Búrlivé víno
všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖
No mne tam nesedí Kobielsky a nie kvôli paneláku, lebo ako herec je dobrý a je mi jedno či hrá hlúpeho Kubka alebo citového mrzáka. Skôr ide o to, že je to umelé. Tie dialógy medzi nim a Kuxovou (Lýdiou). Také na štýl telenovely. Aj to ako sa rozprával s Evou...no neviem kto v reálnom živote používa same klišoidne výrazy.
Autonehoda úplne zle urobená. Narazia do stromu. Poriadne ani plech pokrivený na aute. Všetci opretí, zavreté oči...a zrazu má auto vybuchnuť?....
Ešte kým tam bol Marián Mitaš, tak síce aj tak sprostosť, ale malo to grády vdaka jeho hereckému výkonu. Ale teraz je to nič len nuda.
Presne to chodenie v lodičkách po byte, hlavne Inge. Vždy košielky, kravaty a obleky...čítala som raz rozhovor s Jurajom Lojom, ktorý hovoril, že mu viac chýba to, aby Martin Rozner nosil aj tričká nejaké...
Svadba akože civilný sobáš - áno Dolinský je primátor a on samozrejme oddal svoju dcéru. Jeho reč skrátená na dve vety a potom Nina hádže kyticu - to sa nerobí počas hostiny niekedy oveľa neskôr večer?
Vidno, že to píšu štyri baby. Si sadnu ku káve a začnú sa rozprávať o ich príbehu. Potom to aj tak vyzerá.
Samozrejme nikto ma to nenúti pozerať, ale dajme tomu, že si pozriem a to je taká moja menšia recenzia...
@mamartinka hned som di myslela ze umru ti dvaja mladi a Jurko to prezije... Urcite nebude mat nikoho ineho a zostane u Niny s Martinom 🙂...
@dorotka2013 objavi sa jurkova biologicka mama a bude robit problemy.... nekonecna saga.... stale nove a nove zapletky... nic nemoze byt harmonicke a bez problemov.....
@katy2 coze??? a to nie je ich syn? nepostrehla som zeby spominali adopciu...no boze, tak to teda bude!!! 🙂
niekde na FB som citala uputavku na novu postavu - biologicku matku Jurka.... nepozeram BV, nebavi ma to uz hodne dlho, ale obcas mrknem dikusie, kam sa dej posuva.... 😝
Dievčence prosím je nejaká téma alebo skupinka na ten nový seriál divoké kone ? dala som si vyhľadať vo vyhľadávači na fóre ale nič mi nenašlo 😒 Ja som nadšená konečne niečo nové / novšie 😅 dúfam že to nebudú pretkávať stále viac a viac milostnými zápletkami ako v BV to už nesledujem veľmi dávno no sem chodím čítaš čo nové sa tam deje 😀 ďakujem
tento seriál sledujem od začiatku, aj do diskusie sa občas zapájam s vami alebo ju sledujem očami...
ale ako bola nina s martinom v parizi a ako ukazovali tie ulicky a ich len kdesi v kaviarni v hornej-dolnej - proste out off reality - urcite nie pariz...neviem strasne to zacian byt trapne...
zacala som pozerat divoke kone ak tema je pridam sa....
založte 🙂
Tak to som nevedela ze z francuzska sa neda dostat na slovensko inac ako letecky 😠 😠 scenaristky asi nevedia ze existuje aj vlakova a autobusova doprava...ach boze.... 😠
@stastenka42 sak to tam spominali ale vzhladom na strajk boli preplnene cesty a kolony a vlaky vypredane ci ako
@dm1 @stastenka42 ano,spominali to ze autom ci ako by sa tiez mohli dostat ale vzapäti povedali ze plno inych ludi tak pojde tak ze budu preplnene cesty...ze by to aj tak asi nestihli...
To som nepostrehla, lebo prepinam medzi tym na divoke kone 🙂
@bublinkajasminka @mana85 aj mne sa pacia kone 🙂 Aspon to ma zatial rychly spad, je tam aj celkom dost novych tvari ale zaroven aj znami herci. Dost ma to chytilo 😉
Dnes: Peter vypovedá pred policajným vyšetrovateľom a chce prijať svoju vinu. Vyšetrovateľ Lieskovský zisťuje, že Peter si nič nepamätá, ani svedkov, ktorí volali záchranku.
Eva sa od Martina dozvie, že Jurkov stav je vážnejší ako povedal Petrovi - Jurko nemusí operáciu prežiť. Primár Timko ubezpečí Martina, že Peter je v poriadku a môže v najbližšej dobe opustiť nemocnicu. Rodina sa dohodne, že Peter sa o stave chlapčeka zatiaľ nič nedozvie.
Lýdia zisťuje, že sa v noci kúsok od kaštieľa stala nehoda a v havarovanom aute sedel aj Peter Rozner, ktorý nehodu prežil. Karol v panike uteká za Petrom do nemocnice. Pred Evou sa tvári, že jej chce byť oporou, no v skutočnosti prišiel vyzvedať, na čo všetko si z tej noci Peter spomína. Eva mu v zúfalstve oznámi, že Petrovi hrozí väzenie.
Nina a Martin pátrajú po jedinej Jurkovej príbuznej - Vilovej mame. Martin si ešte zo školy pamätá, že pani Vagačová trpela Alzheimerom a zrejme sa za tie roky jej stav zhoršil. Je možné, že ani nebude vnímať, čo sa stalo. Jurkov stav sa zhorší, Martin s Ritou ho musia znovu operovať, tak sa Nina za pani Vagačovou vyberie sama. Ako príjme správu o smrti svojho syna?
