Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
Dnes: Mirka oddelí zúrivú Inge od Tibora. Inge sa zamkne vo svojej izbe a vysype na posteľ všetky svoje lieky. S bezprízorným výrazom na tvári sa prehrabúva v tabletkách. Mirka obviní Tibora, že Inge ublížil, ale Tibor si myslí úplný opak.
Podľa Jorikových informácií za Andrém stojí Tibor Oláh. Erikovi nie je jasné, ako mohol Andrého kontaktovať, keď je v kóme. Jorík Erikovi zistí, že Tibor sa z kómy prebral, tak sa ho Erik rozhodne navštíviť. Pri kaštieli natrafí na Mirku a tá mu dá pocítiť svoj hnev za to, čo vyviedol Nine.
Zdá sa, že zlodejom je naozaj Slávo, začne ho podozrievať aj Peter. No Ivan si za synom stojí. Má tušenie, kto mohol peniaze ukradnúť, lenže Robo má nepriestrelné alibi. Družstevníci stratia akúkoľvek dôveru v Sláva.
André živí medzi vinármi podozrenie voči Dolinským a Roznerovcom a postupne ich začína manipulovať k predaju. Nina predpokladá, že za diskreditáciu Sláva sú zodpovední André s Erikom. Erik príde za Ninou, aby jej povedal pravdu.
V pondelok: Erik presviedča Ninu, aby ho nezažalovala. Vysvetlí jej, že jeho plán je usvedčiť Andrého. Erik tvrdí, že za Andrém stojí Tibor Oláh. Nina jeho dohadom neverí, Erik ju prosí o šancu, aby jej to mohol dokázať. Nina stále váha, či má na Erika trestné oznámenie podať. Martin ju presviedča, že je to najlepšie možné riešenie.
Peter vybuchne na Sláva. Ľutuje, že mu zveril funkciu predsedu družstva. Slávo je na dne. Drahuša má výčitky, že Sláva zahnala do úzkych. Veď vďaka nemu dostala prácu v podniku. Eva žiada Petra, aby sa Slávovi ospravedlnil, ale Peter namieta, že sa mu nemá za čo ospravedlňovať. Eva s Petrom sa kvôli Slávovi pohádajú.
Dorota sa od mamy dozvie, že Žigo predal ich auto za päťsto eur. Váňa zachraňuje Burana pred kolapsom a dopraví ho domov. Zverí ho do rúk Violy s podozrením na infarkt. Dorka sa čuduje, prečo ho Váňa nezobral do nemocnice, lenže Žigo mu to zakázal.
Robo navštívi Evu akurát v čase, keď je naštvaná na Petra. Eva v slabej chvíli prosí Roba, aby pomohol Slávovi. Slávo sa upije na mol a odpadne vo vinohradoch. Roško ani ostatní vinári mu nepomôžu, myslia si, že len spí. Keď sa to dozvie Robo, ide Sláva hľadať do vinohradov. Stihne prísť včas?
ja aj tak nechapem ako moze Nina zalovat Erika za krivu vypoved ked na sude este nesvedcil :o. Ved mali len stretnutie s pravnikom v kancli a ved zalovat mozu len za krivu vypoved pred sudom nie? a ten sa neudial ci?
Dnes: Eva s Petrom sa hádajú kvôli Slávovi, preruší ich telefonát, že Slávo je na urgente. Celá rodina sa v strachu ponáhľa do nemocnice. Martin ich informuje, že Slávo je na detoxe, môže mu ísť o život. Robo previnilo počúva, ako sa Peter bičuje za Slávov stav. Robo si uvedomí, že zradil najlepšieho kamaráta, zrúti sa z toho. Vyhľadá Andrého a vyhráža sa mu, že nedodržal dohodu.
Ivan ponúka Andrému pozemky na výmenu. André odmieta, tvrdí, že mu ide predovšetkým o pomstu. Nina povie Erikovi, že na neho nepodala žalobu. Keď sa Nina dozvie, že André odmietol otcov návrh, začína veriť, že Erikovo podozrenie bolo pravdivé.
Inge žiada Mirku, aby sa z kaštieľa odsťahovali. Mirka pred Tiborom prizná, že má inú predstavu o svojej budúcnosti než Inge. Nechce celý život bývať so strechou. Dúfala, že raz bude mať rodinu a deti. Mirka rozoberá s Tiborom rozchod s Braňom. Tibor si myslí, že by sa o tom mali ešte raz porozprávať. Inge tlačí Mirku, aby si šli obzrieť výhodnú ponuku 1-izbového bytu. Mirka sa nechá uprosiť, no v kaštieli sa zjaví Braňova mama.
