icon

Burza detského oblečenia v Žiline

silvik123
5. júl 2013

chcem sa opytat,hlavne mamiciek zo Ziliny a okolia,ci by privitali burzu detskeho blecenia,hracie,pomocok?Lebo ak by bol zaujem,mozem zorganizovat.Priestory mam,len aby som vedela,ci tam vobec niekto pride a ci by bol zaujem.Piste,bud od sprav,alebo sem.ak bude zaujem,bude aj burza.Podla mna to je dobre vec.

Strana
z2
ivka1976
3. okt 2016

Nemam

vladuskaka
12. mar 2017

Chcem sa otytat či nebude niekde v Žiline burza detskeho oblečenie mam kopu veci na predaj.Ak by niekto vedel o nejakej dajte vedieť 😀

sofi18
2. apr 2017

@silvik123 Ahoj Silvik chcela by som sa pridať a popredavat detské veci ak je to ešte platné. Ďakujem Michaela.☺

miriam2206
11. apr 2017

Ahoj.No tak aj ja by som prišla predať na burzu.Mam chlapčeka,má skoro 1rok a keďže je to moje prvé dieťa nakúpila som mu toľko oblečenia že môžem zásobovať škôlku😅😅

sasozuma
23. okt 2017

Dobry vecer maminy, chcem sa spytat, kedze prispevok je stary, ci neviete o nejakych burzach v Ziline, kde by som sa mohla zapojit, mam kopu novych veci, ako aj malo nosenych po nasich dievcatach - dvojickach a rada by som posunula predajom veci dalej a uvolnila miesto v skriniach😉... Dakujem za info... Z.

nikaasamko
2. okt 2018

Dobry den vidim ze to tu bolo pridavane v roku 2013 ale chcem sa spytat ci to este funguje lebo ja mam strasne vela obleceniaa po malo a chcela by som to popredat uplne za symbolicke ceny lenze ja nemam cas to fotit a pridavat na net 😊😊preto by bolo pre mna jednoduchsie to nalozit do auta a predat. Dakujem za odpoved.😊

Strana
z2