Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového
Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???
@maci25 ahoj ja som bola pred mesiacom a pol a mne tiez hovorila sex okolo 11 obeda vraj len vtedy sa uvilnuje vajicko. Ja som mala tiez skrabopis a doma som lustila.u nas dala viac drahemu ako mne on ma toho dost ...tak dufajme ze nam to vyjde aj tebe drzim palceky
@maci25 a este ze nemerat ziadnu teplotu ani ovulacne testy🙂! Ale to som ja ani predtym nerobila
Ale si mala oba vajcovodi neprechodne že ti dala páni Anka ľanové semienka čaj a tablety
@dianapasi áno ja mám iba úplne nepriechodné. Wobenzym som mala užívať len mesiac a stojí 50€. Ale v lekárni mi dali lacnejšiu verziu myslím že sa to volalo profyzym.musim kuknut 😉 čítala som o tom veľa a vraj treba detox tela .vyradiť zo stravy lepok a jesť zdravo. Veľa piť vodu žiadne sladené nápoje.tak skús hádam ti pomôže. Inak jeden dr.sa týmto zaoberá vraj veľmi dobrý .dr. Bielik. Kamoška má len vďaka nemu dieťa a to jej hovorili že nikdy nebude mať dieťa . Mala zdeformovaný maternicu.a veľa iných problemou.
😢

@zuzulka501 presne aj mne to iste o tom sexe 😀 aj o tom, ze nemerat teplotu, ziadne testy, skoda penazi 😉 mojmu poradila vrbovku caj, zensen caj, zeler uvareny štavu vypit a zeler spapat a striedat to, lebo sme nevedeli ci ma dobry spermiogram, takze tak preventivne 😉 ale uz na nom bol a vysledky ma super dobre, asi svoje spravil aj ten zeler, fuha ten robí divy 😂 tak si budeme navzajom drzat palceky, snád kúra zaberie 🙏
@maci25 tuez to iste aj my mame moj to uz bere asi 2 mesiac a zeler mu moc nechuti ale tak co uz my mame len 2% dobrych sperm. Tak dufam ze to pomoze a ja tie obklady a hento vsetko drzim ti palceky aby to co najskor vyslo...len to musime dodrzovat
Ahojte Pani Kopáčová rieši aj iné veci a problémy ako je otehotniet, alebo nie ? Ďakujem za odpoved
Čaute baby, prosím Vás poradila by mi niektorá čo si mám kúpiť keď mám PCO a ešte mi pri LSK zistili nepriechodne vajcovody a že inú možnosť na otehotnenie nemám len umelo, ja sa nechcem vzdať možnosti že to pôjde qj inak. Ďakujem
@moncatko14 treba za ňou isť
@delly16
Rada by som tam išla len teraz som na PN. Preto ma napadlo či by mi tu niekto zatiaľ neporadil, iba dočasne.
Ahojte !
Rada by som sa informovala, či môžem p. Kopáčovej zavolať aj cez víkend. Viem, že každý chce mať voľno od pracovných povinností, ale kvôli bolestiam hlavy ktoré som pred tým nemala a krčom v oblasti podbruška (mimo menštruácie), som netrpezlivá čakať do budúceho týždňa.
Ďakujem za odpovede 🙂
Baby mám otázku...je možné že keď navštívim p.Kopáčovú tak mA pre nedostatok času alebo kopec ľudí nevezme? keďže som 400km od nej je to pre mňa dôležité.
Dik za odpoveď
@moncatko14 každej dáva niečo iné a je vyslovene proti tomu, aby si ženy predávali info, aby si neublížili, vraj to nie je sranda...........ked chceš vedieť, mne osobne napríklad dala na nepriechodné vaječníky ľanové obklady a všelijaké vitamíny. Boli tam so mnou dve baby, ktorým dala úplne niečo iné....
@delly16
Ďakujem, po PN tam pôjdem.
Ahojte nemate kontakt na p.Kopacovu? Nasla som cisielko,ale bolo vypnute skusim este zajtra zavolat ci nahodou vecer nevypina mobil.
Citam tu,ze radsej jej nebudem telefonovat,ale navstivim ju osobne,ale ordinuje tak ako je napisane?
ahoj, ja som z Piestan co je vedla Vrboveho a ozaj si ju vela ludi chvali. jedna znama k nej tiez chodila a pomohla jej 🙂
@matrioska86
@matrioska86 Ja som z presova a vravia mi,ze byva v okoli Levoci,ale pomalicky zistujem,ze byva v okoli piestan?je to tak je z okolia Piestan?
@maja181818 ano z piestan a byva vo vrbovom.

Ďakujem veľmi pekné a kde kúpim ten lan😉 snáď to vide