Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
@labelo no toto ako keby som ja písala...si ma toho ušetrila...ja neviem, každý tých dvoch starých vychvaluje, ze aky zlatý, sympaticky,bla bla bla... Ešte dedko Zoli dobre...ale ta všetečna, klebetna, Roznerova ma privádza do zúfalstva :(... Hrôza!!! A o Slavovi radšej pomlčím... Prečo mu toto robia?
V pondelok: Erik vyznáva Nine lásku, ale Nina mu nedokáže odpustiť pravdu, ktorú ich nedorozumenie odhalilo. Priznal sa jej, že to dieťa s ňou v skutočnosti nikdy nechcel mať. Nina mu povie, že robila všetko preto, aby mohla znova otehotnieť a vyzve ho, aby jej úprimne povedal, či to chce aj on. Erik jej nedokáže klamať... Ale na oplátku vyzve Ninu, aby si priznala, že v skutočnosti nikdy neprestala milovať Martina.
Martin je prekvapený, keď sa dozvie, že Rita s ním plánuje rodinu. Babke Anne sa ich zväzok nikdy veľmi nepozdával, ale Viera pred ňou Ritu bráni. Vie, že má Martina úprimne rada. No aj pre Vieru je to šok, keď sa dozvie, že tí dvaja chystajú svadbu.
Viola sa zdôverí Maxovi, že chce ako darček novú kuchyňu. Max funguje ako dvojitý agent - paktuje s Violou aj so Žigom. Dorota si všimne, že jej brat má pred nimi nejaké tajnosti a čoraz častejšie navštevuje ambulanciu. Získa podozrenie, že Max pred ňou tají nejakú vážnu chorobu.
Erik chce odísť z vinárstva. Prizná sa Petrovi, ako to medzi ním a Ninou dopadlo. Už viac nedokáže pracovať v jej blízkosti. Peter ale Erikovu výpoveď neprijme, má pre neho iné riešenie. Eva má pocit, že Nina sa vzdala vzťahu s Erikom veľmi ľahko, bojí sa, aby neurobila chybu. Nina sa dozvie, že Erik chce z Vínneho navždy odísť. Zmení to jej rozhodnutie?
Dnes: Nina sa dozvie, že Erik odchádza do Francúzska, nevyhnú sa bolestnej rozlúčke. Nine je ľúto, že Erikovi ublížila, no podľa nej bol ich vzťah chyba. Erika mrzí, že nedokázal byť mužom, ktorého by milovala. Keď sa Ivan dozvie o rozchode Erika a Niny, zostane znepokojený. Hlavne preto, že si dobre pamätá, ako Nina vystrájala po rozchode s Martinom...
Tibor reaguje na Mirkin hlas, stisne jej ruku. Michal sa teší z Tiborových pokrokov, už ani nedúfal, že sa raz preberie. Keď vidí, ako sa strýkovi pri Mirke polepšilo, navrhne jej, aby sa k nemu aj s Ingrid presťahovali.
Ivan navrhne na post generálneho riaditeľa Petra. Sláva sa dotkne, že otec o ňom ani na sekundu neuvažoval ako o kandidátovi. Nechtiac si vypočuje Ivanov rozhovor so Zolim, kde sa dozvie, čo si o ňom otec v skutočnosti myslí a veľmi ho to zabolí.
Anna s Vierou spracovávajú informáciu o Martinovej svadbe s Ritou. Babka sa v súkromí pokúsi prehovoriť Martinovi do duše. Naozaj je svadba s Ritou to, po čom túži? Nechce, aby opakoval tú istú chybu, ktorej sa už raz dopustil. Babka Martina šokuje správou o Nininom rozchode s Erikom. Rita s organizovaním zásnub nelení a príde o pomoc požiadať rovno Ninu...
To co ma dorka s vlasmi? Vylialo sa jej nieco žlté na ofinu?
Nina už štvrtú časť nosí tu istú bluzku 😝
A neviete co bude dalej?budu zasnuby?dufam ze martin nepride
@kafoditka bluzku sice ano...ale vzdy ma ine vlasy...
@dorotka2013 no to jej veľmi nepomôže 😀
@kafoditka hihi to asi nie...len ja si to vzdy uvedomim ked nieco ma byt akoze jeden rozhovor alebo jedna scena len ju strihnu a potom ma inak vlasy...ale to asi preto ze pri nine si kvoli jej uzasnemu hereckemu prejavu vsimam aj to co by som si inak nie... 🙂
ak niekto citate "moje" obsahy na vecer tak dnes asi nebude lebo im nejak blbne stranka...maju pridany na dnes obsah ale ako keby nemali lebo ked na to kliknem tak tam neni nic napisane,len cista stranka...
