icon

Bývalky - prečo ste také závistlivé, neprajné, protivné, žiarlivé?

23. aug 2023

Tie ktoré sa tu nájdete, zamyslite sa nad sebou a nad tým že lož má krátke nohy. Všade kade chodím nič iné nepočujem, iba aké ste žiarlivé, nedoprajné. Že všetko ex priateľom, ex manželom kazíte, robíte im prieky. Iba ako ich o peniaze odrať, využiť... Málo je takých, čo vychádzajú normálne. Ja žasnem, ako môžte byť také zatrpknuté. Veď to je des počúvať. Zamyslite sa na sebou a nad tým, že ak máte nedajbože deti, tak jedine oni týmto trpia. Myslíte si, že keď huckáte dieťa proti novej priateľke, tak čo? Odkopne ju? A veď aj ak áno, veď si nájde muž inú, aj proti tej budete huckať tie deti? Proti celému svetu ich budete huckať? Nejako ste to nedomysleli, že, ale treba deti huckať, veď čo ak by chceli byť u otcov a ten by nemusel platiť alimenty, že? To je ok, že tie deti trpia, že žijú v prostredí, kde ich len huckáte a preonačujete, lebo asi iné nepočúvajú doma, keď prídu hentak zbalamutené? Veď jedine len to dieťa bude v nepohode. Otvorte si oči. Ako za výživné, deti aj na psychyatriu dotiahnuť. Myslíte si, že keď Vás ide rozpučiť, že ste na ocot a nikto o Vás nezakopne, tak treba ničiť vzťahy expriateľovi, expartnerovi, exmanželovi? Veľa vzťahov to aj tak ustojí, len mi je ľúto tých detí. V takom prostredí existovať. Že deti, aby chodili nastavené od matiek, proti otcom, s komentármi a výčitkami, kde je jasné, že z ich hlavy to nie je. Ako ozaj, je to trápne, nie je to zdravé ani pre Vás a opakujem, hlavne pre tie deti. Už keby ozaj že tak zle som na tom a mám silnú potrebu sa odbaviť na niečom, tak radšej sa idem kamarátke vyrečniť na kávu, kúpiť si dačo nové, zacvičiť, ako dieťom rečniť do hláv výmysly a somariny, polopravdy.... Že deti, aby otec nemohol vziať na dovolenku, lebo aj to sa postaráte, že dobre nedopadne. Aby exka hodiny vyvolávala deťom, úmyselne ich rozľútosťovala, kontrolovala čo kedy jedli, kde boli, pre boha živého ste Vy normálne, takto sa strápňovať? Veď majú otca, on nie je rodič? Nevie sa postarať? Keď nie, načo ste s ním chceli dieťa? Ale na alimenty a keď si zmyslíte a Vám vyhovuje, alebo potrebujete, tak to už Vám nevadí, vtedy nehuckáte deti, že?.....ja sa ani nečudujem, že sú na ústavnú liečbu tie deti. Na Vianoce na štedrú večeru aby deti nevedeli, čo je mať večeru u otca? Ako ozaj sa môžte niektoré hanbiť, ale nezabudnite, že Vás to raz dibehne a ani sa nečudujte, že deti začnú drogovať a skáču z mostov.

Strana
z5
autor
25. aug 2023

@lonely66 ak sa na to pozeram takto. Okolo mna je priblizne rovnaky pocet rozvedenych, alebo rozidenych muzov aj zien. Myslim rodina, priatelia, kamaratky, praca... ano, najdu sa aj muzi, co robia prieky cez deti po rozvode, alebo rozchode, neklamem. Ale ozaj minimalne ich je. Hlavne zeny to robia...toto chcem vediet, ze preco tie zeny, tak ziarlia a musia si dokazovat.

aurora33
25. aug 2023

@lonely66 tiez poznám chlapa, ktorí po rozvode, keď sa stará o dvoch synov tak chudáci jedia od rana do večera len jogurty alebo párky. Hlavne že na fb fotecky ako sa úžasne stará.

katkami123
25. aug 2023

Za rozvod môžu vždy dvaja. Len tu ma modrom koníkovi za všetko môžu iba chlapi alebo chlap. Všetky do jednej sú tu iba samé obete. To, že veľa krát má aj žena neznesiteľnú povahu a nedá sa s ňou vyjsť, je tu tabu.

