Capnutie dieťaťa po zadku vo vlaku
Ahojte baby dneska som cestovala za kamoškou na východ a videla som ako mama potom babka capali deti po riti a po pysku ...prvý incident sa mi stal keď som nastupila do prvého vlaku mala som miestenku pri mame s dvoma deťmi dcéra mohla mať tak 3 roky a chlapec 4 roky, cestovali už dlho ako ja ,možno 3 hodiny a už boli veľmi neposedné ani sa nečudujem pri takej dlhej ceste, vešali sa po zábradlí na chodbe,chodili popod sedadlá a v kupecku búchali tými drevenými stolikmi, nič strašné ale predsa stačilo ich v kľude napomenúť, žiadne mojkanie túlenie od tej matky..ona celý čas bola na mobile nič neupozornovala a zrazu sa len pomaly postavila začala na nich vrieskať a začala ich capat po riti až ja som sa zľakla , bolo vidno že si pýtajú pozornosť veď kto si hraje nezlobi aj proste tá cesta dlhá pre také malé deti a keď stiahla ruku na toho chlapca on sa schulil do klbka triasol sa a bolo vidno že čakal údery, do toho im volal dedo že nech počkajú prídu k nemu a dostanú od neho po zadku ..a
@anonym_autor ľudia riešia SVOJE problémy na MK a chcú radu a pomoc. A ty konkrétne čo hľadáš týmto príspevkom ? Svojím jedovatým jazýčkom čo chceš docieliť? Chceš poinformovat slovenskú verejnosť o tom, že mater capla decko? Ako konkrétne im tvoje ohováranie pomôže?
@anonym_autor ľudia riešia SVOJE problémy na MK a chcú radu a pomoc. A ty konkrétne čo hľadáš týmto príspevkom ? Svojím jedovatým jazýčkom čo chceš docieliť? Chceš poinformovat slovenskú verejnosť o tom, že mater capla decko? Ako konkrétne im tvoje ohováranie pomôže?
@anonym_dd5b69 trafená hus zagágala ?! To ty si tá tyranska matka z vlaku a šípiš že ťa odhalia ?
Celý koník je proti bitiu, ešte aj tzv. capnutie po plienke odsudzuju a odrazu sa podporuje bitka a facky po tvári a ústach, vyhrážanie dedka a bitie od babky 🤦🤦🤦
Mater cumela do mobilu, deťom sa dlho nevenovala, ignorovala ich, nesnažila sa ich usmernit, zaujať ale potom odrazu vyštartuje a preplieska deti. Fakt mater roka s podporovatelia detto . 🏅
@anonym_autor normálna matka, to si tu mimo 🤣
@anonym_autor Autorka, prečo si to neriešila s dotyčnou pani na mieste priamo pohovorom?
@anonym_89e414 proste Slovensko žije ešte v socializme s takýmito metódami čo sú sto rokov za opicami a pritom vsetko zdravé deti ..
@anonym_autor a prečo to riešiš? jej deti, jej výchova....neverím že ak by to bolo ak zlé ako popisuješ, tak nikto by mamičke nič nepovedal....jedna po zadku nie je zase žiadna tragédia....a nie nie je to ani bitka.....po ústach - to by sa robiť naozaj nemalo ....ale pochybuješ že chlapec sa z jednej po zadku triasol od strachu....hlavne ak to bolo ľahké capnutie....
@anonym_autor nechápem, prečo si neinformovala matku, ako sa má správne vychovať dieťa, ale informuješ nás na MK?
Milujem argument “capnutie po zadku nie je bitka”. Dúfam, že vás aj partner alebo šéf capnú po zadku keď neposlúchate. Veď to nie je bitka.
Milujem argument “capnutie po zadku nie je bitka”. Dúfam, že vás aj partner alebo šéf capnú po zadku keď neposlúchate. Veď to nie je bitka.
@kaca222 to nie je argument, to je fakt. Capnutie po zadku-jeden krát udrieš dlaňou zadok.
Bitka-séria úderov rukou (dlaňou, päsťou, hánkami, predlaktím, celou rukou, po jednotlivých častiach tela (hlava, zadok, hrudník, nohy, brucho, ...), nohou, zaľahnutie telom za účelom kopania, hmatov, chvatov a uderov, facky, škrabanie... neverím, že jeden človek pri zmysloch nevidí rozdiel medzi bitkou a capnutim po zadku.🤦
@kaca222 keď ideš so šéfom na poradu a namiesto prezentácie svojej práce sa vešiaš na stoličku, kričíš, ziapeš, lezieš na okno a robíš podobné veci, tak ťa možno aj capne ale najskôr asi zavolá záchranku.😆😆😂
@anonym_autor včera som čítala článok ze učiteľka v škôlke obliala dievčatko, ktoré nechcelo cez obed spinkať studenou vodou. Čítať niektoré komentáre pod tým článkom a v tejto diskusii je az neuveriteľné. Netvrdím ze moje deti nikdy nedostali po prstoch alebo po zadku, ale v konečnom dôsledku to bolo zbytočné. Dnes uz to nerobím. Niekde som čítala, že deti su deti. Nie su mali dospelí. A je to pravda.