Dnes: Robo vyčíta Andrému, že Slávo je v nemocnici. Sľúbil mu predsa, že Slávovi sa nič nestane. Robo sa vyhráža, že všetko povie, už nemá čo stratiť. André musí kvôli Robovi volať Veľkému. Robo sa rozhodne Andrého sledovať. Je svedkom toho, ako André zamieri do kaštieľa, kde býva Tibor Oláh. Robo si vypočuje, čo s ním Veľký zamýšľa urobiť a je v šoku.
Inge prisľúbi, že Mirke odovzdá odkaz od Silvie. Tibor vidí, že Inge zase myslí len na seba, dohovorí jej, aby neničila Mirke život. Inge odmieta prísť o jedinú blízku osobu. Tibor vysvetlí Inge, že nesmie zabúdať na Adamka. Vyzná sa jej zo straty svojej dcéry Júlie. Za Tiborom do kaštieľa príde Erik.
Martin sľúbi svojmu detskému pacientovi, že za ním môže prísť jeho mamička, no Rita to zamietne. Martin Ritu obviní z pomsty. Rita mu naopak vyčíta, že sa počas nočnej viac staral o opitého Sláva ako o svojich pacientov. Martin už nevládze znášať Ritinu šikanu. Má pre Ninu novinku týkajúcu sa ich budúcnosti.
@dm1 podľa mna oni myslia tu prvú výpoveď, na základe ktorej bol Andre v base...vtedy Erik svedčil, kedže bol s Ninou, teraz to odmietol potvrdiť...
@dorotka2013 sak ale to nie je kriva vypoved predsa :o. ved oni ho chcu udat ze nehovori pravdu a vtedy pravdu hovoril
@dm1 no celé je to divne...podľa mna to tiež velmi nedáva zmysel...ale asi uz nevedia co by vymysleli 🙂
Sem tam si pozriem nejaký diel tohoto stupídneho seriálu.Má tú výhodu,že aj keď nevidíš 10 dielov veľmi rýchlo sa dostaneš do obrazu.Mám dosť životných skúseností,a aj z hľadiska profesie viem ohodnotiť totálne nezmysly, ktoré sa v tomto seriály vyskytujú.Pobavený som hlavne na tom ako sa baby na tomto "diskusnom fóre" do toho smrteľne zažrali.(Asi nemajú dosť svojich problémov).Ale nie o tom som chcel hovoriť.Prvýkrát som sa vážne zamyslel nad Slávovými prúsermi.KTO VLASTNE ZA TO MôŽE, že Slávo takto dopadol?Je to vec výchovy.Rodina ho vychovávala presne tak ako Ninku.Chodiť okolo po špičkách,čakať kedy si prdne,či grgne,aby sa nebodaj nestalo nešťastie či tragédia,neustále velebenie..atd. čiže výchova v sklenníku bez možnosti poskytnúť jedincovi náležitú autonómiu pre jeho osobný rozvoj a získanie patričného sebavedomia.Jednoducho povedané prípravu pre normálny a zodpovedný život.A čo sa týka právnych záležitostí...ani nemá zmysel sa k tomu vyjadrovať.Tento seriál je výhrad 😝 ne zameraný iba na udržanie vysokej sledovanosti.Nepobaví,nepoučí,iba napína z jedného dielu na druhý.Čo sa týka mňa aspoň v tomto poslednom plní svoj účel.Z tých naivných a "rádoby oduševnených" a "rany osuduspôsobujúcich zápletiek" mi napína žalúdok.Jasné že to nemusím pozerať, ale úroveň zábavných relácií Markýzy padá a padá a padá.
Tak čo viťúzi z telerána, predstavíte nám už konečne tých geniálnych autorov scenára?
Dnes: Martin sa Nine zdôverí, že dostal ponuku rozbehnúť pediatriu v nemocnici v Sarajeve. Nina sa zdráha odísť, no Martin ju presviedča, že obaja potrebujú odstup od vecí, ktoré sa im tu dejú. Nina to považuje za útek. Nechce opustiť rodinu, keď ju potrebuje. Martin si myslí, že svojej rodine v tejto situácii nedokáže pomôcť a za tri mesiace ich pobytu v Sarajeve aspoň získa odstup.