A milujúca matka nikdy nebude svoje deti zaťahovať do sporov, ktoré vedie so svojím ex manželom. Len pomstychtlivá chorá žena.

autor
25. aug 2023

@aurora33 isto sa najdu aj muzi, ale mne pride, ze tych zien mŕch je akosi podstatne viac. 🤣

autor
25. aug 2023

@katkami123 no ale preco to robi? Ja som matka, neviem si predstavit dieta pouzit ako nejaky prostriedok pomsty, vzbury, manipulacie, kompenzácie....ako tu bol prispevok, ze jednu matku zasralo, ze sa dieta podoba na otca a preto vlastne dieta nezanasala. Ako, ozaj?

sense
25. aug 2023

Nuž také nie sú len ženy ale aj muži. A veľa nových partneriek si myslí, ze vždy si zle len tie exmanzelky/partnerky a až keď spadnú ružové okuliare pripadne príde do toho dieťa začnú vidieť veci inou optikou.
A takisto koľko nových partneriek/partnerov chce odtrhnúť otca/matku od toho druhého a mysli si ze keď zaplatí 100e výživné ako si ten rodič ktorému dieťa ostane z toho užíva

autor
25. aug 2023

@aurora33 mne prilisne fotenie veci na socialne siete nepride zdrave. Mam ich, sem tam raz za rok pridam fotku, ale isto nie kazdy den, nezverejnujeme sukromie, ani deti, ani dovolenky...ani parky na ranajky ak su 🤣🫢

tanyag
25. aug 2023

@lonely66 a ty toho muža poznáš? alebo to máš len od susedy? ak je dieťa väčšie a vie, čo môže a čo nie, tak by som to tak tragicky nevidela ..u nás na ihrisku aj 5 ročné dieťa, alergik, vie, čo môže do úst dať a čo nie...a nevezme si od nikoho nič....ja sa nezastávam nikoho, ale tak ako ženy, tak aj muži vedia byť poriadne zlí...a možno ten muž ju chcel len vytočiť, lebo sa vytočiť nechá a do obchodu by išiel...to je jedno...aj tak som názoru, že kvôli mlieku dieťa ukrátila o čas s otcom 😁 to mlieko mohla kúpiť a dovidenia

autor
25. aug 2023

@sense urcite mas aj ty pravdu. Z mojich odpozorovanych a zozbieranych informacii, ak je muz alebo zena stastna vo vztahu po rozchode alebo rozvode, pripadne ak maju aj nieco, co ich naplna, tesi, bavi, tak su vludnejsi a nerobia tolko šarapaty cez deti. Ono mozno aj tie deti ak vidia spokojneho rodica, tak su spokojne, ak vidia, ze sa trapi, place a nebodaj este prida, ze doma rozobera s detmi expartnera, exmanzela, tak tie deti to velmi zle znasaju.

nikaeli
25. aug 2023

nemôžeš vedieť, čo by bolo, keby si sa rozviedla..
nemôzeš vedieť, ako by sa zachoval tvoj muž, ani ako by si reagovala.. ako by si bránila svoje deti..
ani ja som netušila, čoho všetkého je ex schopný do chvíle, kým som mu neoznámila, že s ním končím.. a to už máme obaja nových partnerov a sme od seba dosť dlhú dobu.. tiež som chcela, aby sme napriek všetkému ostali rozumní a milujúci rodičia.. on mal však inú predstavu 🤷🏻‍♀️

autor
25. aug 2023

@nikaeli a stale ti robi prieky, aj ked ma uz teda inu partnerku?

nikaeli
25. aug 2023

neskutočne urazený, lebo ho otravujem a žiadam vyššie výživné na stredoškoláčku, ktorej pošle 130€ a tým sa jeho výchova skončila 🤷🏻‍♀️

katkami123
25. aug 2023

Žiaľ, lebo nie všetky matky sú v skutočnosti naozaj milujúce matky. A nie každá matka chce to najlepšie pre dieťa, ale pre seba. Mnoho žien sa hrá na internete na strašne milujúce matky, každý deň musia vycapiť selfie s dieťaťom alebo kopu citátov o materstve a rodičovstve, pritom o neho už ďalej ani nezakopnú, práve takéto sú najhoršie s tými bombardujúcimi každodennými citátmi a fotkami.. To je taká dogma, že keď sa žene dieťa narodí, robí to z nej automaticky dobrú matku. Nie vždy je tomu tak, ak bola vychcaná predtým, ostane aj potom a okrem iného to schytá ešte aj aj to dieťa.

katkami123
25. aug 2023

Mám známu advokátku, ta keď rozpráva čoho sú niektoré ženy aj muži schopní a ako sa skrz deti mstia, to mnohí si ani tie deti radšej nemali robiť. Kopu žien vedome bráni v styku otca s dieťaťom, niektoré ako situácie vyextrémizujú, mnohi sa ešte kvôli tomu súdia, že majú právo na stretnutie a matka odmietne dať dieťa… kadečo sa deje.

dadis
25. aug 2023

@katkami123 Presne kvoli tejto premise, ze zeny sa mstia byvalym cez deti, som si musela prejst nedoverou zo strany sudu, kurately a obvineniami od ex. Toxici su aj medzi muzmi aj medzi zenami.

katkami123
25. aug 2023

@dadis
Áno, píšem že sú rôzne prípady aj od mužov, aj od žien. Na súdoch si tiež už zažili kadečo, asi preto aj nedôvera.

Strana
z5