@dorotka2013 tak nad týmto som rozmýšlala aj ja, celkovo má hrozne vlasy kvalita aj farba chcelo by to riadnu zmenu 🙂
inak nechapem tu priblblu Markizu 😝 😝 😝 prečo ma uzamknute vysielanie vina na nete,namiesto toho aby boli radi,že ludia,ktorí nestihaju alebo nemaju možnost sledovat večer im sleduju video na nete,tak to zamknu,myslia si,že im niekto bude platit za taku kravinu????? 😀 ine ostatne televizie maju normalne serialy dostupne,ale čo sa čudujem tejto stupidnej televízii,okrem vina ju ani nezapnem a to vino už som tiež dva diely nevidela,čo ma to prestava bavit 😝
No čo baby, bude svadba Rity a Martina, či nebude ?? 😀 😎 ja myslím,že aj tak skonci Martin s Ninou 😝
@kafoditka nebude 😝 😀 matko zachranca sa uz nema ako realizovat pri rite,tak skor ci neskor presedla inde.najprv zachranoval alicu,potom ninu pred andrem,potom zas ritu pred baxom,teraz je zas na scene andre,tak treba ponovom ninu zahranovat...vdakabohu,ze je uz ero mimo hru.na ten jeho,znudeny,prihluply ,prepity ksicht sa uz nedalo pozerat.osobne by som vsak nakladla po prstoch scenaristom za to ako s burana a igora spravili uplne neschopnych dilinkov.cele trapne. a slavo je tiez hlupucka postavicka.podla mna sa herci musia a hlavu chytat ked im domov pride scenar a vidia co za hluposti pre ich postavy scenaristi zas nachystali.literarny kruzok zo zakladky by vymyslel lepsiu zapletku ako desat casti riesit farbu steny vo violinej kuchyni 😝
Dnes: Nina sa Martinovi a Rite dopredu ospravedlní za neúčasť na ich zásnubách. Aj babka Anna sa zdráha ísť na oslavu. Presviedča Martina, že s Ritou nikdy nebude skutočne šťastný.
Slávo potvrdí Petrovi, že sa bude uchádzať o post generálneho riaditeľa. Eva je z toho v rozpakoch. Obáva sa, že ak Slávo prehrá, jeho ego tým utrpí ešte viac. Peter navrhne, že sa kandidatúry dobrovoľne vzdá. Eva takéto riešenie odmieta. Ona ho určite podporí a zvyšok jej rodiny pravdepodobne tiež. Peter s Evou sa práve chystajú na Martinove zásnuby, keď sa dopočujú, že Slávo zrušil projekt, na ktorom Peter s Erikom tak dlho pracovali. Peter ide vybuchnúť od zlosti, lebo Slávo tým dostal podnik do poriadnych problémov.
Žigo Dorke potvrdí, že reštaurácia sa bude predávať. Dorota je šokovaná. Dohodnú sa, že Viole túto jóbovku neoznámia. Žigo rozmýšľa, ako by mohol reštauráciu pre Violu zachrániť. Zachar príde s perfektným riešením.
Nina vo viniciach nečakane stretáva Andrého, je v šoku. André sa Nine vyhráža a robí si nároky na vinice Dolinských aj na vinice vo Francúzsku. Martin sa od Drahušky dozvie, že Nina je s Andrém sama vo viniciach pri prameni. Bojí sa, že jej hrozí nejaké nebezpečenstvo, preto namiesto zásnub zamieri ku prameňu, no Nina tam nie je...
@bobocka tiež súhlasím...neviem o co tým scenáristov ide ale postupne urobia z každej dobrej postavy uboziaka...Slavo, buran, Igor..., chirurg Michal úplne stratil svoju rozhodnosť, Inge - z intriganky je chudera, Braňo - invalid, Martin úplne pod papučou, ešte aj o ruku požiadajú jeho..., mafián - v kóme, Max - bohatý, nezávislý zostane vo vínnom a rieši úplne hovadiny...
A inak,tiez by som si pozrela restauracnu kuchynu zeleno-ruzovej farby 😀 a este aj otapetovanu...🙂 🙂
som to vravela,ze svadba s ritou nebude taka priamociara,ak vobec 😝 uz sa cmagaju holubkovia 😀 😀 😀 v realnom zivote by som takeho chlapa ako je martin poslala do ....piiip.... na karin sa vykaslal koli nine,na ninu sa vykaslal koli alici,potom zas hybaj naspat k nine.po case prisla utlacana rita,tak sa vykaslal na ninu a hybaj ho k rite.teraz zrazu babka roznerka povie par viet a martinko zas zneistie a pre istotu sa chce vratit do starych zabehnutych kolaji s ninou...to chlapca po sebe nechava strasnu spust.nerozhodny spasitel vsetkych zivotom skusanych zien to je 😝 keby ho nehral duro loj,tak by som mala na neho riadnu penu.esteze duri je taky sympatak a celu nechsopnu postavu martina roznera zachranuje svojou vlastnou charizmou.
Vie niekto, co sa bude diat v pondelok?
