Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového
Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???
@bylinkarkaaa dakujem naozaj za vsetko 🙂
Píšem sem ako robím, lebo sa mi nedajú odosielať správy, nejak mi zase blbne pc. V PRACOVNYCH DŇOCH UTORKY A VO ŠTVRTKY, TIETO DVA PRACOVNE DNI V TYŽDNI OD 14HOD. - DO 17HOD. SOM DOMA. V TOM ČASE TREBA PRISŤ OSOBNE. - 29.11.2016 t.j. utorok - nebudem doma! Vrbové, ul. Poľná S pozdravom Anka
@bylinkarkaaa dobrý den. Ja by som sa len chcela opytat, ci sa k Vam da objednať na konkrétny den? Dakujem 😊
@filmuska32 nic v zlom ale nad tebou jasne Pani Anicka napisala kedy k nej mozes prist.Zial na konkretny den sa k nej nedostanes bo ona este pracuje mimo svojho bydliska je zamestnana tak asi tazko sa k nej hocikedy dostanes.Pracuje len utorky a stvrtky ostatne dni zial nie.Nepitaj sa tu ako hotentot a riadne si precitaj co tu pise.A je to hned nad tebou prispevok.Pekny den.
Dievcata, dnes v noci som mala obklad po jedenasty krat a rano som mala na vreckovke ruzove flaky. Doteraz sa mi to nestalo, az dnes prvy raz. Mali ste to viacere? Ja som este niekde v zaciatkoch tejto diskusie videla, ze jedna baba to mala a vraj to vychadza nejaka plesen.
@mamartinka dakujem Vam za odpoveď. Hotentot nie som a čítať viem 😳
@mamartinka apropo skúste trosku pátrať po príčinách migrény, ktoré vychádzajú priamo zvnútra človeka.... z jeho myšlienok, emócií a nálad.... hľadajte liek v sebe samej....
@bylinkarkaaa Dobrý deň. Prosím Vás v akej forme je najlepšie užívať pestrec mariánsky? Aby bol čo najúčinnejší?? Ďakujem.....
@filmuska32 ty sa nestaraj do mojej migreny a radsej sa nad sebou zamysli.Zaujimave ze moju migrenu riesis ale Pani Anicky sa tu ides vypitovat ako dement a mas komentar od nej hned nad sebou.Chces dioptrie silne?Chod na ocne a nezaujimaj sa o mna ale skor o seba. 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 A neprajem nikomu zle ale tebe obzvlast nech ta migrena chyti a drzi riadne aj 3 dni v kuse ked ta to tak trapi.
@lal pocas obkladu to mas prvy raz?Bez obkladu sa ti to nestalo?
@mamartinka ano, desat dni obkladania a vreckovky boli uplne ciste, dnes jedenasty den a dva ruzove flaky, uplne akoby som tam mala vajecniky otlacene, v takej vzdialenosti od seba to je.
@lal tak to mi je luto a snad Pani Anka pomoze co dalej.Odpise ti.Ale ja by som asi prestala z obkladmi za mna kebyze takto.No uvydis co ti odpise bylinkarka.Drzim palce.Ja som tak minuly mesiac zas u Vitex dopadla ze mi menzes nemohol prist.Teraz som to nachvilku prestala brat.
@mamartinka nie, praveze to je super, lebo to vyzera ze mi to nieco zle taha z tela von. Niekde na zaciatku tejto diskusie sa presne to iste stalo jednej babe a volala pani Anke, ze co s tym a ta jej vraj povedala ze jej to vytahuje von plesne. Len som bola z toho rano sokovana, ze aku silu to musi mat.
@lal aha tak potom super nie.
@mamartinka no dufam, mna to potesilo, ale citala som to tu len raz, myslim ze nikto viac to nikdy nespomenul.
Takto to vyzera.
@mamartinka mňa Vaša migréna absolútne netrápi, chcela som Vám len poradiť, ale vidím, že to nemalo význam ....
@filmuska32 no to nevydim na pomoc ale skor urazku.A taketo ako vy,ty tu nemaju co hladat.Takze kludne vas,ta mozem nahlasit adminovi.Urazanie si vyprosujem. 😠 😠 😠 😠
V PRACOVNYCH DŇOCH UTORKY A VO ŠTVRTKY, TIETO DVA PRACOVNE DNI V TYŽDNI OD 14HOD. - DO 17HOD. SOM DOMA. V TOM ČASE TREBA PRISŤ OSOBNE. - 29.11.2016 t.j. utorok - nebudem doma! Vrbové, ul. Poľná S pozdravom Anka
Ahojte babenky,ja som bola u p.anky
Mam liecbu...vlastne obklady z vina,muky,a olej,len som si neni ista ci to vino sa vari,hreje...alebo len tak nastudeno?😉
slavkaslavkasisa zavolajte mi 0903037131
V PRACOVNYCH DŇOCH UTORKY A VO ŠTVRTKY, TIETO DVA PRACOVNE DNI V TYŽDNI OD 14HOD. - DO 17HOD. SOM DOMA. V TOM ČASE TREBA PRISŤ OSOBNE. - 29.11.2016 t.j. utorok - nebudem doma! Vrbové, ul. Poľná S pozdravom Anka
@slavkaslavkasisa spravis s tych ingrediencii taku kasu das na kapesnik a na brucho niecim obviazes.Ja mam ten isty obklad.
@slavkaslavkasisa a pocas menzesu neabsolvovuj.
@lal no ako.
@mamartinka nic nove, teraz mam prestavku kvoli ms, dnes som 4dc a uz skoro nic, rozmyslam ci dam obklad uz dnes alebo radsej az zajtra 🙂 Nornalne mi chyba ten vecerny ritual 😀
@lal a stym obkladom ti vtedy bylinkarka poradila co to bolo?
zdravim, chcem sa opytat.....pani Anka mi poradila zabal: mlieko, por, pomlete lanove semeno....kazdu noc.......robila som to, ale musela som prestat....uz sa to nedalo vydrzat ten porovy smrad....nemate niekto s tym skusenost? musi tam ten por byt? davala som to, ako pani Anka vravela, kasa na kapesnik, obalit foliou...vsetko bolo OK, ale uz som ten puch citila v celom byte, koza mi tiez smrdela, napriek vonavym kremikom, atd, manzelovi to smrdelo, sex s tym vobec nehrozil 😖 , no SOS......da sa to niecim nahradit? nenasla som tu nikoho, kto ma tiez por, tak neviem....robim to bez toho, al eneviem, ci to ma tak vyznam.....dakujem za radu
@mamartinka dakujeeem

@bylinkarkaaa to Vrbove je kde prosim Vas