni aj s cestou a uz vsetkym dava rady do zivota. ..".zle si tam prdne a uz je Olah pri nom. .." Urcite ich daju s Ritou do kopy lebo ma take narazky na nu, vsimnite si. ..no a Ingrida tak to je pravda, tazke popaleniny a ona uplne v pohodke. .este z nej urobia obet, Dolinsky jej vdaka Olahovi odpusti, zaplati plastiku a nakoniec kupi aj byt a bude dostavat este aj rentu. ..ha ha...stane sa z nej dobra mama ,mozno aj manzelka a ja koncim s pozeranim. .. 😠 😠 😠 Teraz ma zacat novy serial na Joj "dr Ema "tak uvidim co to bude. ...

gabika2001
3. sep 2014

ahojte, mne celkom stačí toto tu prečítať a zisťujem že o nič som zatiaľ neprišla 😀 keď to nepozerám, táto séria ma už nebaví 😠 😠 😠 len mi tu píšte že o čo som prišla pri "nepozeraní" 😀

ennynka
3. sep 2014

Dnes: Nina odchádza zo spoločnej domácnosti s Erikom a príde prespať k sestre. Napriek Evinmu naliehaniu, Nina odmietne prezradiť, čo sa vlastne medzi ňou a Erikom stalo. Eva ráno zisťuje, že Nina zmizla a panikári. Peter Evu upokojuje, aby nemyslela hneď na najhoršie.

Ivan prišiel Inge oznámiť svoje stanovisko. Stiahne žalobu, ale má podmienku. Inge mu prisľúbi čokoľvek, hoci netuší, o čo ide. Mirka sa stretne so Slávom, aby mu prezradila, že Ivan urobil voči Inge veľkorysé gesto. To by malo Sláva utvrdiť v tom, že nech už vyviedol čokoľvek, Ivan ho určite prijme.

Michal zasial do Rity pochybnosti, keď jej prezradil, že Martin sa s Erikom pobil. Rite je jasné, že šlo o Ninu. Rita navyše pristihne Martina pri telefonáte s Ninou a žiarli čoraz viac. Je len jediný spôsob, ako zistiť pravdu. Príde teda za Erikom, od ktorého sa dozvie jeho verziu pravdy. Erikove tvrdenia ju nenechajú ľahostajnou, preto vyhľadá penzión, v ktorom Erik Ninu s Martinom našiel.

labelo
autor
4. sep 2014

baby prosím Vás a kde zmizla tuším sa volá Sabinka? 😀 Eva taká matka roku a dala dieta niekomu cudziemu? 🙂

sari24
4. sep 2014

@labelo možno len nie je v záberoch momentálne 🙂

sari24
4. sep 2014

lebo minulý týždeň bola 🙂

ennynka
4. sep 2014

Dnes: Zoli si myslí, že Slávo prišiel, lebo chce kandidovať na generálneho riaditeľa. Slávo nemá silu povedať mu pravdu, preto sa mu jeho mylné závery ani nepokúsi vyvrátiť. Dedkovi oznámi, že do volieb v podniku zostane bývať doma. Zolimu je divné, že nejde prespať do Dášinho bytu. Slávo zaklame, že nechce byť u Dáši sám, radšej si vychutná ich spoločnosť. Dedko Zoli v tom samozrejme nevidí problém, naopak - je rád, že je konečne naspäť doma.

Rita a profesorka Luteránová sú staré známe. Rita sa jej prizná, kvôli čomu za ňou prišla. Žiarli totiž na Ninu. Adela Luteránová jej objasní udalosti zo svojho uhla pohľadu. Rita je posmelená k tomu, aby Martinovi dojímavo vyznala lásku...

Nina konečne Eve vysvetlí, aké problémy majú s Erikom. Eva nechce Erika brániť, ale Nina musí sama uznať, že Erik mal právo si myslieť, že ho Nina podvádza, ak mu zatajila skutočný dôvod stretnutí s Martinom. Nina sa však nedokáže preniesť cez to, ako ju urazil.

Peter sa od Evy dozvie o nedorozumení medzi Ninou a Erikom. Nemieni to nechať tak a príde Erika navštíviť. Erik svoj žiaľ utápa v alkohole. Peter mu povie, že Nina bola v penzióne kvôli dieťaťu. Erik pochopí, že zo seba urobil idiota a zničil si tým vzťah. Okamžite vyráža za Ninou, aby sa jej ospravedlnil. Erik vyzná Nine vo viniciach lásku. Odpustí mu Nina?

dorotka2013
4. sep 2014

@ln16 no podla mna ten brano dobre urobil ze sa s tou mirkou rozisiel...konecne niekto kto ma rozum!!! aj tak som nechapala co na nej vidi...aj ked by som bola radsej keby sa do serialu vratil on a nie mirka...ale co uz... 🙂

ln16
4. sep 2014

@dorotka2013 veď ani pre mňa neboli nejaký extra super párik 😀 tiež jeho mohli dať dokopy s niekým iným, no veru škoda že tam už hrať nebude....
@stastenka42 aj mna ivan naštval...tak za to všetko čo mu narobila zle tak on ešte stiahne žalobu a za hentakú podmienku? 🙄 som čakala, že jej aspoň povie že už nikdy neuvidí adama ale hento...ts 🙄 a inge "matka roka" ...a to jej vzdychanie k tomu ..."to mi nemooožeš urobiiiiť" 🙄 uplne trápna a mira jej to ešte žerie..

kafoditka
4. sep 2014

OMG!! Ta Studenkova vypada kons jak obluda! Oči až za ušami natiahnuté... Och, chcela stará mladou byť 😝 😖

ln16
4. sep 2014

kks to čo bolo že - Martin vezmeš si ma? 😀 😀 prvýkrát mi bolo Rity normálne ľúto 😀

labelo
autor
4. sep 2014

to bol zas dneska diel polka dielu stará roznerka a zoli a ten slavo jak male decko ešte horší po druhej reklame som to ani neprepla naspat,trapne... 😝

romana19
5. sep 2014

@dorotka2013 Mirka bola braňovi dobrá pokiaľ mal meravé nohy a nedokázal prejsť ani na vecko, psychicky ho podporila a ked sa vtáčik zotavil, mal dosť sily na to aby si kládol podmienky, aj takto sa dá na jeho rozhodnutie pozerať. ............. a čo na nej videl? možno charakter a ten by asi sotva mala zlatokopka z dediny vyštudovaná, či preštudovaná v bratislave, ale na tej by aspoň niečo videl??!

romana19
5. sep 2014

@kafoditka Zdena vyzerá adekvátne k svojmu veku, ale isté je, že chcela byť herečkou a tou aj je. 🙂 🙂