Bývame u svokrovcov, máme 2 deti. Takto sa už nedá žiť
Ahojte byvame u svokrovcou mame dve deti tak sa zit neda a uz pred 2rokmi sme kupili byt len preto muz suhlasil lebo som mu povedala ze berem deti a odchadzam. Este minim 2 roky predtym som ho len prehovarala aby sme odišli bybat samim. Ja zo svokrou nevychadzam o tom nebudem pisat. 2roky sme prerabali stale som musela muza presviecat. Teraz tam treba uz len namontovat linku dokupit spotrebice a môžme sa
Ako vsetci radia, zacat balit veci, postupne tam poodnasat, vybalit. Najst znameho, suseda, kolegu, alebo hodinoveho manzela na poskladanie linky. Teraz pocas korony je vela majstrov bez prace, skus podla miesta bydliska pohladat na nete. A hladat si v okoli pracu.
Byt ste prerabala 2 roky..... My sme dom na totálnu kompletu zo strechou, nové omietky, okná, kúrenie, voda, kúpeľňa proste prerabali 6 mesiacov. Začni baliť napríklad zimné veci do krabíc a vriec a začni to nosiť na byt. Aby vydel, že už viac nemáš trpezlivosť...... Úprimne ja by som sama niekoho zohnala na skladanie kuchyne keď sa on nemá k činu a povedala mu, že buď ide aj on alebo ideš s deťmi sama. Len nepristupuj na to, ze byt dáte do prenájmu lebo skončíte u svokri na 100 rokov
Sme na tom podobne. mame kupeny dom, no museli sme ho prerobit a celkom dost. Kedze to robime svojpomocne (prevazne vsetko muz sam) trva to uz rok a pol. Byvame u MOJICH rodicov a uz to teda naozaj nezvladam. Tiez mame 2 deti. Nastastie u nas sa chceme prestahovat vsetci co najskorej (dokonca aj deti). Som im vdacna za pomoc ale uz stacilo. Nastastie chyba uz len malinko. Zumpa, ta pride zajtra, kupelku sme kupili vcera, a potom uz len podlaha a dlazba... Kaslem celu kuchynu, bez toho sa zit da, spotrebice kupene uz mam, a bez ostatneho prezijem. Na tvojom mieste sa zbalim a odchadzam do bytu. Ani by som o tom s nikim nediskutovala.
@kika52621 2roky s tym ze nie stale sa tam nieco robilo. Prvy mesiac mi tam robil brat ale dostal ponuku do rakúska a ty padom dalej sa nerobilo pol roka sme cakli na pracovnika ktory premontoval merace zo starych na nove radiatory
Ked sme mali nazvys peniaze stale sme tam nieco kupili urobili. Kedze uz sme sa dost zadlzili. Ale viem ze uz ho musim posurit len som nevedela ako uz dalej. Ono radite dobre zobrat deti a ist tam byvat ale bez linky a spotrebicou sa neda. Na prenajom nepristupim kedze ho uz aj predat chcel a nejaku ciastku da sestre co mi uz prislo chore
Pozri keď začneš sťahovať zimné veci a veci, ktoré k životu až tak nepotrebujete a budú zložené v jednej izbe v byte už aj teba to bude viacej surit ísť tam bývať a budeš naňho viacej tlačiť s tou linkou. Skus si na nete pozrieť nejakeho majstra co by bol ochotný to zložiť a postáv ho pred hotovú vec.....na predaj bytu a dat sestre peniaze by som ani na sekundu nepristupila načo je to dobre?
Ved ale o dedicstvo nepride ked bude byvat inde 😂
Ja by som sa tiež zbalila a odisla do bytu. Neviem aku mate linku ale mozno tam je návod ako ju zložiť. Mozno su tam aj v pohode susedia ze by ti ju pomohli zložiť.
@kika52621 uz mam nejake krabice co som si ich odniesla a mam uz aj majstra co ju zlozi tak dufam ze to bude coskoro
@evica01 neviem co tak premysla tiez to mechapem
@majusska202 dakujem vsetkym za vase rady

Chod do bytu, prečo prehovárať... Daj si linku niekomu namontovať a odatahuj sa s deťmi.