icon

Bývalky - prečo ste také závistlivé, neprajné, protivné, žiarlivé?

23. aug 2023

Tie ktoré sa tu nájdete, zamyslite sa nad sebou a nad tým že lož má krátke nohy. Všade kade chodím nič iné nepočujem, iba aké ste žiarlivé, nedoprajné. Že všetko ex priateľom, ex manželom kazíte, robíte im prieky. Iba ako ich o peniaze odrať, využiť... Málo je takých, čo vychádzajú normálne. Ja žasnem, ako môžte byť také zatrpknuté. Veď to je des počúvať. Zamyslite sa na sebou a nad tým, že ak máte nedajbože deti, tak jedine oni týmto trpia. Myslíte si, že keď huckáte dieťa proti novej priateľke, tak čo? Odkopne ju? A veď aj ak áno, veď si nájde muž inú, aj proti tej budete huckať tie deti? Proti celému svetu ich budete huckať? Nejako ste to nedomysleli, že, ale treba deti huckať, veď čo ak by chceli byť u otcov a ten by nemusel platiť alimenty, že? To je ok, že tie deti trpia, že žijú v prostredí, kde ich len huckáte a preonačujete, lebo asi iné nepočúvajú doma, keď prídu hentak zbalamutené? Veď jedine len to dieťa bude v nepohode. Otvorte si oči. Ako za výživné, deti aj na psychyatriu dotiahnuť. Myslíte si, že keď Vás ide rozpučiť, že ste na ocot a nikto o Vás nezakopne, tak treba ničiť vzťahy expriateľovi, expartnerovi, exmanželovi? Veľa vzťahov to aj tak ustojí, len mi je ľúto tých detí. V takom prostredí existovať. Že deti, aby chodili nastavené od matiek, proti otcom, s komentármi a výčitkami, kde je jasné, že z ich hlavy to nie je. Ako ozaj, je to trápne, nie je to zdravé ani pre Vás a opakujem, hlavne pre tie deti. Už keby ozaj že tak zle som na tom a mám silnú potrebu sa odbaviť na niečom, tak radšej sa idem kamarátke vyrečniť na kávu, kúpiť si dačo nové, zacvičiť, ako dieťom rečniť do hláv výmysly a somariny, polopravdy.... Že deti, aby otec nemohol vziať na dovolenku, lebo aj to sa postaráte, že dobre nedopadne. Aby exka hodiny vyvolávala deťom, úmyselne ich rozľútosťovala, kontrolovala čo kedy jedli, kde boli, pre boha živého ste Vy normálne, takto sa strápňovať? Veď majú otca, on nie je rodič? Nevie sa postarať? Keď nie, načo ste s ním chceli dieťa? Ale na alimenty a keď si zmyslíte a Vám vyhovuje, alebo potrebujete, tak to už Vám nevadí, vtedy nehuckáte deti, že?.....ja sa ani nečudujem, že sú na ústavnú liečbu tie deti. Na Vianoce na štedrú večeru aby deti nevedeli, čo je mať večeru u otca? Ako ozaj sa môžte niektoré hanbiť, ale nezabudnite, že Vás to raz dibehne a ani sa nečudujte, že deti začnú drogovať a skáču z mostov.

autor
24. aug 2023

@mimi12392 myslíš, ze vsetky si dajú pomôct dohovorom?

tosomja
24. aug 2023

A prečo nepodáva podnet na prešetrenie, že máš podozrenie na manipuláciu? Veď keď ti je tak ľúto tých detí a vidíš, že trpia, treba to riešiť.

rikarika
24. aug 2023

@tosomja no prave u zamestnavatela ma vacsinou v spise zamestnanec celu historiu.

autor
24. aug 2023

@tosomja vzdy rozhodne súd. Mozes povedat, napisat....

autor
24. aug 2023

@tosomja vieš koľko takých bolo, kde pekne v čase vidno ako matky dieťa ,,spracovali,,? Finalne sa ake vyjadria v prospech matky.

mamutka
24. aug 2023

@rikarika hej, chodím do prace 😊 mala firma a teraz mi došlo, že jeden kolega sa už ako veľmi mladý rozviedol, nemali deti, takže žiadne natahovacky. Teraz už ma spokojne rodinu. Ale ľudia hovoria o svojich partneroch a deťoch stále, takže človek vie, že spolu normálne žijú.

simona20201309
24. aug 2023

@mamutka tak kolega nebude hovoriť- včera môj syn z prvého manželstva spadol na kolobezke" .... alebo manzelkina dcéra z prvého manželstva včera upiekla sama kolac"... ani boli sme s mojou druhou manželkou včera v kine ..
Asi preto si myslíš, že nikto nie je rozvedení

mamutka
24. aug 2023

@simona20201309 nie, normálne žijú s rodinami. So svojimi partnermi 24/7. Ten rozvedeny ma len jedno dieťa s druhou ženou.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
24. aug 2023