@anonym_autor vyrastala som v socializme a rodičia nás nemlátili
@rozculena ani nas nebili, neviem, kde na to tieto dnesne mamicky chodia?
@basska_b nazov zostal nezmeneny, o pysku sa vyjadrovala vo svojom opise situacie.
@jenn7 tak asi aj admin vníma tento príspevok s rezervou a chápe čo tým chce autor povedať. Expresívne vyjadrovanie nie je nevyhnutné na chápanie obsahu. Obsah: deti vo vlaku sa správali nevhodne a preto dostali, spolucestujúci je rozčúlený a zdieľa svoje pocity verejne.🤨
@rozculena ani nas nebili, neviem, kde na to tieto dnesne mamicky chodia?
@mk1111111111 môj tato tiež povedal, že nás nebili 😃😃 ja si pamätám iné 🤷♀️ ale tak keď podľa niekoho capnutie nie je bitka, tak potom chápem, že si staršia generácia vsugerovala, že vlastne nikoho nebili
@mk1111111111 môj tato tiež povedal, že nás nebili 😃😃 ja si pamätám iné 🤷♀️ ale tak keď podľa niekoho capnutie nie je bitka, tak potom chápem, že si staršia generácia vsugerovala, že vlastne nikoho nebili
@kaca222 tak. Stále je rozdiel capnutie a bitka je bitka.
@jenn7 tak asi aj admin vníma tento príspevok s rezervou a chápe čo tým chce autor povedať. Expresívne vyjadrovanie nie je nevyhnutné na chápanie obsahu. Obsah: deti vo vlaku sa správali nevhodne a preto dostali, spolucestujúci je rozčúlený a zdieľa svoje pocity verejne.🤨
@rejka7 neviem. Ja nepoužívam slová ktoré nemám v slovníku.
Tu na mk sa hras na to ako ti to vadi,mala si dat po papuli tej materi,ale na to gule neboli?Tak co si nezavolala policiu zeleznicnu aj ked ich babka otlkala.Spravila si uplne ,ze nic a tu vyplakavas.
Tu na mk sa hras na to ako ti to vadi,mala si dat po papuli tej materi,ale na to gule neboli?Tak co si nezavolala policiu zeleznicnu aj ked ich babka otlkala.Spravila si uplne ,ze nic a tu vyplakavas.
@mamaaja82 tak keď capnes po zadku a dáš pohlavok dieťaťu, čo sa vešia na okno a nevie čo so sebou, tak sa za to nevolá železničná polícia. Ešte by mohli dať autorke pokutu za zneužívanie železničnej polície.🤔 to sa píše na MK. 😵💫
@anonym_autor a preco si mala potrebu to sem pisat?Ked si to pisala v rychlosti a nazvala si v tej rychlosti lice pyskom tak naco bol tento prispevok v rychlosti pisany dobry?
A ako deti podľa teba majú právo robiť skazu vo vlaku a obťažovať cestujúcich a ničiť majetok železníc? Ako vieš že to nerobili už predtým ako si sadli k tebe a matka ich neupozorňovala že sa to nerobí? Ale komu niet rady tomu niet pomoci... A že zabaviť dieťa, proste sú deti čo chcú robiť skazu, behať, hlavne ak sú dvaja, nejakými omaľovánkami by matka ich ťažko asi zaujala. To že sa nudia a že sú deti neznamená že si môžu robiť čo chcú.
A ako deti podľa teba majú právo robiť skazu vo vlaku a obťažovať cestujúcich a ničiť majetok železníc? Ako vieš že to nerobili už predtým ako si sadli k tebe a matka ich neupozorňovala že sa to nerobí? Ale komu niet rady tomu niet pomoci... A že zabaviť dieťa, proste sú deti čo chcú robiť skazu, behať, hlavne ak sú dvaja, nejakými omaľovánkami by matka ich ťažko asi zaujala. To že sa nudia a že sú deti neznamená že si môžu robiť čo chcú.
@anonym_b1b64f a to že neposlúchajú neznamená že ich môže niekto biť

@anonym_autor ty si skrátka lepšia matka, si skvelý človek a máš aj lepšie kvalitnejšie deti. Tá druhá je len chudera, menejcenný kus, čo nevie deti vychovať, ani zabaviť ani program im urobiť nič. A ešte sem o tom prídeš napísať, aby ti podobné mamičky pritákali akási si ty len múdra a šikovná, nekričíš, nebiješ, program robíš, aj divadielko by si vo vlaku zahrala, aby deťurence neboli traumatizovane. A dokopy vieš veľké h...o čím všetkým môžu ľudia vo svojich životoch prechádzať a prečo sa správajú ako správajú.
@anonym_dd5b69 nie si nahodou ta matka z vlaku??😄😄