Bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového
Ahojte.
Vcera bol dovysielany v reflexe prispevok o pani Anne Kopacovej. Je to bylinkarka, ktora pomaha zenam otehotniet. Mate s nou niekto osobne skusenosti, pripadne kontakt na nu???
maja181818 ale to je Vrbove pri Piešťanoch
Možem popitat telefón.cislo na páni Anka ďakujem
@wwaanesska ahoj kde biva das mi jej adresu dakujem tiez mam problem ostat tehotna
@noni99 dakujem pekne za informaciu.
Náhodou niekto nejde z humenného ku pani anke
prosim vas ake su najnovsie info ohladom navstevnych hodin u pani anky? chceli by sme vyskusat ale vsetky info boli starsie tak pre istotu aby sme sa neprehnali
@blackswan12 zavolaj jej, ona Ti povie kedy mozes prist.
@najducko ďakujem 😉
@maci25 Ahoj, tiez sa chystame za p. Ankou, ale ked som hladala na fb, kedy ordinuje, zistila som, ze uz tam nema ucet. Kedy ste tam boli, ze Vas zobrala? Dakujem 🙂 sme z daleka a nerada by som tam sla zbytocne 🙂
@vladusik89 Zavolaj a popros ju. Mne dala termin, ked uz nebrala ludi.
Ja som bola dnes,vyskusali sme na blink a bez dlheho cakania som sla dovnutra...pani Anka je velmi mile ziena
@vladusik89 Ahoj, my sme tam išli na na blink 4.juna vo štvrtok o štvrtej poobede 🙂 , nikoho tam nebolo az som bola prekvapena. Pri bránke sa rozprával nejaky pan /asi jej manzel/ tak som sa opytala či je p.Anka doma, že ci som jej volala, ja ze nie, tak ze on sa opyta jej. tak ako som cakala na branke som si precitala, ze pre chorobu neordinuje, tak som zosmutnela, ze sme sa isli zbytocne, ale potom vysla p. Anka a vzala nas dovnutra. veeeeeelmi zlata pani. Hovorila mi, ze ma toho strasne vela praca, ludia a celkovo ju to vycerpava, takze ma sama zdrav. problemy, rozmysla s tym skoncit.
Skus volat, volat, volat a ked ti nezdvihne, ak by ste tam prisli urcite vas neposle domov je to mila pani a zoberie vas, neboj sa,nenecha vas bez pomoci stat pred domom 😉 mozno momentalne nezdviha tel. ze je leto a chce si tiez asi oddychnut...prajem vela štastíčka 👍
@maci25 Dakujem 🙂 p.Anka uz zase ordinuje, zistila som nakoniec v den, ked som ti pisala...tak to tento tyzden skusime, som velmi zvedava a tesim sa 🙂
Babulky môžte mi dať telefónne cisielko snáď by vedela pomôcť a poradiť aj nám 🙂
Baby, mali sme teraz tazke obdobie a dali sme si pauzu od obkladov. Nejako sme z toho vypadli a teraz neviem nájsť papierik od p. Anky😨 Tie, čo máte ľanové obklady, 1dcl mlieka, dve polievkové lyžice ľanu? A manželov zelerový vývar sa varí koľko? On mi tvrdí, že 20min, ale ja si nepamätám vobec :( a agnucaston som myslím, mala brať 1 denne nalačno, je tu niekto, kto mi vie upresniť toto všetko? Ďakjem
Ja sa chystam na buduci stvrtok za pani Ankou,tak dufam,ze nas zoberie. Niektori ste pisali,ze ordinuje od 12 00 do 15 00 plati ten cas?A ked ma niekto kontakt napiste ho tu prosim.Dakujem
@maja181818 ano cas plati
@maja181818 ahoj prosím ťa nevieš mi dať telefónne cisielko ty si tam volala ?? Čo si jej vlastné povedala už rátam s tým že p Anka je posledná šanca nám pomôcť '-(
@maja181818 mas už?Maci25 mi napísala podrobné údaje viď hore :-*
@maja181818 ahoj.Ano ten cas stale plati.
Baby čo ste dali p anke peniaze alebo bonboniéru kávu a tak
@baby24 ja som jej dala peniaze, ale co sme sa rozpravali, velmi ju potesia aj bonbonieri, ma rada sladke 🙂... len v tej horucave, aby sa to pri cakani pred domom neroztopilo 🙂
Babulky včera sme tam boli chcem sa len opýtať 1. Deň muž dostať čaj :2. Deň tiež dostal čaj 3 deň dostal zelerovy vývar môžte mi niekto napísať ako to robíte? A potom ma pokračovať kedy?

Dievcata, neviem, ci robim lanovy obklad spravne. 2PL semien pomliet, do slabeho dcl mlieka - ma zovriet a potom stisit do pozadovanej konzistencie? (Tak si to pamatam, ktosi pisal, ze len po bod varu a tak stiahnut). Ako je to spravne? Druha otazka je o aplikacii - davam na vreckovku, ktoru prelozim a teda kasa je vnutri, vreckovka je teda medzi bruchom a aj z druhej strany potr.foliou.Teraz som na pochybach, ci nema kasa posobit priamo na telo (teda nie sprostredkovane cez vreckovku) - teda bybybrucho to bolo v slede brucho -kasa- vreckovka- potr.folia-nohavicky/satka. Snad porozumiete 🙂. Dakujem!