@lonely66 veru, vsade su taki, asi su tie statistiky pravdive ze kazde druhe manzelstvo sa rozvedie. Takze beriem to tak, ze aj par bez manzelstva sa cca kazdy druhy rozide, aj ked maju deti a plne suhlasum so zdielanim info v praci. Ved je normalne ze kolega je rozvedeny 2x 🤣🫢 takze vzdy nam pekne opisuje kde bol s akym dietatom lebo s 1 ex ma 3 deti a s 2 ex ma 1 dieta a ma partnerku aktualne tehotnu.

autor
24. aug 2023

@lonely66 ako ozaj riesit gramaticke veci na fore, to je pod moju uroven. Mam ti zacat pisat tvoje gramaticke preslapy? Tiez ich mas v texte, najdi si. 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tanyag
24. aug 2023

@lonely66 a prečo tá matka nekúpila čerstvé mlieko a nedala ho otcovi dieťaťa?ale namiesto toho ukrátila dieťa o čas s otcom.
Veď aj v reštaurácii, v cukrárni atď. jej tiež nepovedia ako dlho majú otvorené potraviny 😁

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
24. aug 2023

@lonely66 priucim.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
24. aug 2023

@lonely66 presne to iste som chcela napisat, co
@tanyag . Normalna zena kvoli tomu nezamedzi styk s otcom. Ked je debil (ona si ho vybrala za otca svojho dietata), tak mala kupit mlieko a dat mu ho.

dadis
24. aug 2023

@autorka Takmer kazda sme niekoho ex 😉(ci ty si nemala pred manzelstvom nikoho?)..toto co popisujes, su konkretne trapenia v tvojej rodine. Moje trapenie s mojim ex je presne opacne, prieky a zlobu robi on nam..a teraz mam nadavat na vsetkych rozvedenych muzov? Aj moj priatel je rozvedeny a s matkou deti vychadzaju ukazkovo.. takze zalezi od pripadu k pripadu. Ale ak mozem poradit tvojim bratom - viem, ze to je bolestne, ked vidi, ze detom sa ublizuje a maju chut jej to poriadne vratit, ale velmi pomoze taktika sivej skaly voci tocickym ludom..ich to casom prejde.. https://pomoctyranym.sk/siva-skala/

tosomja
24. aug 2023
autor
25. aug 2023

@lonely66 Vies mozno ten chlap to povedal ironicky, ze ma doma 2 tyzdne otvorene mlieko v chladnicke. Nemyslim si, ze by to niekto uz pil, ani on isto nie. Muzi zase nie su neschopni, robia ich nimi zeny, ak ich obskakuju. Moj muz vie vsetko. A povedzme si v ktorej domacnosti sa na nieco nepozabudne a nenecha sa nieco v chladnicke dlhsie ako by sa malo?
Kamaratka ktorej isla dcera na skoro 2 tyzdne s ex na dovolenku, tak ju nabalila dozami jedla. V jednej ryza, v druhej uvarene cestoviny, v dalsej maso a podobne....ze iba to ma jest na dovolenke, lebo otec nevie varit podla nej. Tak dievca jedlo iba to, lebo ona jej to povedala. Neviem ako ty, myslim, ze ak by zjedla radsej cerstvu prazenicu, co jej otec urobi, lepsie by jej bolo ako maso jest po tyzdni. Niektoré matky by sa mali zamysliet, nebyt prehnane preafektovane, odventilovat sa inde a hlavne by si mali uvedomit, ze ak im bol otec dobry na splodenie dietata, niekolko rocny vztah, tak je dobry aj na postaranie sa o dieta so vsetkym, co k tomu patri.

aurora33
25. aug 2023

Aj tak nerozumiem prečo si taká zavzdušnená 😀

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
25. aug 2023

@lonely66 a to isli na dovolenku s jeho novou manzelkou. 🤣 takze isto o jedlo mali postarane. Len moja kamaratka to nevie preglgnut, ze by mala jej dcera jest, co ina zena uvari, tak musi proste tiez stale daco a preco nenabalit dieta jedlom na skoro 2 tyzdne. Ved to je zdravsie jest maso po 2-3 dnoch od uvarenia, ako mat cerstve od macochy, pekny priklad ako si zena masti urazene ego cez dieta, lebo prave ono je v strede tohto a aj by si dalo mozno, z toho co tam jedli, navarili, ale neda si predpokladam uz len z principu, ze matka si to nezela. Na dobro dietata sa nehladi. Ty by si to jedla dlhsie ako 2,3 dni? Ja isto nie.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
25. aug 2023

@lonely66 ok, beriem isto su aj muzi taki, ze robia prieky, nezodpovedni, isto su. Mna konkretne zaujimaju zeny, preco robia naschval, aj ked teda nemusia.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená