icon

Búrlivé víno

labelo
1. jan 2013

všetci nezamestaní z Ordinácie 😀 ,ktorých nemali kam vopchat v seriali Horuca krv ...zatial nič moc 😖

labelo
autor
7. jún 2015

@dorotka2013 presne ked so to precitala,tak už viem, že nebudem kukat 😀 stačí mi Mitaš a ešte tento blb 😀 a z tej pociskovej zase urobia riadnu kravu 😀 som zvedava čo ten mitas vyvedie karinke

dorotka2013
7. jún 2015

@labelo este aby to nebolo tak ze karinka ukaze jemu... 🙂 tiez som zvedava...

labelo
autor
7. jún 2015

@dorotka2013 no jak som videla ukazku ako stoja nad tou priepastou a ten mitasov ksicht 😀 ,tak myslim ze ju postrci, aby spadla

dorotka2013
7. jún 2015

@labelo to som este nevidela...skoda, dufala som ze by konecne mohol najst rovnocenneho supera...karin by na to mala ;)

labelo
autor
8. jún 2015

@dorotka2013 tak mi dnes kolegynka,ktra vie obsahy prezradila,že ju mitas zhodi, budu ju hladat a najdu ju mrtvu

frederikal
8. jún 2015

to su mi teda veci co sa tu clovek dozvie :P

dorotka2013
8. jún 2015

@labelo vazne? a co sa jej tak rychlo zbavili? inak mi aj bolo podozrive ze nanho tak vybafla to tehotenstvo...vzdy vsetko natahuju a toto zrazu...

labelo
autor
8. jún 2015

@dorotka2013 tak už to bude končit musia sa ich nejako pozbavovat 😀 teraz sa odprace Kramer s rodinou do zahraničia a postupne sa to bude preriedovat,ale zase po prázdninách tam idu strčit toho maštalira,tak neviem 😀

trogir
9. jún 2015

Je to strasna stupidita co uraza divaka. Ked to zacalo, tak som to pozerala ako uspavaci sladky prostriedok. Ale co za mutaciu z toho urobili...aspon som sa preorientovala na zmysluplnejsie kanaly.

tynamartina
9. jún 2015

Inak Martin s Ninou sú najohrozenejší pár sveta, veď toľký ich už chceli rozdeliť. A teraz ešte aj Maštalír, No keby zrátam čas kedy boli spolu,( a to nehovorí kedy boli šťastný)a kedy s niekym iným ,tak by som to ani láskou nenazvala... Až mi je ľúto tých hercov že toto musia hrať, na to sa ťažko aj pozerá, nie to ešte nebodaj opakovať klapku.

dorotka2013
9. jún 2015

@tynamartina presne...ale najhorsie je ze to vobec nie je realne... vsetci sa spravaju jak idioti... nikto nikomu nic nevysvetli, vsetko zostava nedopovedane, kazdy ako naschval vzdy veri tomu komu by ani nahodou nemal, bez akehokolvek podozrenia, aj ked ho uz niekolko krat oklamali, a este aj ked si akoze nieco vysvetlia tak aj vtedy len chodia okolo podstaty a nakoniec aj tak nic z toho...ako naposledy ked sa nina s martinom akoze rozpravali ze ktory z nich sa chce rozviest...ved keby si rovno povedali co ktoremu nada narozpravala hned by im bolo vsetko jasne... hrozne toto... 🙂 🙂 🙂

nat28
10. jún 2015

@dorotka2013 presne si vystihla podstatu serialu 😀

dorotka2013
10. jún 2015

@nat28 🙂... uz tolkokrat som si povedala ze ho prestanem pozerat...a potom zase neodolam...ale v podstate sa uz len bavim na tom ze co este vymyslia... ako to este zamotaju a skomplikuju...a potom sa smejem nad tymi nezmyselnostami co ich napadnu...ako naposledy inge v lese!!! to uz tam nemohli dat hocikoho ineho? sak ona v lese v zivote nebola...aspon ze ju prezuli a neposlali ju tam v tych stekloch co stale chodi...som zvedava preco prave ona ju akoze musi najst 🙂...

ennynka
11. jún 2015

Dnes: Nina sľúbi Lukášovej, že nikomu nepovie, čo sa od nej dozvedela o Nadi a Oláhovi. Tomášovi povie, že si svoj odchod do Dánska ešte musí rozmyslieť a zistiť pravdu o Nadi. Ako jediná možná spojka ju napadne Martinov a Nadin spoločný spolužiak Šaňo. Ten Naďu vo svojich vyjadreniach vôbec nešetrí. Tomáš sa prizná Ivanovi, že je do Niny zamilovaný, ale Nina vzťah s ním odmieta, všetko robila len preto, aby od seba odohnala Martina. Ivana jeho úprimnosť poteší a sľúbi mu, že si to zatiaľ nechá pre seba. Rád by však s Tomášom spolupracoval pracovne a tak ho predstaví Petrovi. Ten pre Tomáša však nemá veľa milých slov.

Inge chce od Kramera dovolenku, lebo prežila otrasný zážitok. Viac mu však odmieta povedať. Kramer Inge potrebuje, chce aby čo najskôr vybavila predaj kaštieľa. Inge sa vzbúri a zoberie si voľno proti jeho vôli. Zavíta do Martinovej ambulancie a potrebuje od neho lieky, ktoré jej však Martin odmieta vydať. Vidí, že nie je celkom v poriadku a tak radšej upovedomí Ivana.

Žigo sa chce dať pokrstiť, ale odmietne chodiť na náboženstvo. Farár mu teda vybaví špeciálne doučovanie. Jeho novým mentorom katechizmu nie je nik iný ako Agneša Fazuľová...

Eva chce na polícii vypovedať v Robov prospech, Lieskovský však jeho zmene osobnosti neverí a je presvedčený o jeho vine. Michalove paranoje sa stupňujú. Z viníc vyhodí Ivana s Evou, ktorým bez okolkov povie, že ho vinice nezaujímajú a robotníkom nakáže začať s výkopovými prácami. Ivan po tom, čo videl vo vinohrade uverí v Robovu nevinu a o to viac chce dosať za mreže Oláha. Preto vybaví Robovi toho najlepšieho právnika, ktorý ho má obvinení zbaviť. Podarí sa mu Roba dostať na slobodu?

ennynka
11. jún 2015

V pondelok: Robo je presvedčený, že pozná Karininho vraha, je to Michal Oláh. Peter je na pochybách. Aj Adela vymýšľa plán ako dostať Oláha, potrebuje sa dostať k jeho chorobopisu. S Erikom sa dohodnú, že ho vyláka z kancelárie, aby mu mohla nepozorovane vziať kľúče od bytu. Erik Michala chytí do pasce - zaklame mu, že na urgente sa ho dožadovala žena v kritickom stave, ktorú práve priviezli. Michal hneď spozornie, predpokladá, že ide o Karin. Nájde však len cudziu ženu v bezvedomí. Pre Erika je to však dôkaz, že o Karininom zmiznutí vie viac, ako pripúšťal. Luteránovej sa medzitým podarí dostať do Karininho bytu a nájsť Michalov chorobopis.

Nina príde navštíviť Kristínu do kláštora, ale ona jej odmietne na sestru čokoľvek prezradiť, aj keď je jej Nina a jej obeta sympatická. Martin spovedá Naďu, prečo mu klamala o tom, kde bola v noci, keď v nemocnici žiaden urgent nemali. Naďa si u pacienta „kúpi" alibi, ale Martin jej stále neverí. Po Nininom odchode si Kristína spomína na otrasný zážitok, ktorý má na svedomí Naďa a rozhodne sa sestru prísť navštíviť.

Policajti prehľadávajú les v okolí Vínneho a ich pes zachytí stopu. Vyšetrovateľ Lieskovský príde Michalovi do kancelárie oznámiť, že majú nález a musí ísť s nimi na miesto činu. Michal sa obáva, že uvidí mŕtvu Karin, no jej „hrob" je prázdny. Je Karin živá alebo mŕtva?

labelo
autor
12. jún 2015

Dnes nejde?

ennynka
12. jún 2015

@labelo nie

dorotka2013
12. jún 2015

zeby inge zachranila karin?

labelo
autor
13. jún 2015

kočky všimli ste si ked išiel olah schovat ruku karin pod tie haluze,že si ju tam zasunula sama ? 😀 a nada nine zase vyká?ved už jej potykala 😀 a prečo to už nechodi v piatok?podla mna karin bude živá a konečne natru olaha všetci 🙂

ennynka
15. jún 2015

Zajtra: Kramer spozornie, keď zistí, že Karin je Oláhova milenka. Nalieha na Inge, aby sa o ňu postaral Michal, veď je lekár. No Inge mu povie, že to on dostal Karin do tohto zúfalého stavu - pokúsil sa ju zabiť. Inge presvedčí Kramera, aby nechal Karin u seba, mohla by sa im hodiť ako svedok, keď budú chcieť dostať Oláha. Lýdia sa stará o zranenú Karin a snaží sa ju presvedčiť, aby šla do nemocnice, no Karin pri slove nemocnica panikári a rázne to zamietne. Inge navyše zisťuje, že Karin je tehotná. Má obrovské bolesti, preto k nej zavolajú doktorku Luteránovú. Karin sa obáva, že ju poslal Michal, aby ju zabila.

Nadi ako prvé napadne, že sa jej sestra prišla vyhrážať, ale Kristína ju upokojí, že Martinovi o minulosti nepovedala pravdu. Prišla len preto, aby spoznala svojho synovca Jurka. Verí, že materstvo Naďu zmenilo k lepšiemu. Naďu však sestrina prítomnosť znervózňuje, od Martina chce vedieť, čo na ňu chystajú. Jurko medzi štyrmi očami Kristíne prizná, že mamu Ninu má radšej ako Naďu, lebo Nina na neho nikdy nekričí tak ako Naďa.

Policajti Michalovi potvrdia, že Karin mieste pod zrázom ležala, je tu jej krv. Erik pred Michalom načrtne možnosť, že prežila a z „hrobu" odišla sama. Michal je vystresovaný. Nevie, či Karin žije, alebo je mŕtva. Chce od Nadi vedieť, či sa s ňou nepokúsila skontaktovať. Erik sa od Adely dozvie nové skutočnosti a je v šoku. Chce vedieť, či to Karin s dieťaťom podľa Adely prežije. Adela zatiaľ nepozná odpoveď...

tynamartina
16. jún 2015

To ako naozaj nás chcú presvedčiť že geniálny neurochirug,si neskontroluje či je Karin mŕtva, a po takom páde je stále tehotná, no coment

labelo
autor
16. jún 2015

včera som ešte nevidela,ale chcem vediet ako karinka odisla z toho lesa?sama po svojich a ingridka ju určite podopierala a nič jej nebolo len trocha poudieraná? a skutočne stále tehotná?OMG ale nas oblbuju tie scenaristky 😀 že im nie je trapne ked to vymyslaju...

dorotka2013
16. jún 2015

Mne sa strasne pacil vcera dialog medzi Martinom a tym pacientom... 😀 😀 😀 Vraj Nada mi povedala ze pridete a bla, bla, bla.. a Martin namiesto toho aby vecer obvinil Nadu ze prehovorila pacienta, tak sa jej OSPRAVEDNUJE!!! To si uz ozaj robia srandu z jeho inteligencie? sak je to lekar!! mal by vediet klast otazky... no hroza...este dobre ze to uz konci 🙂

dorotka2013
16. jún 2015

@labelo a vyssie @ennynka pise ze Kramer chce k nej zavolat Olaha!! po tom vsetkom co mu urobil, a co o nom vie ho chce zavolat ku komukolvek?? to je asi zly vtip... ☹

labelo
autor
16. jún 2015

@dorotka2013 ved to hovorim,že než idu pisat scenar tak si niečo musia slahnut 😀 lebo toto normalny zdravý rozum nevymyslí 😀

janobo
16. jún 2015

Burlive vino je hovadina najhrubšieho zrna scenar do koša herecke vykony tiež a nelku posadit na vlak do hollywoodu ako odstrašujuci priklad pre americkych hercov, lebo uznajte je tam najhoršia herečka a to niesom zaujaty.

ennynka
16. jún 2015

Zajtra: Nina je šťastná, že Kristína merala cestu do Vínneho, lebo jediná, kto chápe jej obetu. Naďa sa pred sestrou otvorí a Kristína chce veriť, že sa naozaj zmenila. Má dilemu - pomôcť Nine, ktorú si obľúbila, alebo dať šancu sestre? Nina Martinovi prezradí, že zatiaľ zostáva vo Vínnom, cesta do Dánska sa odkladá.

Buranovský mučí Agnešu rovnakými otázkami, ako trápil Violu. Žigo o všetkom pochybuje a chce sa dozvedieť viac. Agneša dostane z jeho otázok srdcovú slabosť, je pri tom aj farár. Zaprisaháva sa pred ním, že s doučovaním katechizmu končí.

Inge pomáha Luteránovej ošetriť Karin a Adela sa od nej konečne dozvedá, čo sa stalo. Inge rozpovie ako Karin našla zahrabanú v lese, polomŕtvu. Luteránová má pocit, že sú konečne bližšie k dolapeniu Oláha. Karin má jasný dôvod na pomstu. Adela sa snaží od Karin zistiť Oláhove slabé miesta a Karin prizná, že Michal má panický strach z mŕtvych, ktorí sa mu zjavujú. Luteránová má plán a potrebuje do neho zasvätiť aj Erika. Erik okamžite uteká na políciu a prosí kapitána Lieskovského o pomoc a diskrétnosť. Keď Karin uvidí u Kramera políciu, dostane strach, že ju Luteránová zradila. Lieskovského plán šokuje, ale Kramer ho núti, aby im pomohol - je to v záujme celého Vínneho. Lieskovský však váha...

ennynka
17. jún 2015

Zajtra: Michal sa dozvedá podrobnosti o Karininej smrti - polícia to uzavrela ako samovraždu. Lieskovský prizve Michala k identifikácii tela. Karin od Michala delí bezpečnostné sklo, ale Michal sa dožaduje prístupu k nej. Luteránová panikári, ale zvládne odvrátiť Michalovo podozrenie. Michal sa teda s Karin rozlúči, na druhý deň ju pochová a oplače na pohrebe. Z robotníkov prišiel na pohreb jedine Roško a tak ho Michal menuje novým riaditeľom.

Kristína počuje, ako Naďa večer volá s Michalom, ktorému prisľúbi, že príde hneď ako uspí malého. Podozrenie vzrastá, keď aj ona sama je po čaji od Nadi omámená a nedokáže sa zobudiť a pomôcť Jurkovi, ktorý má nočné mory. A Naďa nikde... Kristína na druhý deň ráno nájde pri čaji lieky, ktoré Naďa označila ako vitamíny pre Jurka. Prosí Martina, aby ich vzal do nemocnice na rozbor, ale o svojom podozrení mu nepovie nič. Martin má pre Kristínu ohľadom liekov šokujúce správy - ide o veľmi silné sedatíva.

Žigo sa pripravuje na skúšky z katechizmu, Viola ho s napätím očakáva. Ale vracia sa len farár, ktorý jej oznámi, že Žiga pokrstiť nemôže, lebo priveľa pochybuje. Violy sa farárov postoj dotkne, svojho budúceho manžela sa zastáva - celé dni a noci sa na skúšky poctivo pripravoval. Postaví ho pred voľbu: ak ich nemieni oddať on, nájdu si iného farára.

Naďa sa od Michala dozvedá o Karinej smrti aj o Michalovom želaní, aby ju nahradila. To jej síce lichotí, ale aj tak odmieta prijať fakt, že by Karin spáchala samovraždu. Michal sa bráni, že s tou verziou prišla polícia, no Nadi sa to nezdá. Na druhý deň ráno Michal nájde v jej byte krvou písaný odkaz zo záhrobia, venovaný jemu...

bar12
18. jún 2015

baby kedy to konci? buduci tyzden?

labelo
autor
18. jún 2015

@bar12 24.6 a po prazdninach to ma ist do konca roka