Dorota zistila, že Buranovský má chorobný strach z lekárov a preto nebol na prehliadke viac než dvadsať rokov. Rozhodne sa, že Žiga k prehliadke nejako zmanipuluje a už aj vie ako. Využije na to Igora.
Anna a Zoli chcú dať Vieru a Ivana dokopy. Kým Zoli zbehne Adamkovi po čaj, Dolinských navštívi Inge, ktorá nachádza Adamka samého. Vezme ho do náručia a prihovára sa mu. Keď ju takto nájde dedko Zoli, bez milosti ju vyhodí. Inge mu nedokáže vysvetliť, že Adamkovi nechcela ublížiť.
André je trochu zmätený z Michalových zámerov ohľadne Roba. Karin radí Andrému poslúchať, ak nechce dopadnúť ako človek na jedno použitie. André má strach, že aj on by sa mohol Veľkému znepáčiť a skončiť ako Robo.
Robo navštívi Dolinských v panickom záchvate, doma však nachádza len Ninu. Prizná sa jej, že to on zradil Sláva, hoci to hlboko oľutoval. Teraz mu idú po krku. Nina pochopí, že Erik neklamal a rozhodne sa okamžite konať.
V pondelok: Inge sa obáva, že jej Ivan prišiel niečo vyčítať, no on sa chce dohodnúť. Ak mu dokáže, že sa naozaj zmenila, prehodnotí svoj názor na jej stretávanie sa s Adamkom.
Erik si neželá, aby Nina navštívila Tibora Oláha. Nechce ju vystaviť nebezpečenstvu. Presvedčí ju, aby záležitosti okolo Oláha nechala na neho. Podľa Erika bude rozumnejšie, keď Nina odcestuje s Martinom, tam bude v bezpečí. Viere sa nepáči, že Martin s Ninou utekajú do Sarajeva. Martin argumentuje, že to nie je útek, ale pravdu o Ritinej šikane pred mamou zatají.
Tibor dáva Inge radu, aby začala pracovať a vzchopila sa. Inge je nešťastná, keď vidí, že Mirka sa stále trápi kvôli Braňovi a dohodne si stretnutie so Silviou.
Aj keď plán s Robom nevyšiel, Michal sa chladnokrvne chystá na ďalší krok. Eva s Petrom sa zháňajú po Robovi, pravdu pozná iba Nina, no nechce sestru znepokojovať, preto skutočný dôvod Robovho náhleho odchodu zatají.
Martin príde vysvetliť Rite, prečo musí z nemocnice odísť. Rita ho odmieta pustiť. Martin ju presvedčí, že to bude lepšie pre nich oboch. Rita by konečne mala spraviť za ich vzťahom hrubú čiaru a začať sa tešiť z Michala. Martin Rite neverí jej pomstychtivosť, pozná jej lepšiu stránku. Obmäkčia jeho slová Ritu?
Dnes: Po tom, čo sa Inge priznala Braňovej mame s klamstvom, navštívi Silvia Mirku v kaštieli. Mirka je jej prítomnosťou zaskočená. Silvia ju prosí, aby sa vrátila do Kanady. Mrzí ju, že v minulosti ich vzťahu s Braňom príliš nepriala. Mirku to k Braňovi ťahá, no zdráha sa opustiť sestru a Tibora. Inge Mirku presvedčí, že o Tibora sa dokáže postarať aj ona.
Michal chce od Karin, aby zohnala človeka, čo rozkóduje vec z Baxovej skrinky. Michal poverí Karin, aby pomohla Andrému s článkom namierenému proti Ivanovi. Jorik donesie Erikovi vec, za ktorú mu zaplatil. Ale varuje ho - ak mu na to Oláhovci prídu, je mŕtvy. Erik sa rozhodne zariskovať. Vezme si od Jorika to, na čo ho najal a pokúsi sa dostať k Tiborovi.
Nina sa snaží dostať k Tiborovi, Mirka jej v tom pomôže. Tibora jej návšteva poteší. Presviedča ju, že s podsvetím naozaj skončil, no Nina pochybuje. Oznámi Martinovi, že s ním do Sarajeva nemôže odcestovať. Je odhodlaná zachrániť rodinu. Ako sa rozhodne Martin? Vycestuje aj bez Niny alebo sa ponuky zriekne?
