icon

Byť dobrým - dobre sa ti stane

30. apr 2023

poslednu dobu a vobec mar rokov, mam pocit ze to neplati....
bola som dobra k rodine, ktora sa po babkinej smrti rozhadala....
bola so dobra na kamaratky ktore ked si nasli ine, zabudli na mna....

poznam ludi co ani prstom nepohnu a maju vsetko lebo rodina sa o vsetko postara...
ja driem ako kon a obrazne, ked aj vyhram, na zrebe, na dalsi raz sa nam pokazi auto...

ako to funguje ze niekto naozaj nic nerobi preto aby zabezpecil rodinu a bol stastny...a ma prachy a nic nerobi a je stastny...
a potom je tu clovek co kazdy den preratava kazdy cent a mysli na zabezpeku....a maka jak kon.....

fer .....?

preco to existuje vo svete tak ze niekto ani prstom nehne a ma vsetko :(

...

Strana
z2
domkakvet
30. apr 2023

Keď nebudes riesit taketo veci a druhych budes aj ty stastna.

autor
30. apr 2023

@domkakvet nie oni riesia mna, ...a vkuse mi vsetci pisu aki si stastni a vedia ze ja toto v zivote mat nebudem..na co to potomm pisu?????????????????????????????????

domkakvet
30. apr 2023

To sa nedokazes tesit s nimi? Ja som rada, ked su moji znami stastni.

autor
30. apr 2023

@domkakvet tesim ano ale nie pokazde ako su stastni ze vypadnu z domu a pod very specific situation...

zmrzlinka2021
30. apr 2023

Autorka,

no ked preklinas svoj zivot "ja toto v zivote mat nebudem", tak co riesis?
Si sa prekliala a proste musis sa vediet s tym vysporiadat.

autor
30. apr 2023

@zmrzlinka2021

nepreklinam zivot ale ked ti umre rodina asi tazko budes riesit ine veci a ti kamarati to vedia a omielaju ako skvelo sa maju a ako ich rodina vzdy podrzi...

autor
30. apr 2023

@zmrzlinka2021 ked ti omre rodic ti babka asi tazkos a preklajes ci?

zmrzlinka2021
30. apr 2023

Autorka,
to co vypustas zo svojich ust, tym si programujes zivot, a preklinas sa. Iba ty mozes zmenit svoj zivot, svoje postoje, svoje rozhodnutia a byt skutocne stastna. Stastie je o postoji nie o okolnostiach.

autor
30. apr 2023

@zmrzlinka2021 ako mozem zmenit zivot ked niekto umre?????????????/

zuzi56
1. máj 2023

Ja som tiež vyhrala 300€, ten istý deň sa mi pokazila pračka😂😂😂.Vôbec som to neriešila, popindala som si aká smola a objednala novú 😂, a život ide ďalej.

marca12
1. máj 2023

Ja konam dobro pre svoj pokoj na dusi. A verim,ze aj malym dobrom pomozeme ku krajsiemu zitiu inych. Mozno to neocenia hned,ale obcas si urcite aspon v duchu spomenu a ten,kto to neuzna asi nie je az takym dobrym spolocnikom pre zivot a to ta nemusi mrziet,ze si o takeho cloveka prisla. A dalsia vec,ludia do zivota prichadzaju a odchadzaju. Kazdy sa menime urcitymi fazami zivota. A nemyslim si,ze ten,kto prstom nepohne,ma peniaze. To sa ti len zda. Ved milionari musia spekulovat,budovat nieco. Same mu peniaze nespadnu z neba. A kazdemu sa v niecom nedari,nemysli si,ze bohatych nepostihnu choroby,nestastia,ze sa im nieco nepokazi a podobne.

matapo
1. máj 2023

...nevsimaj si co maju ini, vsak nech maju. Zi svoj zivot a nauc sa mat rada uplne beznu rutinu, skus najst zalubenie vo svojich povinnostiach a hned bude zivot veselsi 🙂 A si panom svojho casu, ak chces nieco robit, tak to rob, ak chces nieco vyskusat tak to skus. Najstastnejsi ludia su ti, co neriesia hmotny majetok, modu, statusy, susedov... riesia svoj zivot, mozu si dovolit kupit to co naozaj chcu. A neverim ze ty zijes od vyplaty do vyplaty a kazde euro 3x otocis kym ho minies.

autor
1. máj 2023

@marca12 to mas pravdu

autor
1. máj 2023

@matapo mne chyba najviac to co som predtym mala, rodina. prisla som o 2 ludi, rozpad rodiny, hadky pri dedeni a podobne,. vlastne najviac nas zranila vlastna rodina, a za posledne roky sa mi otvorili oci, ze naozaj som si myslela ze mam kamaratov a potom ukazali svoju rpavu tvar.
vzdy som bola dobrym clovekom, bola som tak vychovana a citila som ze je to spravne, byt dobry, len sa to vsetko za posledne roky otocilo proti mne,,,nikdy som nemala tolko nestastia po sebe,,,,
a kazde rano dakujem za to ze otvorim oci , a takisto vecer dakujem za teplu postel a strechu nad hlavou
a ked vidim kolko nestastia je vo svete a chore deti sa rodia...
dakujem za vsetky postoje a rady a prepacte moj vylev.
asi sa naozaj najviac sustredim na seba svoje deti a musim zmenit to najpodtsatsnejsie, svoju mysel a nastavit sa uplne inac.

dakujem Vam vsetkyjm

mimikarol
1. máj 2023

Ja sa správam tak, ako by som chcela aby sa iny správali ku mne. Ale neočakávam to, to ako sa správajú druhý ľudia je ich vizitka

Strana
z2