@janci27 V pondelok: Peter považuje Slávove konanie za podraz. Slávo sa zase cíti dotknutý, že sú všetky jeho rozhodnutia spochybňované. Peter vymenuje Slávovi, čo všetko pokašľal. Vyhodí mu na oči, že jeho prešľap bude stáť firmu nemalé peniaze.
Nina po bozku precitne a prehlási, že to bola chyba. Podľa Martina je toho medzi nimi veľa nevypovedaného. Martin sa na návšteve u Niny zdrží napriek tomu, že Rita ho čaká na mieste zásnub. Pred Ritou sa vyhovorí na pacienta. Ninu mrzí, že kvôli nej musel klamať. Viera sa snaží Ritu povzbudiť. Lenže Martin sa od Niny nevracia. Je to ich posledné zbohom alebo nový začiatok vzťahu?
Michal sa od Rity dozvie o zmarených zásnubách a prichádza ju utešiť. Ako sa zachová Rita?
Podla mna je uplne naivne aj od Niny ze chlap co ju podvedie tak sa k nemu vrati s pocitom aky je on vynimocny chlap..ze sa dokaze bavit s Ritou ktora vyslovene Martina Nine ukradla. Myslim ze ziarlivost Niny vtedy bola na spravnom mieste...to je len cire chrapunstvo zo strany Martina a Rity. Je pravda ze medzi nim a Ninou aj citim tu iskru ale uz takeho chlapa by som mohla i s prepacenim ogrcat a nie za donho znova zamilovat 😅
Proste scenaristi pokazili vsetko co mohli a vidno ten nasilny skok a snahu o to ako dat tych dvoch dohromady hoci to vyzera smiesne 😀. Mali ich nechat spolu..nejake konflikty vytvorit ako v kazdom vztahu..bez nevery jeden ten rozchod nech to je kus napinave a to by aj stacilo :D
Igor a Zigo ma strasne hnevali tym ako sa snazili presadit ten trapny nazor ze zabudnut na narodeniny svojej manzelky je uplne normalne a ani kus si priznat chybu
@sari24 v realnom zivote by vzdelana zena,ktora ma velmi fajn pracu a je v podstate zabezpecena, len velmi tazko rozmyslala nad vztahom s clovekom,ktory s nou najprv podvadzal svoju snubenicu,potom s nou tvoril par ,ale len dovtedy kym si zo solidarity nezobral za manzelku byvalu partnerku a priatelku.nakoniec mu to aj tak nejak odpustila,pre pokoj v rodine sa vsak vydala za ineho.obaja sa rozviedli a dali sa dokopy a zrazu mlady pan tesne pred svadbou presedlal na inu zenu,ktoru si ma teraz brat,ale nakoniec asi nezoberie,lebo stale rozmysla nad uz asi stym navratom k slecne vinarke.martinko bol za tri serie zasnubeny 4x ak dobre pocitam.pokial chce nina stabilitu a istotu do zivota,tak jedine s nim 😀 😀 😀
dávno som sem nenakukla ... len kukám a nemám slov .. všetko zle, žiadna realita ... ale i tak pozerám...
Dnes: Nina a Martin sa lúčia, Nina ho prosí, aby bol šťastný. Martin nemôže prestať na Ninu myslieť. Nina si ide myšlienky utriediť na prechádzke s doktorkou Luteránovou. Zdôverí sa jej, že najradšej by Martina mala pri sebe, ale poslala ho za Ritou, lebo tak je to správne. Adela chce vedieť, či sa Nina Martinovi priznala, že ho miluje.
Ingrid majú prepustiť z nemocnice a odviesť na liečenie. Inge má k Mirke jednu veľkú prosbu. Predtým, než nastúpi na liečenie, by ešte chcela posledný krát objať svojho syna. Mirka sa u Zoliho za Inge prihovára, no Zoli je neoblomný. Nemôže Adamka pustiť za Inge kvôli sľubu, ktorý dal Ivanovi. Mirka sa so svojimi starosťami zdôveruje Tibimu, ten sa prebúdza.
Ivan sa od Igora dozvedel o Slávových móresoch, snaží sa mu otcovsky dohovoriť, no Slávo sa vzpiera. Je k otcovi arogantný, preto sa Ivan musí uchýliť k nepríjemnému riešeniu.
Michal prišiel za Ritou práve v čase, keď jej sestrička odovzdá poštu od kuriéra. Je to obálka s kompromitujúcimi fotkami, po ktorých sa Rita zrúti.

@ln16 Rita je živý príklad modernej ženy, načo čakať, ponúkne sa aj sama a ak ju odmietne partner, určite si to v hlave nejak odôvodní, ale určite ju to neodradí od toho, aby po boku žili ako partner a partnerka a po dvoch deťoch a xx rokoch začne uvažovať na pointe jeho zaváhania, resp.odmietnutia. Viď realita každodenná. 🙂 🙂