@ennynka a zajtra?
@petkovadanuska23 Dnes: Nina prezradí Martinovi, čo sa dozvedela od Vilovej mamy. Pani Vagačová trvala na tom, že Danka nie je skutočná Jurkova mama. Martinovi pripadá myšlienka, že by si Vagačovci Jurka adoptovali, absurdná. Napriek tomu Nine sľúbi, že to preverí.
Martin vyhľadá jedného zo svojich bývalých spolužiakov. Od Šaňa sa dozvie, že Vilo Danku naozaj podviedol – s ich spolužiačkou Naďou, ktorá v treťom ročníku prerušila štúdium a bez stopy zmizla. Čo ak vtedy čakala Vilove dieťa?
Karol sa teší, že sa vďaka Petrovmu možnému uväzneniu dostane bližšie k Eve. Vyšetrovateľ Lieskovský má pre Petra dobré správy – nehodu nezavinil a zachránil Jurkovi život. Lieskovský musí ešte raz vypočuť svedkov, aby mu popísali auto vodiča, ktorý ušiel z miesta činu. Peter sa poteší, že je nevinný a nalieha na políciu, aby toho chlapa chytili. Polícia začne preverovať dezén pneumatík všetkých podozrivých áut vo Vínnom a za týmto účelom navštívi aj Kramera. Na povrch vyplávajú nové skutočnosti z osudnej noci.
Prosim ak toto čita niekto z markizy tak prosim ukončite burlive vino neda sa to kukat prosim. 🙂
PS: Je to sračka a či dalej vatšia.
A nebude nahodou Jurko Martinov nakoniec?
@petkovadanuska23 už to tak strelene zamotávajú, že je všetko možné 😀
V utorok: Peter je šokovaný informáciou, že polícia nemá žiadneho podozrivého. Ešte viac ho naštve, že vyšetrovanie bude pokračovať len ak sa objavia nejaké nové skutočnosti. Peter odmieta čakať a rozhodne sa o pomoc požiadať Kramera. Chce, aby využil svoje konexie a zaintervenoval na vyšších miestach, aby nehodu poriadne prešetrili. Peter netuší, že sa práve rozpráva s osobou, ktorú hľadá - skutočným vinníkom nehody. Karol mu prisľúbi pomoc a v šoku sa dozvedá, že existujú aj svedkovia nehody.
Lýdia sa ide ospravedlniť Slávovi za incident, no Slávo ju nechtiac urazí. Kvôli Lýdiinej návšteve Slávo zabudne odvolať kľúčového klienta vinárstva, s ktorým mal rokovať Peter. Úlohy sa nakoniec zhostí Eva, ale stretnutie nedopadne podľa očakávaní...
Za Martinom do ordinácie zavíta Naďa Ráczová. Martin jej povie smutnú správu o Vagačovcoch a dodá, že by si s Ninou Jurka radi adoptovali. Naďa netuší, prečo jej o tom hovorí, tak sa jej Martin priamo spýta, či je Jurkovou biologickou matkou.
@petkovadanuska23 prečo Martinov? Veď ten Vilo je jeho otec, len mama nebola Danka ale ta druha, ta Naďa...
@dorotka2013 No ved prave... mne to napadlo ked davali tu ukazku s minulosti ako boli na tom promocnom vecierku a ona lakala Vila aby s nou isiel do postele ze s jednym teraz bola a ten za vela nestal... tak ja si myslim ze ten druhy s kym vtedy spala bude Martin...
@petkovadanuska23 presne to isté napadlo aj mňa 😀 alebo otec ešte nebude istý. Lebo podľa toho, čo zatiaľ bolo, tak tá Naďa súložila prvú ligu...
@petkovadanuska23 ahaaaa... no mna to nenapadlo, ale uz je vsetko tak zamotane ze by som sa necudovala keby to tak dopadlo...naco inak by to tam inak davali? vsak? ved mohla ta Nada len zvadzat Vila bez toho ze pred tym s niekym spala...ale zas ked to Martinovi rozpraval ten spoluziak tak by ho to nenapadlo?
Dnes: Eve odstúpil od zmluvy kľúčový klient, poháda sa preto so Slávom. Eva mu vyčíta, že stretnutie nepreložil na iný termín, ako sa dohodli. No Eva si zaumieni napraviť všetko čo pokazila a vyberie sa za klientmi sama s novým návrhom. Keď sa Slávo dozvie, čo Eva podnikla na vlastnú päsť, okamžite zalarmuje Petra.
Naďa Radovi porozpráva, ako s Vilom otehotnela. Rado chce vedieť, prečo si žena ako Naďa dieťa nechala. Naďa prizná, že chcela ísť na potrat, ale pobožná Danka ju presvedčila, aby si ho nechala a dala ho jej a Vilovi na adopciu. Naďa to však nespravila zadarmo...
Eva cíti potrebu uzavrieť veci z minulosti medzi ňou a Karolom, preto ho navštívi v kaštieli. Ospravedlní sa mu za seba aj za otca. Karol sa tvári, že sa nehnevá a ďakuje jej, že sa vďaka nim postavil na vlastné nohy. Lýdia je svedkom toho, ako Karol Eve dvorí a prizná jej, že ona vždy bola jeho osudovou ženou. Stretnutie s Evou Kramerom poriadne zamáva, preto sa rozhodne Vavrovi rozpovedať, čo sa pred rokmi medzi ním a Evou stalo.

@cacianka Presne tak. Dobre vravíš.