Dnes: Erik sa vydesí, keď zistí, že Nina prišla od Tibora vyzvedať o Simonettovi. Tibor povie Nine a Erikovi, že s mafiou už nemá nič spoločné, no Nina jeho bezúhonnosti neverí. Za bránami kaštieľa Erik vyčíta Nine, že pokazila jeho plán. Aby ju ochránil, musel sa vzdať nápadu, ako Tibora usvedčiť. Ninu to zamrzí.
Ivan sa dozvie o očierňujúcom článku, ktorý o ňom uverejnil Mráz. Viera bráni Ivana pred spoluobčanmi.
Tibor Inge presvedčí, aby ho vzala von. Na prechádzke náhodne stretávajú naštvanú Ninu, ktorá sa neovládne a na Tibora vybuchne. Obviní ho, že sa spolčil s Andrém. Šokovaná Nina sa beží priznať Erikovi v obave o svoje bezpečie. Michal sa od Inge dozvie, že Nina jeho skutky pripisuje strýkovi.
Michal testuje Ritinu dôveru. Keď v skúške obstojí, rozhodne sa ju požiadať o ruku. Čo na to Rita?
Aj ked clanok je starsi- http://www.pluska.sk/zena/celebrity/preco-krist...
Haaaaaalooooo, to čo vlastne ten Miško Oláh tam vystrája ? :D Lebo ja to pozerám zbežne a som fakt vedľa, jak tá jedľa :D
Dnes: Michal postupne manipuluje Ninu, aby zistil, čo potrebuje. Nakydá pred ňou na Tibora a obviní ho zo straty svojich rodičov, čím zahrá Nine na city. Príbehom o rodičoch sa mu podarí získať Nininu dôveru. Michal sa zdôverí Andrému, ako chce dostať Ninu a Erika pod kontrolu. Prizná, že Erika podcenil.
Karin má pre Michala dobré správy - vec zo skrinky je rozkódovaná. Michal má konečne v rukách tromf, ktorým môže vydierať Petra. Ihneď poverí Andrého touto úlohou.
Napriek tomu, že Michalovi sa Ninu podarí presvedčiť, že je na ich strane, Erik mu nedôveruje a dáva Jorikovi za úlohu preklepnúť ho.
Viera je vďaka Ivanovi opäť plná života a rodina sa z toho teší. Viera však má výčitky svedomia a príde sa vyplakať na Stanov hrob. Čo Vieru v skutočnosti trápi?
to uz je aka telenovela to vincisko 😀 nepozeram od zaciatku tejto serie - pozrela som len prvy diel a povedala som si, ze ma nikto nedonuti pozerat tuto zlataninu.... a vidim, ze robim dobre 😀 ved to je strasne, co este nevymyslia... a to si len obcas precitam nejaky ten obsah z nasledujucej casti - ani uputavky nepozeram, nakolko markiza u nas nefici.....
Pane na nebi, kto píše taký stupídny scenár, už sa na to nedá pozerať, tráápne zápletky, a tým pádom z toho vyjde trápne aj nina a všetci naokolo
lezie mi dej každého noveho dielu na nervy.....
moze byt postava niny taka blba???!!! 🤐
@chikitka presne to som chcela napísať 🙂... Všetko vykvaka neznámemu človeku uprostred noci, zavedie ho za Erikom a keď odíde tak sa pýta či mu môžu veriť??? To je snáď zlý vtip...
Ahojte zienky, co bolo dnes vo vine?Dakujem 🙂
@penelope2066 písala to @ennynka kúsok vyššie... 🙂
@chikitka
@dorotka2013 inak Nina je tam dobre padnuta na hlavu ,toto by snad človek pri zdravom rozume nikdy neurobil ale no nechame sa prekvapit. Som zvedava čo zistila Luteranova o tom Michalovy? 😝
@babulka82 ja som to vcera kukala a normalne som sa rozculovala, stary sedel na nete a ja mu rozcarovane kazdu chvilu oznamujem ze ta nina je normalne piiiiip! az ma z toho v zadku stipalo! som mu povedala ze keby som mala niekedy smerovat k takejto naivite a blbosti, nech ma radsej opusti 😀 😀 😀 to som fakt zvedava jak toto dopadne!

@bobocka no máš pravdu, ešte aj ten úver ... hotová katastrofa ... ale tak aj vdaka nám majú sledovanosť ... aj ked u mňa je to skôr ako zvuková kulisa pri varení ... ale nedá mi to nepočúvať a nenadávať ...